- 25 Ağustos 2014
- 751
- 1.569
- 53
Hayırlı olsun kahveSanirim ayniyiz bende 5+3 gunluk...bugun kan testim 3 bin kusurlerde cikti...doktr kontrolune gitmedim daha
Yarın sabah gıdıcem canım eşimin kuzenıdr hamıle onunda baslarda olurmus boyle o da rahım ıcı buyudugnden baZı damarlar catlar ve kanama yapar normal demıs senınkı baya pımpırıklıymıs evet yatıs vermıs hemen pekı senın agrın falan varmıydı benım hıc agrım yok cok ıyıyım cok sukur ama ıyı mı kotu mu bu durum bılemeıyorum
canım ben doktoruma sormuştum yürüyüş yapabilir miyim diye, tabiki öyle saatlerce kendini yorarak yapamazsın günde yarım saat yavaş tempoda yürüyebilirsin demişti.. belki sana farklı birşey söyler doktorun, fikir olsun diye yazdım :)
2 gun olmuyosa ertesi sabah basliyo bulanmaya cunku surekli farkli bi orgami olusma asamasinda canm ne demek hic bulanmayanda var sikma caniniKaç gün duruyo mesela canım. Bu arada içimi rahatlattın çok teşekkür ederim
Bence başka bi dr daha danış kafana göre bırakma ya da içme. Sana dr demiş ama sen bi başka dr daha gorun bence bi de bol bol su içKizlar hamileligin ilk 3 aylik donemi icerisinde olan kadinlarda donaxyl verilirken dikkatli olunmalidir diyo napiym kullanmasammi bunu kendi doktorm degil devltteki doktor yazdi
İnşallah canım. Yaaa çok tuhaf duygular. Sende bol su iç...2 gun olmuyosa ertesi sabah basliyo bulanmaya cunku surekli farkli bi orgami olusma asamasinda canm ne demek hic bulanmayanda var sikma canini
Yarın gıdıcem zaten canım inş bişeyimiz yokturYok hiç ağrım yoktu Benimde. Dedigim gibi doktorum çok ilgili sağolsun pimpirikli olmasi da bir açıdan iyi. Çünkü herseyi inceliyor. 5 tane serum salin dedi hemşireye ama 3 tane salabildiler sabaha kadar. Leke tekrar gelmeyince devam etmediler. Igne yaptılar ilaç verdiler bir dünya tedavi uygulaması sabaha kadar yani. Saat başı ateş tansiyon ölçümü yaptılar. Gerçekten çok ama çok ozenliler sağolsunlar hastahane olarak. Bence sende git yarın nolur nolmaz. Ihmale gelmez böyle şeyler...
Sorma kasık ağrısı ve bel ağrısı beni de 2 haftadır çok zorluyor. Dr.um uterusun ve bağlarının büyüyüp geliştiğini , Şiddetlenip azalan kasılma şeklinde fazlaca olmadıkça endişe etme dedi.Merhaba lar..Teşekkürler arkadaslar..iyi dikekleriniz icin..3 yasinda bir kizim var...gece saat 3 de sesine yandim saat suan 5 bucuk uyuyamiyorum..midem hafif bukanti var..kizimda 7.haftada baslamisti..
Ve belim 2 haftadir cooook agriyor..kizimda bu kadar agrimamisti.sizdede var mii agri...
Yarın gıdıcem zaten canım inş bişeyimiz yoktur
6+4 bana doktor kalp atışı için şu kadar zamansonra gel demedi geçen hafta cuma günü keseyi net gördü 1 ay sonra gel dedi bu dedigim doktor dvlet hastanesi burda okuyorum 7 -8 haftalık ta kalp atışlarını duyanlar var bende 7 haftalık olunca özel bir doktora görünücem inşallah duyarım :) sen duydun mu tarihler yakın 4 gün var arada :)Kaç haftalıksın canım. Kalp atışlarını felan duydunuz mu bebişin :)
Canim merak ettim kalp atisini mi duyamadin????? Neden boyle olmuski yanlis yere yerlestiginden mi yoksa..allah büyüktür uzme kendiniEvet
Oyleydi
Aşermeyi hamile kadınlar uyduruyor diyor doktorlar, yani her insanın canı birşeyler çekebilir. Biz de hamileliğin arkasına sığınıp coşuyoruz biraz sanki
Yok yaa bana oyle seyler garip gelio..ben bisi istiom aninda baska bisi dusunup vazgecebiliom ama yemeyi hep sewmisimdir su yeme isteksizligi bi gecsee daha iyi olucam.hala kokulara hassasimYa cnm bende aynıyım :)aşermesi başladınmı sizde
Evet canım 6+4de duyduk şükürler olsun. Evham yapıyoruz işte böyle. Hayırlı haberler hepimize :)6+4 bana doktor kalp atışı için şu kadar zamansonra gel demedi geçen hafta cuma günü keseyi net gördü 1 ay sonra gel dedi bu dedigim doktor dvlet hastanesi burda okuyorum 7 -8 haftalık ta kalp atışlarını duyanlar var bende 7 haftalık olunca özel bir doktora görünücem inşallah duyarım :) sen duydun mu tarihler yakın 4 gün var arada :)
normalArkadaşlar bir sorum olacak tüp bebek ile mi hamile kaldınız yoksa normalmi
Canim 4. Bebegim 17 ve 11 yaslarinda kizlarim 15 aylik bir oglum var kaza kurbaniyim allah yardimcim olsun artik yasim 34bu arada bu kaçıncı bebeğin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?