- 13 Mayıs 2014
- 402
- 75
- 53
Sadece acelecilikten meraktan bakiyoruzçin takvimi çoğu yakınımda tutmadı, pek güvenmeyin derim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sadece acelecilikten meraktan bakiyoruzçin takvimi çoğu yakınımda tutmadı, pek güvenmeyin derim
Kizlarrrrr acil yardim edin kotuyum iltihapim cok yuksek cikmis testlerde bebegime bi sey olrmuuu :"(
Çok geçmiş olsun kızlar,Canim cok geçmiş olsun. Bende de iltihap varmış yazmıştım hatta. Doktor ilaç da verdi ama kullanmaya çekiniyorm. Çünkü üzerinde hamilelikde kullanılması önerilmez yazıyor. Doktora gidip yine söyledim durumu, bunlar b grubu penisilinler birsey olmaz kullanın dedi ama hala korkuyorum bi kaç kişiye daha sorucam
Çok geçmiş olsun kızlar,
iltihap için idrar testimi yapıldı, bana bugün doktor idrar testi fln demişti aşa indik idrar görünmüyor dediler tekrar dönmedim iltihabın başka belirtisi varmı benim akıntım da var ama normal dedi doktor ?
Kizlar bebeğimi kaybettim. Doktor beklememi söyledi kendiliğinden düşerse daha iyi olurmuş yoksa kürtaj olucam. Yikildim ama allahtan geldi yapacak bisey yok. Bu konuda bana yardim edebilir misiniz? Kurtajdan kurtulmak için bi bilgiye sahip olaniniz var mi?
Cnm çok geçmiş olsun, hiç takma kürtaj olmayı falan bi an önce temizlen ki rahim toparlansın, 5-10dklık bişey takma kafana.buarada sen belirtilerin olmadığını söylüyordun onunla bi ilgisi var mıymışKizlar bebeğimi kaybettim. Doktor beklememi söyledi kendiliğinden düşerse daha iyi olurmuş yoksa kürtaj olucam. Yikildim ama allahtan geldi yapacak bisey yok. Bu konuda bana yardim edebilir misiniz? Kurtajdan kurtulmak için bi bilgiye sahip olaniniz var mi?
Daha iyiyim sanırım :) sen nasılsın canım bebişin nasıl ??Amin iyi düşünüp iyi olalim allahin izniyle.. Bugün nasılsın
Kizlar bebeğimi kaybettim. Doktor beklememi söyledi kendiliğinden düşerse daha iyi olurmuş yoksa kürtaj olucam. Yikildim ama allahtan geldi yapacak bisey yok. Bu konuda bana yardim edebilir misiniz? Kurtajdan kurtulmak için bi bilgiye sahip olaniniz var mi?
Çok geçmiş olsun canım üzme kendini inş bi dahaki ay yine olur benim ablam kürtaj oldu sanırım uyutuyolar yarım saatlik bişey ama başka bi bilgim yok inan ki tekrar geçmiş olsun Allahım sabır versinKizlar bebeğimi kaybettim. Doktor beklememi söyledi kendiliğinden düşerse daha iyi olurmuş yoksa kürtaj olucam. Yikildim ama allahtan geldi yapacak bisey yok. Bu konuda bana yardim edebilir misiniz? Kurtajdan kurtulmak için bi bilgiye sahip olaniniz var mi?
sen duydunmu pekiaramızda 4 gün oynuyo sanırım :)Sabret duyarsın çok küçük olduğu için ultrasonda yakalamak çok zor oluyor. Endiselenme yani :)
Ne yazmis canim snaa ama bende byagi yuksek cikmis ve bende bakteride uruyo keseyi bulasirsa bebek duser allah korusun bana fitille donaxyl urocare vermsCanim cok geçmiş olsun. Bende de iltihap varmış yazmıştım hatta. Doktor ilaç da verdi ama kullanmaya çekiniyorm. Çünkü üzerinde hamilelikde kullanılması önerilmez yazıyor. Doktora gidip yine söyledim durumu, bunlar b grubu penisilinler birsey olmaz kullanın dedi ama hala korkuyorum bi kaç kişiye daha sorucam
doktordan geldim kızlar, her şey yolunda kalp atışlarını duyduk bebişi de gördük allahım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişleri hepimiz...
sen duydunmu pekiaramızda 4 gün oynuyo sanırım :)
Canım ..üzme denicem kendini ,muhakkak üzülürsün ..ama şöyle düşün Allah korusun belkide bebek sağlıklı değildi ..Rabbim seni buyuk bir imtihandan kurtardı ..bak geçen bir ayette rastladım ..'siz bilmezsiniz beb bilirim ,diyor Kuran'da ,biriki ay sonra tekrar olur inş ,8yıl bekledim diyorsun ..Rabbim inş inş tekrar nasip edicek ben inanıyorum ..Kizlar bebeğimi kaybettim. Doktor beklememi söyledi kendiliğinden düşerse daha iyi olurmuş yoksa kürtaj olucam. Yikildim ama allahtan geldi yapacak bisey yok. Bu konuda bana yardim edebilir misiniz? Kurtajdan kurtulmak için bi bilgiye sahip olaniniz var mi?