2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

Yok hiç ağrım yoktu Benimde. Dedigim gibi doktorum çok ilgili sağolsun pimpirikli olmasi da bir açıdan iyi. Çünkü herseyi inceliyor. 5 tane serum salin dedi hemşireye ama 3 tane salabildiler sabaha kadar. Leke tekrar gelmeyince devam etmediler. Igne yaptılar ilaç verdiler bir dünya tedavi uygulaması sabaha kadar yani. Saat başı ateş tansiyon ölçümü yaptılar. Gerçekten çok ama çok ozenliler sağolsunlar hastahane olarak. Bence sende git yarın nolur nolmaz. Ihmale gelmez böyle şeyler...

Kizlar hamileligin ilk 3 aylik donemi icerisinde olan kadinlarda donaxyl verilirken dikkatli olunmalidir diyo napiym kullanmasammi bunu kendi doktorm degil devltteki doktor yazdi

Eklentiler

• IMG_20150127_184231.jpg
    76 KB · Görüntüleme: 48
Kizlar bana buyuk ders oldu artk bol bol su icicem en azindan iltihap tedbiri icin

Kizlar hamileligin ilk 3 aylik donemi icerisinde olan kadinlarda donaxyl verilirken dikkatli olunmalidir diyo napiym kullanmasammi bunu kendi doktorm degil devltteki doktor yazdi
Bence başka bi dr daha danış kafana göre bırakma ya da içme. Sana dr demiş ama sen bi başka dr daha gorun bence bi de bol bol su iç

E="2 post: 39097752, membbulanıyor"]Çay, kahve içiyor musunuz hanımlar? Ben çok az içiyorum, yoksa uyuyakalıcam iş yerinde ama içmek de istemiyorum [/QUOTE]
ben hic icemiyorum midem bulaniyo

Yarın gıdıcem zaten canım inş bişeyimiz yoktur

Sorma kasık ağrısı ve bel ağrısı beni de 2 haftadır çok zorluyor. Dr.um uterusun ve bağlarının büyüyüp geliştiğini , Şiddetlenip azalan kasılma şeklinde fazlaca olmadıkça endişe etme dedi.

Kaç haftalıksın canım. Kalp atışlarını felan duydunuz mu bebişin :)
6+4 bana doktor kalp atışı için şu kadar zamansonra gel demedi geçen hafta cuma günü keseyi net gördü 1 ay sonra gel dedi bu dedigim doktor dvlet hastanesi burda okuyorum 7 -8 haftalık ta kalp atışlarını duyanlar var bende 7 haftalık olunca özel bir doktora görünücem inşallah duyarım :) sen duydun mu tarihler yakın 4 gün var arada :)

Aşermeyi hamile kadınlar uyduruyor diyor doktorlar, yani her insanın canı birşeyler çekebilir. Biz de hamileliğin arkasına sığınıp coşuyoruz biraz sanki

drlar asermedıgo ıcın bılmıyordur aserme cok farklı bıse canının ıstemesınden degısık ben kızımda uyuyorum gecenın bır yarısı uyanıyorum burnumda bır koku burda yazmak ıstemıyorum canınıznıstemesın sankı o an burnumun dıbınde yemek kokusu esımı uyandırdım hayatım bu kokuya bak kım yapar bu saatr dıye dısardan gelmesıde ımkansız sonra mevsımı olmayan bır meyve sankı yanı basımda bırı yıyor gıbı kokuyu nasıl duyuyorum yanı an cekmesı degıl aserme resmen hısedıyorsun kokusunu bu hamılelıgımde aşermedım hıc

Ya cnm bende aynıyım :)aşermesi başladınmı sizde
Yok yaa bana oyle seyler garip gelio..ben bisi istiom aninda baska bisi dusunup vazgecebiliom ama yemeyi hep sewmisimdir su yeme isteksizligi bi gecsee daha iyi olucam.hala kokulara hassasim

Evet canım 6+4de duyduk şükürler olsun. Evham yapıyoruz işte böyle. Hayırlı haberler hepimize :)

adya gecmis olsun..dile kolay 8 yil...Rabbim en kisa zamanda yeniden nasip eder insallah...ben 2 kez kurtaj oldum korkulacak bir sey yok ama ben de ilk oldugumda cok korkmustum ne olacak diye haklisin tedirgin olmakta...kurtaj olunmadigi zqman bazen sonrasinda yapisiklik olmasina neden olabilir..ama fedigim gibi operasyondan korkma gun icinde evine donup sikintin olmuyor...dualarimizdasin canim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…