• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kizlarrrrr acil yardim edin kotuyum iltihapim cok yuksek cikmis testlerde bebegime bi sey olrmuuu :"(

Canim cok geçmiş olsun. Bende de iltihap varmış yazmıştım hatta. Doktor ilaç da verdi ama kullanmaya çekiniyorm. Çünkü üzerinde hamilelikde kullanılması önerilmez yazıyor. Doktora gidip yine söyledim durumu, bunlar b grubu penisilinler birsey olmaz kullanın dedi ama hala korkuyorum bi kaç kişiye daha sorucam :(

Canim cok geçmiş olsun. Bende de iltihap varmış yazmıştım hatta. Doktor ilaç da verdi ama kullanmaya çekiniyorm. Çünkü üzerinde hamilelikde kullanılması önerilmez yazıyor. Doktora gidip yine söyledim durumu, bunlar b grubu penisilinler birsey olmaz kullanın dedi ama hala korkuyorum bi kaç kişiye daha sorucam :KK43:
Çok geçmiş olsun kızlar,
iltihap için idrar testimi yapıldı, bana bugün doktor idrar testi fln demişti aşa indik idrar görünmüyor dediler tekrar dönmedim iltihabın başka belirtisi varmı benim akıntım da var ama normal dedi doktor ?

Çok geçmiş olsun kızlar,
iltihap için idrar testimi yapıldı, bana bugün doktor idrar testi fln demişti aşa indik idrar görünmüyor dediler tekrar dönmedim iltihabın başka belirtisi varmı benim akıntım da var ama normal dedi doktor ?

Evet canım benim ki idrar tahlilinde çıktı. Aslında ne idrara çıkarken nede onun haricinde bi rahatsızlık hissetmedim. Hiç farkında değildim yani. Daha beşinci haftamız şimdi ilaç kullanmak çok korkutuyor hala kararsızm :(

Kizlar bebeğimi kaybettim. Doktor beklememi söyledi kendiliğinden düşerse daha iyi olurmuş yoksa kürtaj olucam. Yikildim ama allahtan geldi yapacak bisey yok. Bu konuda bana yardim edebilir misiniz? Kurtajdan kurtulmak için bi bilgiye sahip olaniniz var mi?

Kizlar bebeğimi kaybettim. Doktor beklememi söyledi kendiliğinden düşerse daha iyi olurmuş yoksa kürtaj olucam. Yikildim ama allahtan geldi yapacak bisey yok. Bu konuda bana yardim edebilir misiniz? Kurtajdan kurtulmak için bi bilgiye sahip olaniniz var mi?

Canim cok geçmiş olsun çok üzüldüm :( allahm sana sağlıkli ömürler versin, inşallah yine güzel haberlerini alırız. Malesef çok tecrübesizim bu konu da neler yapman gerekir hiç bi bilgim yok :(

Sağol yine deE="pdrci1, post: 39103895, member: 645463"]Canim cok geçmiş olsun çok üzüldüm :KK43: allahm sana sağlıkli ömürler versin, inşallah yine güzel haberlerini alırız. Malesef çok tecrübesizim bu konu da neler yapman gerekir hiç bi bilgim yok :KK43:[/QUOTE]
Sagol yinede canim napslim uzulmeyle ele bisey gecmiyo ki 8 sene bekledim sonu bu.....

Cnm çok geçmiş olsun, hiç takma kürtaj olmayı falan bi an önce temizlen ki rahim toparlansın, 5-10dklık bişey takma kafana.buarada sen belirtilerin olmadığını söylüyordun onunla bi ilgisi var mıymış

Çok geçmiş olsun, sakin ol öncelikle.. Başka bir doktora git istersen. Geçen yıl bir arkadaşıma da benzer birşeyler söylemişti bir doktor, maşallah bebeği şuan 3 aylık olacak. Gecen mayısta bende bebeğimi kaybettim. Rabbim yine verdi şükür, sadece dua et ve sakin kalmaya çalış

Çok geçmiş olsun canım üzme kendini inş bi dahaki ay yine olur benim ablam kürtaj oldu sanırım uyutuyolar yarım saatlik bişey ama başka bi bilgim yok inan ki tekrar geçmiş olsun Allahım sabır versin :(

Canim cok geçmiş olsun. Bende de iltihap varmış yazmıştım hatta. Doktor ilaç da verdi ama kullanmaya çekiniyorm. Çünkü üzerinde hamilelikde kullanılması önerilmez yazıyor. Doktora gidip yine söyledim durumu, bunlar b grubu penisilinler birsey olmaz kullanın dedi ama hala korkuyorum bi kaç kişiye daha sorucam :KK43:
Ne yazmis canim snaa ama bende byagi yuksek cikmis ve bende bakteride uruyo keseyi bulasirsa bebek duser allah korusun bana fitille donaxyl urocare verms :(

doktordan geldim kızlar, her şey yolunda kalp atışlarını duyduk bebişi de gördük allahım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişleri hepimiz...

Çok sevindim :) hayırlı ugurlu olsun Rabbim kucağına almayi nasip etsin inşallah :)

Canım ..üzme denicem kendini ,muhakkak üzülürsün ..ama şöyle düşün Allah korusun belkide bebek sağlıklı değildi ..Rabbim seni buyuk bir imtihandan kurtardı ..bak geçen bir ayette rastladım ..'siz bilmezsiniz beb bilirim ,diyor Kuran'da ,biriki ay sonra tekrar olur inş ,8yıl bekledim diyorsun ..Rabbim inş inş tekrar nasip edicek ben inanıyorum ..

Kızlar 6+3 haftalık gebeyım.dün ilk defa kahverengı leke geldı cok az.bugunde cok az geldı neden oluyordur bı bılgısı olan varmı.lekelenmesi olupta doktorun bu durum için bişey soledıgı arkadaslar var mı? Cuma gunuydu doktor randevum ama yarın gıdıcem yıne de korkuyorum bu zmana kadar hıc bıseyım yoktu cok sukur gebelıgımde cok ıyı gecıyor kesemızıde gormustm ama canım sıkıldı bu duruma:mad:

Kizlar mide yanmasina ne çözüm buluyorsunuz??

Midem fena halde yaniyor hem açken hem yemekten sonra birde maden suyu ve sut elma ucu iyi geliyor ama tekrar başlıyor o_O:KK12::110:

[QYerleşme gesinan, post: 39104522, member: 354673"]Kızlar 6+3 haftalık gebeyım.dün ilk defa kahverengı leke geldı cok az.bugunde cok az geldı neden oluyordur bı bılgısı olan varmı.lekelenmesi olupta doktorun bu durum için bişey soledıgı arkadaslar var mı? Cuma gunuydu doktor randevum ama yarın gıdıcem yıne de korkuyorum bu zmana kadar hıc bıseyım yoktu cok sukur gebelıgımde cok ıyı gecıyor kesemızıde gormustm ama canım sıkıldı bu duruma:mad:[/QUOTE]
YYerleşme lekesi olabilir bende de çokhafif ggelmişti Dra gittim hersey normal cikti inşallah birseyin yoktur canim
Yerlesme

Çok geçmiş olsun üzülme sakin vardır bunda da bir hayır tekrar olur inşallah Rabbim tekrar nasip etsin. Benim çok bir bilgim yok fakat soğan kürü nün rahim içini temizledigini biliyorum. Kanaman gelmeden yapma ama sakın. Bir araştır önce doktoruna da Danış bi. Ben kist için kullanmıştım iyileşmistim ama doktoruna danışarak kullanmıştım.

Back