• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızlar 6+3 haftalık gebeyım.dün ilk defa kahverengı leke geldı cok az.bugunde cok az geldı neden oluyordur bı bılgısı olan varmı.lekelenmesi olupta doktorun bu durum için bişey soledıgı arkadaslar var mı? Cuma gunuydu doktor randevum ama yarın gıdıcem yıne de korkuyorum bu zmana kadar hıc bıseyım yoktu cok sukur gebelıgımde cok ıyı gecıyor kesemızıde gormustm ama canım sıkıldı bu duruma:mad:

Benim geçen hafta oldu. Doktor hastahanede bir gün yatış verdi. Tedavi uyguladilar. Serumlar, ilaçlar... içini ferah tut öncelikle ben tutamamistim çok çok açık kahve bir leke olmasına rağmen ağlaya aglaya acile gittim. Doktor da hemen önlem olarak yatırdı ama benim doktor çok fazla pimpirikli. yerleşme kanaması da olabilir düşük tehdidi de ahkam kesmek yanlış olur. Bence vakit kaybetmeden sakin bir şekilde doktoruna ara veya hastahaneye git...

Kizlar bebeğimi kaybettim. Doktor beklememi söyledi kendiliğinden düşerse daha iyi olurmuş yoksa kürtaj olucam. Yikildim ama allahtan geldi yapacak bisey yok. Bu konuda bana yardim edebilir misiniz? Kurtajdan kurtulmak için bi bilgiye sahip olaniniz var mi?
Canım cok gecmıs olsun.cok zor durum cok uzuldum ama inş yakın zaman da anne adayı olup bebegını kucagına alırsın dua edicem senin içinde...

Benim geçen hafta oldu. Doktor hastahanede bir gün yatış verdi. Tedavi uyguladilar. Serumlar, ilaçlar... içini ferah tut öncelikle ben tutamamistim çok çok açık kahve bir leke olmasına rağmen ağlaya aglaya acile gittim. Doktor da hemen önlem olarak yatırdı ama benim doktor çok fazla pimpirikli. yerleşme kanaması da olabilir düşük tehdidi de ahkam kesmek yanlış olur. Bence vakit kaybetmeden sakin bir şekilde doktoruna ara veya hastahaneye git...
Yarın sabah gıdıcem canım eşimin kuzenıdr hamıle onunda baslarda olurmus boyle o da rahım ıcı buyudugnden baZı damarlar catlar ve kanama yapar normal demıs senınkı baya pımpırıklıymıs evet yatıs vermıs hemen pekı senın agrın falan varmıydı benım hıc agrım yok cok ıyıyım cok sukur ama ıyı mı kotu mu bu durum bılemeıyorum

Kizlar bebeğimi kaybettim. Doktor beklememi söyledi kendiliğinden düşerse daha iyi olurmuş yoksa kürtaj olucam. Yikildim ama allahtan geldi yapacak bisey yok. Bu konuda bana yardim edebilir misiniz? Kurtajdan kurtulmak için bi bilgiye sahip olaniniz var mi?
çok üzüldüm.hakkında hayırlısı olur inşallah.8 sene sonra Allah sana bir mucize yaşattıysa ve sonu bu şekilde oluyorsa vardır bir bildiği üzülmemek elde değil ama inşallah tekrardan hamile kalmayı Rabbim nasip eder sana.

[QYerleşme gesinan, post: 39104522, member: 354673"]Kızlar 6+3 haftalık gebeyım.dün ilk defa kahverengı leke geldı cok az.bugunde cok az geldı neden oluyordur bı bılgısı olan varmı.lekelenmesi olupta doktorun bu durum için bişey soledıgı arkadaslar var mı? Cuma gunuydu doktor randevum ama yarın gıdıcem yıne de korkuyorum bu zmana kadar hıc bıseyım yoktu cok sukur gebelıgımde cok ıyı gecıyor kesemızıde gormustm ama canım sıkıldı bu duruma:mad:
YYerleşme lekesi olabilir bende de çokhafif ggelmişti Dra gittim hersey normal cikti inşallah birseyin yoktur canim
Yerlesme[/QUOTE]
Yerlesme lekesi için gec bi zman degılmı canım o genelde 4 ya da 5 haftalık gebelıklerde olmuyor mu ben 7.nci haftamdaym

Canım Çok çok geçmiş olsun. Allahım tekrar verir nolur üzülme hayırlısı değilmiş. Bak bende ilk bebeğimi aldırmak zorunda kaldım. Korkuyordum kürtajdan. Kendi düşsün diye bekledim olmadı doktor çok kızmıştı seni zehirler ne cesaret diye. Lütfen benim gibi yapma kürtaj çok daha sağlıklı düşükte parça kalma ihtimali var

Yarın sabah gıdıcem canım eşimin kuzenıdr hamıle onunda baslarda olurmus boyle o da rahım ıcı buyudugnden baZı damarlar catlar ve kanama yapar normal demıs senınkı baya pımpırıklıymıs evet yatıs vermıs hemen pekı senın agrın falan varmıydı benım hıc agrım yok cok ıyıyım cok sukur ama ıyı mı kotu mu bu durum bılemeıyorum
Ben ilk kontrole gittiğimde kahverengi leke olursa mutlaka doktora gitmem gerektiği söylendi bana. O yüzden lekelenme için progestan veriyor dr lar. Bence dr a gitmelisin

Kızlar nasılsınız ya ben pimpirikliyim size sormak istiyorum. Benim bulantı kusma başlamıştı. 4 gün sürdü 3 gündür iyiyim öyle eskisi gibi değilim. Sadece iştah yok. Ya kusmanın birden durması normal mi acaba

Kızlar nasılsınız ya ben pimpirikliyim size sormak istiyorum. Benim bulantı kusma başlamıştı. 4 gün sürdü 3 gündür iyiyim öyle eskisi gibi değilim. Sadece iştah yok. Ya kusmanın birden durması normal mi acaba
Bebiş buyudukçe semptomlar azalıyor diye biliyorum. Tabi artan da oluyordur canını sıkma hamişsin

Kizlar tamam akinti fazlaligi normalde ona aldanip sakin suphelenmemek yapmayin ben ondandir dedim akintimin sari olmasini bile onemsemedm iltihabm cok yuksek cikti ve gebelk kesesine bulasirsa elbetteki dusuk riski varmis cok uzgunum ilac kullanmk istemezdm ama mecbr kullanicm suan tek carem :'( :KK46::mad: bide bende ayak agrisida cok vardi iltihaptn ayak agriniz varsa da suphelenin bence :KK61:

Canım Çok çok geçmiş olsun. Allahım tekrar verir nolur üzülme hayırlısı değilmiş. Bak bende ilk bebeğimi aldırmak zorunda kaldım. Korkuyordum kürtajdan. Kendi düşsün diye bekledim olmadı doktor çok kızmıştı seni zehirler ne cesaret diye. Lütfen benim gibi yapma kürtaj çok daha sağlıklı düşükte parça kalma ihtimali var
Kesinlikle doğru en kısa zamanda kürtaj olmalısın.on dk bi işlem. Benden sana tavsiye ayağına çorap giy.üşümesin.geçmiş olsun.

Benimde bazen duruyo canim korkuyorum sonra bebek buyudukce yine hormonlardn dolayi yine oluyo bazen duruyo korkma o yuzden bendede ayni yine bulanir :KK45:

Benimde bazen duruyo canim korkuyorum sonra bebek buyudukce yine hormonlardn dolayi yine oluyo bazen duruyo korkma o yuzden bendede ayni yine bulanir :KK45:
Kaç gün duruyo mesela canım. Bu arada içimi rahatlattın çok teşekkür ederim

bende bulantı felaan hiçç yok iştahımda var maşşallah normaldede kokuya karşı çok duyarlıyımdır herşeye midem bulanır ama garip midem bulanmıyor :)

Belki de. Bebek gelişmemiş ve bu bende bu yüzden hic bi belirti yasamamis olabilirim

bende bulantı felaan hiçç yok iştahımda var maşşallah normaldede kokuya karşı çok duyarlıyımdır herşeye midem bulanır ama garip midem bulanmıyor :)
Kaç haftalıksın canım. Kalp atışlarını felan duydunuz mu bebişin :)

Back