- Emoji Skoru
- 2.021
- Puanlar
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah cicilerini sağlıkla giysin kuzucukEki Görüntüle 1610248 Eki Görüntüle 1610249 Eki Görüntüle 1610250
Bizdeki durum bugün böyleydi teyzesi oğlumun cicilerini ütüledi yarın da doktor amcası sezeryan günü verirse çantalarımızı hazırlıycaz![]()
Iyi akşamlar hanımlar sizlere çok güzel bir haber veriyorum ev sahibimiz evi satıyormuş... Eşim Şırnak'ta doguma gelecek mi belli degil ben bu halde ne yaparım şuan gülüyorum sadece daha nelerle karşılaşıcam diye merak ediyorum...
Kızlar bebeginizin banyo bakım ürünlerinden yani şampuan bakım yağı vs.için hangi markayı tercih ettiniz kararsiz kaldım ben![]()
Ben bubchen aldım hepsiniKızlar bebeginizin banyo bakım ürünlerinden yani şampuan bakım yağı vs.için hangi markayı tercih ettiniz kararsiz kaldım ben![]()
Bende anlayamıyorum bu insanları... ev sahibimizde asker siirte bugün 8 şehit varmış eşim merak etmiş aramış açmamış sonra apartman da görevli var onu aramış o söylemiş evi satıcaz diye isterseniz siz alın diyormuş sanki bu ara tek derdim ev satın almak valla oluruna bıraktım dogumdan 2 ay sonra anca çıkabilirim 2 yıllık kontratım var ama bulamadım...Su ev sahibinin numarasini versene bize, iki cift soz soyleyelimsenin halini gormuyo mu acaba
ins satamaz diye de dua ediyorum walla Allah gunah yazmasin.. Cocuk dogsa bile nasil olcak, yaziktir gunahtir
Ay birden cok sinirlendim walla zaten bugun cinlerim tepemde![]()
Kızlar bebeginizin banyo bakım ürünlerinden yani şampuan bakım yağı vs.için hangi markayı tercih ettiniz kararsiz kaldım ben![]()
Canım bana genel dedi doktorum bakalım pazartesi olacak kısmetse ınsallah ben de hayirlisi ile alırım kızımı kucağıma...Canım ben de aspirin ve iğne kullanmıştım, spinal oldu doğumum ve çok rahattım. İğneyi 1 gün önce kestik, aspirini zaten 32 . Haftada kesmiştik.
şuna bak ya allah yardımcınız olsun canımIyi akşamlar hanımlar sizlere çok güzel bir haber veriyorum ev sahibimiz evi satıyormuş... Eşim Şırnak'ta doguma gelecek mi belli degil ben bu halde ne yaparım şuan gülüyorum sadece daha nelerle karşılaşıcam diye merak ediyorum...
Yeni annisleri tebrik ederim kizlar saglikla büyütün insallah dogum icin telas icinde olanlarinda allah yardimcisi olsun
Kizlar size bir sey sorucam Bebeğim in zibin takimlari vs ivir zivirlari var kac derece sicaklikta yikansin sizler kac dereceye attiniz??? 60 derece iyi olurmuydu mikroplarida olur ne derrsiniz ???
Canim sana da geçmiş olsun Allah anali babalı buyutsun insallah en yakın zamanda kavusursun bebeğine... Ne için almışlardı kuvoze Ciğerler için mi
Kızlar idrar tahlilimde 0-4 arasında olması gereken lökosit 81 çıkmış.enfeksiyon var yani.boyle yuksek çıkan var mi![]()
. 3250 doğdu.bu doğum yaptrn Dr çatı muayenesi yapmamistı.bebek doğum kanalında biraz sikşti.Dr dedi ki 3500 üstü felan olsa doguramazmissn dedi .herseyyde bi hayr var kızlar..iyiki erkn doğmuş kuzumcanım hayırlı uğurlu olsun inşallahhhhh. Çok sevindim dualarının kabul olmasına kaç kg doğdu bebiş doktorun ölçümleri doğru çıktı mı
çok geçmiş olsun.benimde normal olacak doğum.dikişleri okadar etkiliyo yani.son haftam doktora sorup ilaç kullanıyım o zaman.biraz azalır belki.Canımbenim idrar yolu enfeksiyonu çıkmistı değerini bilmiyorum ama doğum yaptım ben bi hafta oldu Normal doğum ama enfeksiyon yüzünden içerdeki dikişler im iltihab olmuş.
İyileşme sürecini yavaşlatıyor
11 ağustos da doğum yaptım hala iyileşme yok
tadına baktım cnm gayet güzel.karamel tadı aldım.Canım tadı nasıl çikolatanın? Benim kargoda yarın gelecek inş. Ben de senin gibi dolaba koymayı düşünüyorum, konyada serin bir yer bulmak çok zor![]()