• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızlar bn doğum yaptım normal oldu.8 bucukta.bebek 3250 doğdu.coksukur iyi,bnde oyleee yorgunum ki....yıllarca uyuyabilirm sanki
Canım gözünüz aydın, Allah analı-babalı büyütsün inşallah...
Normal istiyordun Allah gönlüne göre verdi, darısı başımıza inşallah

Kızlar bn doğum yaptım normal oldu.8 bucukta.bebek 3250 doğdu.coksukur iyi,bnde oyleee yorgunum ki....yıllarca uyuyabilirm sanki
Rabbim gonlunr gore verdi canim nasil sevindim anlatamam.saglikla anali babali buyusun yavrun insallah.sana da cok gecmisler olsun.darisi tum normal dogum isteyenlere olsun:KK200:

7. aydan itibaren başlamak gerekiyormuş canım bende başladımm inşallah işe yarar çatlağımız olmaz da bebişlerimz rahat emziririz..
İnşallah canim bende yeni basladim geç kalmisim biraz sanirim günde kaç kere suruyorsun sen

çok sevindim canım allah analı babalı sağlıkla büyütmeni nasip etsin bebeğini.en kısa zamanda tecrübelerini biz heyecanlı anne adaylarıyla paylaşırsan sevinirim;)

kızlar ben son zamanlarda cok zor nefes almaya başladım hatta geceleri horlamaya başlamışım dün gece bi kalktım eşim yok dayanamamış salona kaçmış adam :KK70: sizde de böyle sorunlar var mı biraz grip gibiyim ondan mı kaynaklı bu horlama ayy inşallah gecerrro_O
Horlama varmi bilmiorm ama bende nefes almakta zorlaniyorum canim

İnşallah canim bende yeni basladim geç kalmisim biraz sanirim günde kaç kere suruyorsun sen

bende daha dün aldım canım gecen ay doktora sormayı unutmuşum o da söylememişti bir kere sürecem bakalım şimdilik daha bende bi sızı falan yok eger ilerde ağrılar başlarsa ikiye çıkarırım .

Gözün aydin canim Allah anali babali buyutsun darisi hepimizin basina insallah

bende daha dün aldım canım gecen ay doktora sormayı unutmuşum o da söylememişti bir kere sürecem bakalım şimdilik daha bende bi sızı falan yok eger ilerde ağrılar başlarsa ikiye çıkarırım .
Bendede yok bende öyle yapim en iyisi.saol tatlim

O kadar sevindim ki, ağlıyorum şu anda.. Allah analı babalı büyütsün, gönlüne göre oldu, çok mutluyum.. Sancı süren de çok sürmedi takip ettiğimiz kadarıyla maşallah! Umarım kolay olmuştur doğumun, epiduralli falan..

Ay canım çok sevindim ve cok duygulandım allah gönlüne göre verdi.allahim bebeğinizi size bagislasin

bereketli bi forum sabahına günaydın :KK49:

@kdrl ve @perihan90 yavrularınızı sağlıla büyütmeniz dileklerimle..
@butterflysmile allah bi an evvel kurtarsın, güzel hbrlerini bekliyoruz..

kızlarcım artık vakitlice darısı da bizlerin başına :anneadayı:
Masallah teker teker doğumlar başladı canım beni bir heyecan sardi

Canim benim sanki kendim doguracakmis gibi uyyamadim aglatîn beni Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin hayirli bir evlat olsun Allah size bagislasin Dogumun kolay miydi cnm

Back