- Emoji Skoru
- 523
- Puanlar
- 23
resmen tüm gece yazdıklarınla bize doğumu an be an yaşattın :) başımıza az çok neler gelecek biliyor gibiyiz. hastaneye gidişini ve doğumu da anlatacağın yazını sabırsızlıkla bekliyor olacağım. hayırlı olsun canım...Kızlar bn doğum yaptım normal oldu.8 bucukta.bebek 3250 doğdu.coksukur iyi,bnde oyleee yorgunum ki....yıllarca uyuyabilirm sanki
Allah yardımcın olsun canım yek avazda doğur inş :)Biz hastaneye geldik dua edin kizlar acilmam 2cm
Ay maşallah canım ya çok sevindim kurtuldunuz ne güzel; darısı Başımıza Allah analı babalı büyütsün inş öpüyorum çokKızlar bn doğum yaptım normal oldu.8 bucukta.bebek 3250 doğdu.coksukur iyi,bnde oyleee yorgunum ki....yıllarca uyuyabilirm sanki
Kızlar bn doğum yaptım normal oldu.8 bucukta.bebek 3250 doğdu.coksukur iyi,bnde oyleee yorgunum ki....yıllarca uyuyabilirm sanki
Canım 38 haftadan önce bebek alınırsa nadirde olsa bebek ciğerindeku suyu atamıyor 38+2 gibi üç gibi olursa daha iyi diyorlar bebeğin iri olması fark etmezmisKizlar birşey sorcam acilma olmadan bebeği istediğimiz bi zamanda aldirma sansimiz yokmu illa doktorun dediği tarihmi olacak ? Bir yada iki hafta önceden aldirmak istesem doktor kabul etmezmi yada bunun bi sakincasi varmidir acaba .bide bana doktorun normal doğum için 25 eylül dedi sezeryan istersen 20 eylül dedi .sezeryan normal doğumdan iki hafta önce filan yapilmiyormu yani bana 10-11 eylül demesi gerekmiyormi sezeryan tarihi için ?
Ayy allah korusun en iyisi doktor nediyorsa onu yapmak .saol canimCanım 38 haftadan önce bebek alınırsa nadirde olsa bebek ciğerindeku suyu atamıyor 38+2 gibi üç gibi olursa daha iyi diyorlar bebeğin iri olması fark etmezmis
Ay ben hala net bi foto göremedim ya, ne zaman gitsek ya eli yüzünde, ya sırtı dönük, göstermedi yüzünü bi türlüBenimkinde gamzemiz yok ama artik cok net belli oluyo masallah doktorumuz ayni babasi dedi
Kizlar gece sancilandim suyum geldi sezeryana aldilar cok sukur ikimizde iyiyiz kizimda yanimda hicbir sikintimiz yok Allah a sukur.
Gözün aydın canım darısı bizim başımıza.Kuzucuk nede rahat latmış annesini.Allah analı babalı büyütsün...
Göğüs kreminide kullanmaya basladim erkenmi acaba bide günde bir kere sürmek yeterli olurmu siz basladinizmi günde kaç kere suruyorsunuz
hadi hayırlısı.İnşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz.Biz hastaneye geldik dua edin kizlar acilmam 2cm
Canım benimde 1 hafta önde çıktı, usg ye göre doğum tarihi 9 eylül görünüyor ama, doktor doğum tarihi değişmez dedi.Canım benimde hamileliğin başından beei hep 15 gün önde gidiyor bebeğin gelişimi ama doktorum satı öne çekmedi geçen cuma gittiğimde kilosu 3250 gr dı. İri bebek dedi gerçi satı öne alsa ne olacak normali beklediğim için müdahale edemiyecek ama benim kafam karışık yani bebeğin kilosunun fazla olması onun gelişimini tamamladığı anlamına gelirmi doktor çok yuvarlak konuşuyor olabilir de olmayabilir de şeklinde. Bende her dakika doğum bekliyorum çünkü gelişime göre 39. Haftaya girdim sata göre ise hala 37 deyim
Kafam çok karışık..
inşallah hayırlı haberlerinle gelirsin canım.Öpüyoruz bizde seni.Sende bebişi alınca doya doya öp bizden taraf kuzuyu..Kizlarcim ben yarin doguma giriyorum..muhtemelen bi sure yazamam..opuyorum hepinizi...dualarinizi eksik etmeyim
ayyy çok şükür.Yeni okudum valla heyecanla okuyup sonunu beklerken ne güzel haber.Gözün aydın kızın seni duydu valla kilosu filanda güzelmiş.İstediğin gibi oldu herşey. Çok sevindim valla umarım bizimkide böyle olur.Kızlar bn doğum yaptım normal oldu.8 bucukta.bebek 3250 doğdu.coksukur iyi,bnde oyleee yorgunum ki....yıllarca uyuyabilirm sanki
Ayyy güzel haberler almak çok motive edici hele de normal doğumsa. Detayları bekliyoruz canım. Allahım sağlık sıhhat afiyet versin bebeğinede sana da darısı hepimize :)Kızlar bn doğum yaptım normal oldu.8 bucukta.bebek 3250 doğdu.coksukur iyi,bnde oyleee yorgunum ki....yıllarca uyuyabilirm sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?