Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilmiyorum korkuyorum. yerleşmiş aşağıya dedi ya boğazını felan sıkarsa boğulursa diye korkmuyor değilim de, haftaya gel dedi bakalım. inş sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimiziCanım kordon riskli bi durumdaysa Dr un sezeryanla alalım demez miydi, içini rahatlatmaya çalış canım, imkan varsa bi Dr a daha görün bakalım o ne dicek
Tatlim dogumu baslatma denemeleri icin henuz erken degil mi senin icin dogumun eylul sonu gozukuyor nereeyse.Bu arada hurma ve ahududu yaprağı çayına başladım. Hemen etki gösterdi. Dün baya kasılmam vardı. Tansiyon sorununuz yoksa deneyin.
Haftaya da cinsel münasebet deneyeceğiz.
Bakalım doğum ne zaman olacak.
Benim makinada bebek programi 90 derece ve dusuremiyorum o programdayken dereceyi
Allahın izniyle bişey olmaz kuzum takma kafana. ben de genital siğil cıkmıstı ağdadan olmustur diye perişan olmuştum ama şükür ki iki günde geçti sonra.ağdada her defasında bende tedirgin oluyorum ama çok da kafaya takmamak lazım. ya da komple malzemeleri kendimiz götürcez en iyisiKizlar bugun genital agdami yaptirdim kadin spatulayi degistirdim dedi ama agda herkese kullandigi kaptaydi mikrop kaparmiyim yardimmm agliycam korkudann
sevgili anneler. dün itibariyle saat 16.30 da 2 kilo 660 gram bebek dünyaya getirdim. bende yüksek tansiyon vardı geçen perşembeden beri. düşüremediler. bir de gebelik zehirlenmesi teşisi koydular. tansiyon da dün 16ya çıktı ve hemen bebeği aldılar. şimdi evdeyiz. küveze girmedik. diğer sayfada doğum hikayemi anlatacam en kısa zamanda.
Ben uni babyninkini aldım praben içermiyor bebek losyonuna bayıldım kendime bile aldımKızlar bebeginizin banyo bakım ürünlerinden yani şampuan bakım yağı vs.için hangi markayı tercih ettiniz kararsiz kaldım ben![]()
cnm kontrat varsa çıkaramaz heralde dimi? çok üzüldüm, ama her işte bi hayır vardır, inş en kısa zmnda dha güzel bi ev bulur kolayca taşınırsınız..Iyi akşamlar hanımlar sizlere çok güzel bir haber veriyorum ev sahibimiz evi satıyormuş... Eşim Şırnak'ta doguma gelecek mi belli degil ben bu halde ne yaparım şuan gülüyorum sadece daha nelerle karşılaşıcam diye merak ediyorum...
Iyi aksamlar kizlar iki gundur hastanedeyim nst de sanci cikti 2cm acilma varmis bebegimde ters ne kadar gec alinirsa o kadar iyiymis bekliyrz dua edin...
Geçmiş olsun canım...gözünüz aydin..allahım size bagislasin..maşallah küveze girmemişsevgili anneler. dün itibariyle saat 16.30 da 2 kilo 660 gram bebek dünyaya getirdim. bende yüksek tansiyon vardı geçen perşembeden beri. düşüremediler. bir de gebelik zehirlenmesi teşisi koydular. tansiyon da dün 16ya çıktı ve hemen bebeği aldılar. şimdi evdeyiz. küveze girmedik. diğer sayfada doğum hikayemi anlatacam en kısa zamanda.
Kızlar bebeginizin banyo bakım ürünlerinden yani şampuan bakım yağı vs.için hangi markayı tercih ettiniz kararsiz kaldım ben![]()
aaaa değişikmiş, bnmkinde programın sıcaklığını süresini fln değiştirebiliyosun, ekstra durulama sıkma kurutma ekliyosun..
Allahın izniyle bişe olmaz inş. Canım bende mi yaptırsam yada haftaya felanmi yaptırsam diye karar veremedim eylül 10 demişti dr.şimdi aldirsam doğuma kadar çıkar sanırımKizlar bugun genital agdami yaptirdim kadin spatulayi degistirdim dedi ama agda herkese kullandigi kaptaydi mikrop kaparmiyim yardimmm agliycam korkudann
tüm banyo ve bakım ürünlerini sebamed aldım![]()
Sağol canimCanim her fırsatta tutacaksin emmeye zaten sezeryansa hemen gelmez uyanmasini bekleme ve süt yoksa mutlaka bi şekilde beslemeli şekeri düşebilir Allah korusun o nedenle de uyuyabilir Allah uzun sağlıklı sıhhatli mutlu ömürler versin kavustun kuzuma maşallah size
Allah analı babalı büyütsün canımsevgili anneler. dün itibariyle saat 16.30 da 2 kilo 660 gram bebek dünyaya getirdim. bende yüksek tansiyon vardı geçen perşembeden beri. düşüremediler. bir de gebelik zehirlenmesi teşisi koydular. tansiyon da dün 16ya çıktı ve hemen bebeği aldılar. şimdi evdeyiz. küveze girmedik. diğer sayfada doğum hikayemi anlatacam en kısa zamanda.
Tsk ederim canım senn bebeg de hayırlı olsun tez zamanda evine yuvaya gelir inşallah bebisinHayırlı olsun canım benim...