• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Dogum yapan anneler gozunuz aydin allah bagislasin yavrularinizi bizim icinde dua edin

Ben yabancı bir araştırma sonucu okumuştum bu hıçkırıkla ilgili çünkü bu bebeğim sürekli hıçkırıyor, korktum doğrusu.. Araştırmanın yalancısıyım ama anne karnında hıçkıran bebeklerin emme duygusu daha gelişik oluyormuş!
Buna katlıyorum. Bizimki o kadar çok hıçkırıyordu ki ., şuan da küvezde emme refleksi çok gelişmiş. Normalde anne sütü enjekte ediyorlardı ama bebek o kadar emmek istiyormuş ki biberon vermek zorunda kalmışlar . Ini kucağıma alsaydım bir çok emecek gibi duruyor. Sürekli yalanıyor. Ama hıçkırıkla alakası var mı bilmem . Benimki çok hıçkırıyordu ama..

A
Hayırlı aksamlar kızlar
Doğum yapan arkadaşların bebisleri hayırlı olsun
Yarın bende 9.30 hastaneye yatırım yapılacak kızıma kovuşuyorum inşallah dualarınızı esirgemeyin 5 sene sonra kavusuyorum mucizeme insallah
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım ..

Cnm nasil kilo alimi bebisin?? Benimki 2200 dogdu, dun 8. Gunuydu 2110 gr cikti, doktor AZ dedi, bide sarilik icin 1 gece kaldik hastanede cok uykucu kizim, gunu dolmadigi icin sanirim. Cok zor besleniyoz zorla agzina veriyoz, senin nasil cok dert etmeye basladim. Nasil kilo aldircam bu bidiga
Canım biz de sarılık için 1 gece yattık hastanede. Benim kız da 2170 gr Doğdu, 8 . Gün 2100 e düştü. 11 . Gün gittiğimizde 2190 a çıkmış. 3 günde 90 gr iyi dedi doktor. Doğum kilosunu geçmiş güzel dedi doktor. Seninki de akar ıns tatlım, sıkıntı etme, ama bol bol beslemeye bak. Mama veriyor musun canım sen? Şimdi 19 . Gündeyiz bilmiyorum ne Kadar'a oldu canım. Benim kız da uyuyor ama 3 saatte kesin kendisi Kalkıyor. Som Günler'de de gündüz daha uzun süre uyanık kalmaya başladı. Benim kız memeyi iyi kavradı şükür. Sadece memeyle besleniyor, eğer çok aç gibi hissedersem arada 1 kere mama veriyorum.

Kızlar selam
Biz iyiyiz sadece benim biraz zaman zaman Dikiş ağrım oluyor ama onun dışında iyiyiz:)
Genel anestezi ile seZeryan oldum
SeZeryan sonrası çok acım ağrım olmadı bi 20 dk Ağrı kesici etki edene kadar acı oluyor o da dayanılmaz değildi sonra zaten hafifliyor,
Ilk ayağa kalkmadan korkuyordum ama çok can yakıcı olmadı tabi ben daha dayanılmaz Acılar bekliyordum
Dediğim gibi acı eşiğim çok düşüktür benim ama korkulacak kadar bir şey yok en azından benim için öyle oldu tabi başka bünyede nasıl olur bilemem:)
Benden haberler bu kadar şimdilik :)
Canım Allah analı babalı büyütsün . Bak korktuğun gibi değilmiş..

Kizlar gece yine kasintidan uyuyamadim doktorun bu ilaclari önerdi bugün kullanmaya basladim inşallah ise yararda biraz rahatlarim:KK43:
Ahh o kaşıntı beni de tüm gece mahvetti resmen tırnak izi dolu bacaklarım Banada iki krem verdi aman ise yradi diyemicen soğuğa yakın su ile dus iyi geliyor buzla kompresyon yapıyorum oda iyi geliyor doğumdan sonra amca geciyomus oda azalarak

Doğum yapan herkezin bebekleri hayırlı ugurlu olsun inşallah. Doğum hazırlığında olanlarinda allah yardımcısı olsun.rabbim bir avazda kurtarsin inşallah.bende sabırla yavrumun geleceği günü bekliyorum. Zaman hiç geçmiyor sanki. Bu arada açılması olanların 2.dogumlari mi olacak.1 hafta önce benimde 1 santim açılmam vardı ama hala bekliyorum.benim 2. Doğum olacak inş.

Yeni annisleri tebrik ederim kizlar saglikla büyütün insallah dogum icin telas icinde olanlarinda allah yardimcisi olsun :nazar::nazar::KK200::KK200::KK200::KK200:

Kizlar size bir sey sorucam Bebeğim in zibin takimlari vs ivir zivirlari var kac derece sicaklikta yikansin sizler kac dereceye attiniz??? 60 derece iyi olurmuydu mikroplarida olur ne derrsiniz ???

Canım bu iğne ve coraspin olayında doktorlar ayni şekilde fikir beyan etmiyorlar genelde...canım 32 den sonra ben tedirgin oldum bir sey olur diye ama şükür geldik bugüne...benim pazartesi itibariyle 39. Hafta olacak ınsallah erken olmasin dedi...senin kaçıncı haftada olacak ve genel anestezi mi olacak ...
Canım ben de aspirin ve iğne kullanmıştım, spinal oldu doğumum ve çok rahattım. İğneyi 1 gün önce kestik, aspirini zaten 32 . Haftada kesmiştik.

Kizlar gece sancilandim suyum geldi sezeryana aldilar cok sukur ikimizde iyiyiz kizimda yanimda hicbir sikintimiz yok Allah a sukur.
Gözün Aydın canım, geçmiş olsun. Sağlıkla büyütün kızınızı ;)

Back