2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Bende gıtım dr bugun oglum ıyı kasılma sancı bıse yok nst ıyı 10 gun once 2800 dü bugun 2890 ımıs bende dedım ne oldu kılo almamıs bu tartı degıl kafana takma dedı onemlı olan dıger gelısmelerı dıye ınsallah dogurana kadar gercek kılosu 2800 olsa yeter bana ya ;( kızımı 2800 dıgurdum 40.haftamda ;)

Doğum yapan anneler, nasılsınız? Ben bebeğin banyosu ile ilgili birşey sormak istiyorum. Henüz tek başıma banyo yaptırmadım. Ama annemler yaparken de çoooook tedirgin oluyorum. Kızımın
Bir yerine su kaçacak diye çok korkuyorum:( sizler ne yapıyorsunuz, nasıl yapıyorsunuz?

Doğum yapan anneler, nasılsınız? Ben bebeğin banyosu ile ilgili birşey sormak istiyorum. Henüz tek başıma banyo yaptırmadım. Ama annemler yaparken de çoooook tedirgin oluyorum. Kızımın
Bir yerine su kaçacak diye çok korkuyorum:KK43: sizler ne yapıyorsunuz, nasıl yapıyorsunuz?

Daha biz kucağımıza alamadık ki banyosunu düşünelim :( geçenlerde bi programda izledim aslı hünelle rengarenk mi neydi Ayşe Öner orda banyonun nası olması gerektiğini anlatıyodu nette biraz araştır bulursun videosunu sitesinde var ben çok beğenmiştim

Herkesler doguruyor ne guzel :KK200:
Ben de hic belirti yok, ne bir kasilma ne bir yalanci sanci.en buyuk korkum 40i gecirip hala dogurmamis olmak
Aynen ya. Az once nefes darligindan yataktan firladim balkona bi posta kustum artik psikilojim kaldirmiyor saglicakla bir gelseler. Aglamaya basladim yeter artik diye :/

Aynen ya. Az once nefes darligindan yataktan firladim balkona bi posta kustum artik psikilojim kaldirmiyor saglicakla bir gelseler. Aglamaya basladim yeter artik diye :/

Gecmis olsun :KK43: ben de baya yuksek yastikla yatiyorum yoksa tikaniyorum bir de her arayan noldu nefes nefesesin diyor oysa ki normal halim :KK49:

Eylul basi olanlar dogurmadi di mi pek?

Baby shower yapacak kim vardi? Ben pazar yapacagim da pek hazir degilim, fikir alisverisi yapsaydik

sevgili anneler. dün itibariyle saat 16.30 da 2 kilo 660 gram bebek dünyaya getirdim. bende yüksek tansiyon vardı geçen perşembeden beri. düşüremediler. bir de gebelik zehirlenmesi teşisi koydular. tansiyon da dün 16ya çıktı ve hemen bebeği aldılar. şimdi evdeyiz. küveze girmedik. diğer sayfada doğum hikayemi anlatacam en kısa zamanda.
Ya çok sevindim sağlıkla sıhhatle nihayete ermesine! Sıkıntılarını biliyorduk cnm, hamdolsun iyisiniz :) hayırlı uğurlu olsun! Allah analı babalı büyütsün!

bilmiyorum korkuyorum. yerleşmiş aşağıya dedi ya boğazını felan sıkarsa boğulursa diye korkmuyor değilim de, haftaya gel dedi bakalım. inş sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi
Korkma canım, hayati bi durum olsa dr mutlaka müdahale ederdi.. Niye söylüyolar anlamıyorum, hamileyi boş yere strese sokuolar! Öyle ki 2 ker dolanmış bebekleri bile normal doğum yaptırtabiliolar ama tabi anne adayı yavrusu için endişeleniyo.. Allahın izniyle hiçbişeycikler olmaz!

Saat 2 den beri sancılarım var. düzenli mi değil mi anlamadım.. Ama çok şiddetli giriyo girince.. Sanmıyorum doğum sancısı olduğunu ama uyutmadı mübarek..

Saat 2 den beri sancılarım var. düzenli mi değil mi anlamadım.. Ama çok şiddetli giriyo girince.. Sanmıyorum doğum sancısı olduğunu ama uyutmadı mübarek..
Belinde mi kasıklarımda mı hissediyorsun ? Benim de belimden başlayıp kasıklarıma gelen sancılar oldu ama geçti. Sanırım yalancıktan sancılardı ;)

çok geçmiş olsun.benimde normal olacak doğum.dikişleri okadar etkiliyo yani.son haftam doktora sorup ilaç kullanıyım o zaman.biraz azalır belki.

Sen doktoruna sor canım yine de benim doğum hikayem de bütün aksilikler beni buldu inşallah sende öyle olmaz.
Benim kızım enfeksiyon u benden kapmış test almışlar di aynı mikrop çıktı .
Belki de doğum anında kapmistir.
Sen aksatma yine de
Geçmiş olsun

Kizlar anneme kasintidan duramadigimi soyledigimde demekki bebek çok sacli olacak dedi.s sizce alakasi varmidir sasirdim .s bende oyleydim kardeşinle sende ikinizde çok sacli dogdunuz filan dedi? Olabilitesi varmi acaba ?

Canım ben de kaşıntı şikayeti ile acile gittiğimde karaciğer değerleriné baktılar safra asit ine baktılar ve gebelik kolestazi si teşhisi ile hast. Yattım ve erken doğum à aldılar.
Yine de doktor una kasınti şikayet inin ciddi olduğunu hatırlat belki test yapar

Biz doğuma gidiyoruz:KK71::KK71::KK71:

Eklentiler

• 20150820_070431.jpg
    20150820_070431.jpg
    69,4 KB · Görüntüleme: 178
Back