2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Korkma canım, hayati bi durum olsa dr mutlaka müdahale ederdi.. Niye söylüyolar anlamıyorum, hamileyi boş yere strese sokuolar! Öyle ki 2 ker dolanmış bebekleri bile normal doğum yaptırtabiliolar ama tabi anne adayı yavrusu için endişeleniyo.. Allahın izniyle hiçbişeycikler olmaz!
Çok teşekkür ederim canım. İnsaallah birşey olmaz

Belinde mi kasıklarımda mı hissediyorsun ? Benim de belimden başlayıp kasıklarıma gelen sancılar oldu ama geçti. Sanırım yalancıktan sancılardı :KK66:
Valla sol kasığım ağırlıklı olarak, şiddetli regl sancısıydı! Regl olsam abanmıştım majeziğe ama malesef işte.. 5 te bitti de uyuyabildim..

harika:KK68:çok sevindim perihan Allah analı babalı büyütsün hayırlı olsun görüldüğü üzere duvara dayalı ayak değdirme yöntemi birkez daha onaylandı doğruluğu nasıldı anlat kaç kg doğdu bebiş nsaılsınız meraktayız:KK57:
duvara dayalı ayak değdirme hareketi nasıl oluyor biraz açarmısın ne için yapılıyor

Saat 2 den beri sancılarım var. düzenli mi değil mi anlamadım.. Ama çok şiddetli giriyo girince.. Sanmıyorum doğum sancısı olduğunu ama uyutmadı mübarek..
benimde sancım çok oldu gece ama çok şiddetli değildi uyutmadı sabah yine vardı şimdi de işe geldim korkuyorum :110:

Kızlar dun gece aynn şaka gibi başlayanddoğum sancılarım şaka değilmiş..sabah doğdu kuzum.ama kızlar zorlndm yanı..epidural yaptrmadm Dr izinliymis onun yerine bakan kişi de 8 den önce gelmezmis..çok bagrdm lütfen epidural diye ama acilmam çok hızlı olunca dogum başladı 8 de 10 cm acilmam vardı.Dr geldi 8.40 da dogdu oğlum..gözümuykuda hala..bbirara doğum hikayemide yazcm
Ama bilen bilir bu kadar duam kabul olurdu yanı..coksukur
canım çok sevindim allah analı babalı büyütsün

Kızlar bişey soracagım. Benim karnımın altında sanki mekik çekmişim gibi bir ağrı var,yururken veya yataktan kalkarken cok zorluyo beni. Enfeksiyona baglamıştım ben ama antibiyotik kullandım gecmiştir enfeksiyon sanirim. Var mi benim gibi ağrısı olan.

inşallah hayırlısıyla bu günü bitirirsin canım ne zaman izne ayrılıyorsun..
pazarteside çalışmam gerekiyor oda arkadaşım 3 ay önce iş yerinde başlayan sancılarıyla doğuma gitti bende aynı olcam diye korkmaya başladım cuma çağırmıştı doktor ama ben salı da ayrılış raporu alıcam diye salıya erteledim yarın gideyim mi sizce kontrole çok heyecanlıyım herkes pıtır pıtır doğuruyor sıra bize mi geliyor ne :)

Kızlar bişey soracagım. Benim karnımın altında sanki mekik çekmişim gibi bir ağrı var,yururken veya yataktan kalkarken cok zorluyo beni. Enfeksiyona baglamıştım ben ama antibiyotik kullandım gecmiştir enfeksiyon sanirim. Var mi benim gibi ağrısı olan.
canım bendede oluyor yürürken özellikle sağ tarafımda daha çok

Back