• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızlar bn doğum yaptım normal oldu.8 bucukta.bebek 3250 doğdu.coksukur iyi,bnde oyleee yorgunum ki....yıllarca uyuyabilirm sanki
resmen tüm gece yazdıklarınla bize doğumu an be an yaşattın :) başımıza az çok neler gelecek biliyor gibiyiz. hastaneye gidişini ve doğumu da anlatacağın yazını sabırsızlıkla bekliyor olacağım. hayırlı olsun canım...

Kızlar bn doğum yaptım normal oldu.8 bucukta.bebek 3250 doğdu.coksukur iyi,bnde oyleee yorgunum ki....yıllarca uyuyabilirm sanki
Ay maşallah canım ya çok sevindim kurtuldunuz ne güzel; darısı Başımıza Allah analı babalı büyütsün inş öpüyorum çok

hayırlı olsun canım ne güzel cok sancı çekmemişsin darısı başımıza ...

Kizlar birşey sorcam acilma olmadan bebeği istediğimiz bi zamanda aldirma sansimiz yokmu illa doktorun dediği tarihmi olacak ? Bir yada iki hafta önceden aldirmak istesem doktor kabul etmezmi yada bunun bi sakincasi varmidir acaba .bide bana doktorun normal doğum için 25 eylül dedi sezeryan istersen 20 eylül dedi .sezeryan normal doğumdan iki hafta önce filan yapilmiyormu yani bana 10-11 eylül demesi gerekmiyormi sezeryan tarihi için ?
Canım 38 haftadan önce bebek alınırsa nadirde olsa bebek ciğerindeku suyu atamıyor 38+2 gibi üç gibi olursa daha iyi diyorlar bebeğin iri olması fark etmezmis

Canım 38 haftadan önce bebek alınırsa nadirde olsa bebek ciğerindeku suyu atamıyor 38+2 gibi üç gibi olursa daha iyi diyorlar bebeğin iri olması fark etmezmis
Ayy allah korusun en iyisi doktor nediyorsa onu yapmak .saol canim

Kizlar gece yine kasintidan uyuyamadim doktorun bu ilaclari önerdi bugün kullanmaya basladim inşallah ise yararda biraz rahatlarim:(

Eklentiler

• IMG_20150819_103917-1200x1600.jpg
    IMG_20150819_103917-1200x1600.jpg
    83,7 KB · Görüntüleme: 74
Benimkinde gamzemiz yok ama artik cok net belli oluyo masallah doktorumuz ayni babasi dedi:nazar::KK46::nazar::KK200::nazar:
Ay ben hala net bi foto göremedim ya, ne zaman gitsek ya eli yüzünde, ya sırtı dönük, göstermedi yüzünü bi türlü :KK35:
Gerçi ayrıntılı ultrason yaptırdığımdaki fotoğrafı bana çok benziyor, asık suratlı bişey aynı ben :KK70:

kızlar ben son zamanlarda cok zor nefes almaya başladım hatta geceleri horlamaya başlamışım dün gece bi kalktım eşim yok dayanamamış salona kaçmış adam :KK70: sizde de böyle sorunlar var mı biraz grip gibiyim ondan mı kaynaklı bu horlama ayy inşallah gecerrro_O

Kizlar gece sancilandim suyum geldi sezeryana aldilar cok sukur ikimizde iyiyiz kizimda yanimda hicbir sikintimiz yok Allah a sukur.
Gözün aydın canım darısı bizim başımıza.Kuzucuk nede rahat latmış annesini.Allah analı babalı büyütsün...

Göğüs kreminide kullanmaya basladim erkenmi acaba bide günde bir kere sürmek yeterli olurmu siz basladinizmi günde kaç kere suruyorsunuz

Eklentiler

• received_10153490573818648.jpeg
    received_10153490573818648.jpeg
    33,3 KB · Görüntüleme: 71
bereketli bi forum sabahına günaydın :KK49:

kdrl kdrl ve perihan90 perihan90 yavrularınızı sağlıla büyütmeniz dileklerimle..
butterflysmile butterflysmile allah bi an evvel kurtarsın, güzel hbrlerini bekliyoruz..

kızlarcım artık vakitlice darısı da bizlerin başına :anneadayı:

Göğüs kreminide kullanmaya basladim erkenmi acaba bide günde bir kere sürmek yeterli olurmu siz basladinizmi günde kaç kere suruyorsunuz

7. aydan itibaren başlamak gerekiyormuş canım bende başladımm inşallah işe yarar çatlağımız olmaz da bebişlerimz rahat emziririz..

Ne güzel bir sabah oldu bugün. Hep bebek haberleri dolu sayfa. Allah herkesin evladını analı babalı büyütsün. Geçmişi okudum perihan90 perihan90 geçmiş olsun, canlı yayında doğum sancısını anlatmışsın benim gibi tecrübesiz biri için çok iyi oldu. :) Hastanede bebeğini bekleyenler de sağlıkla pıt diye kucağında bulsun yavrularını inşallah.

Canım benimde hamileliğin başından beei hep 15 gün önde gidiyor bebeğin gelişimi ama doktorum satı öne çekmedi geçen cuma gittiğimde kilosu 3250 gr dı. İri bebek dedi gerçi satı öne alsa ne olacak normali beklediğim için müdahale edemiyecek ama benim kafam karışık yani bebeğin kilosunun fazla olması onun gelişimini tamamladığı anlamına gelirmi doktor çok yuvarlak konuşuyor olabilir de olmayabilir de şeklinde. Bende her dakika doğum bekliyorum çünkü gelişime göre 39. Haftaya girdim sata göre ise hala 37 deyim
Kafam çok karışık..
Canım benimde 1 hafta önde çıktı, usg ye göre doğum tarihi 9 eylül görünüyor ama, doktor doğum tarihi değişmez dedi.

Kizlarcim ben yarin doguma giriyorum..muhtemelen bi sure yazamam..opuyorum hepinizi...dualarinizi eksik etmeyim
inşallah hayırlı haberlerinle gelirsin canım.Öpüyoruz bizde seni.Sende bebişi alınca doya doya öp bizden taraf kuzuyu..

ayyy çok şükür.Yeni okudum valla heyecanla okuyup sonunu beklerken ne güzel haber.Gözün aydın kızın seni duydu valla kilosu filanda güzelmiş.İstediğin gibi oldu herşey. Çok sevindim valla umarım bizimkide böyle olur.

Ayyy güzel haberler almak çok motive edici hele de normal doğumsa. Detayları bekliyoruz canım. Allahım sağlık sıhhat afiyet versin bebeğinede sana da darısı hepimize :)

Back