• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Iyi akşamlar hanımlar sizlere çok güzel bir haber veriyorum ev sahibimiz evi satıyormuş... Eşim Şırnak'ta doguma gelecek mi belli degil ben bu halde ne yaparım şuan gülüyorum sadece daha nelerle karşılaşıcam diye merak ediyorum...

Iyi akşamlar hanımlar sizlere çok güzel bir haber veriyorum ev sahibimiz evi satıyormuş... Eşim Şırnak'ta doguma gelecek mi belli degil ben bu halde ne yaparım şuan gülüyorum sadece daha nelerle karşılaşıcam diye merak ediyorum...

Su ev sahibinin numarasini versene bize, iki cift soz soyleyelim:KK67: senin halini gormuyo mu acaba:KK20: ins satamaz diye de dua ediyorum walla Allah gunah yazmasin.. Cocuk dogsa bile nasil olcak, yaziktir gunahtir:KK60:

Ay birden cok sinirlendim walla zaten bugun cinlerim tepemde:KK62:

Kızlar bebeginizin banyo bakım ürünlerinden yani şampuan bakım yağı vs.için hangi markayı tercih ettiniz kararsiz kaldım ben:KK64:

Büyük araştırmalar sonucu kesinlikle sebamed aldım cnm 250ml şampuan 150ml bebek yağı ve bebek sabunu kampanyadaydı 50 lira gibi bi fiyata almıştım eczane.com sitesinden

kuzumveben kuzumveben canım burdayım. henüz doğurmadım. bugün bebeğimin ters döndüğünü öğrendim. makat geliş pozisyonunda. Dr açılman varsa bugün alıcam deyince biraz dumura uğradım. :KK70::KK70::KK70:ama Allahtan açılma yokmuş. ama bugünden çıkardığım ders hazır değilmişim :mad::mad::mad:

Son düzenleme:
Su ev sahibinin numarasini versene bize, iki cift soz soyleyelim:KK67: senin halini gormuyo mu acaba:KK20: ins satamaz diye de dua ediyorum walla Allah gunah yazmasin.. Cocuk dogsa bile nasil olcak, yaziktir gunahtir:KK60:

Ay birden cok sinirlendim walla zaten bugun cinlerim tepemde:KK62:
Bende anlayamıyorum bu insanları... ev sahibimizde asker siirte bugün 8 şehit varmış eşim merak etmiş aramış açmamış sonra apartman da görevli var onu aramış o söylemiş evi satıcaz diye isterseniz siz alın diyormuş sanki bu ara tek derdim ev satın almak valla oluruna bıraktım dogumdan 2 ay sonra anca çıkabilirim 2 yıllık kontratım var ama bulamadım...

Canım ben de aspirin ve iğne kullanmıştım, spinal oldu doğumum ve çok rahattım. İğneyi 1 gün önce kestik, aspirini zaten 32 . Haftada kesmiştik.
Canım bana genel dedi doktorum bakalım pazartesi olacak kısmetse ınsallah ben de hayirlisi ile alırım kızımı kucağıma...

şuna bak ya allah yardımcınız olsun canım

Kızlar reklamlarda gördüm yarın bütün a101 lerde bebek taşıma oto koltuğu 49.95 diye belki almayı düşünen veya arayan vardır uygun fiyatlı bilginiz olsun

Yeni annisleri tebrik ederim kizlar saglikla büyütün insallah dogum icin telas icinde olanlarinda allah yardimcisi olsun :nazar::nazar::KK200::KK200::KK200::KK200:

Kizlar size bir sey sorucam Bebeğim in zibin takimlari vs ivir zivirlari var kac derece sicaklikta yikansin sizler kac dereceye attiniz??? 60 derece iyi olurmuydu mikroplarida olur ne derrsiniz ???

60 derece çok cnm kıyafetleri küçültüyo kısa programda 30 derece iyi

Canim sana da geçmiş olsun Allah anali babalı buyutsun insallah en yakın zamanda kavusursun bebeğine... Ne için almışlardı kuvoze Ciğerler için mi

Enfeksiyon içi n canım enfeksiyon tedavisi sürüyor bi hafta daha devam eder dedi dr.
Anne karnında kaptığı için bebek bağışıklık sistemi gelişmeden mikroplarla mücadele si daha zor oluyor muş.
Oyuzden uzun sürüyor.
Şimdi anne sütü de alıyor inşallah toparlanıyor.

Kızlar idrar tahlilimde 0-4 arasında olması gereken lökosit 81 çıkmış.enfeksiyon var yani.boyle yuksek çıkan var mi:KK43:

Canımbenim idrar yolu enfeksiyonu çıkmistı değerini bilmiyorum ama doğum yaptım ben bi hafta oldu Normal doğum ama enfeksiyon yüzünden içerdeki dikişler im iltihab olmuş.
İyileşme sürecini yavaşlatıyor
11 ağustos da doğum yaptım hala iyileşme yok

canım hayırlı uğurlu olsun inşallahhhhh. Çok sevindim dualarının kabul olmasına kaç kg doğdu bebiş doktorun ölçümleri doğru çıktı mı
. 3250 doğdu.bu doğum yaptrn Dr çatı muayenesi yapmamistı.bebek doğum kanalında biraz sikşti.Dr dedi ki 3500 üstü felan olsa doguramazmissn dedi .herseyyde bi hayr var kızlar..iyiki erkn doğmuş kuzum

Iyi aksamlar kizlar iki gundur hastanedeyim nst de sanci cikti 2cm acilma varmis bebegimde ters ne kadar gec alinirsa o kadar iyiymis bekliyrz dua edin...

Kızlar bebeğin alınması için sancının kaç ve üstünde olması gerekiyor

Canımbenim idrar yolu enfeksiyonu çıkmistı değerini bilmiyorum ama doğum yaptım ben bi hafta oldu Normal doğum ama enfeksiyon yüzünden içerdeki dikişler im iltihab olmuş.
İyileşme sürecini yavaşlatıyor
11 ağustos da doğum yaptım hala iyileşme yok
çok geçmiş olsun.benimde normal olacak doğum.dikişleri okadar etkiliyo yani.son haftam doktora sorup ilaç kullanıyım o zaman.biraz azalır belki.

Canım tadı nasıl çikolatanın? Benim kargoda yarın gelecek inş. Ben de senin gibi dolaba koymayı düşünüyorum, konyada serin bir yer bulmak çok zor :KK43:
tadına baktım cnm gayet güzel.karamel tadı aldım.

sevgili anneler. dün itibariyle saat 16.30 da 2 kilo 660 gram bebek dünyaya getirdim. bende yüksek tansiyon vardı geçen perşembeden beri. düşüremediler. bir de gebelik zehirlenmesi teşisi koydular. tansiyon da dün 16ya çıktı ve hemen bebeği aldılar. şimdi evdeyiz. küveze girmedik. diğer sayfada doğum hikayemi anlatacam en kısa zamanda.

Back