Maşallah cok güzel gelişimi annesi.. Sağlıkla vaktinde gelsin inşallah..
Biz hastaneye geldik dua edin kizlar acilmam 2cm
Eymencik kocaman oldu biz hala doğuramadık yahu böle beklemek insanı çok strese sokuyo
Kizlar az once ilginc birsey deneyimledim. Oglumun normal hareketlerini karnimda dalgalanma seklinde hissediyordum. Bu Sefer genital bolgede hareketini hissettim basiyla zorladi resmen Boyle birsey yasayan varmi hic?
Gözün aydın canım tek avazda kurtulursun inşallahBiz hastaneye geldik dua edin kizlar acilmam 2cm
Sağol Perihan canım; saat 2 den sonra karnım normale döndü ondan sonra uyumuşum ben de 8 e kadar şuan iyiyim ; belkide farkında olmadan stres oldum ondan öyle kasıldı kaldı bilmiyorum ; geçti ama şuan normalcnm şimdi nasilsn gectimi kasilman? Gecmediyse Dr unu ara bnce önemli bisey de olabilir
Hayırlı olsun şimdiden canım; sağlıkla gel inşKizlarcim ben yarin doguma giriyorum..muhtemelen bi sure yazamam..opuyorum hepinizi...dualarinizi eksik etmeyim
Allah yardımcın olsun canım güzel haberlerle dönKizlarcim ben yarin doguma giriyorum..muhtemelen bi sure yazamam..opuyorum hepinizi...dualarinizi eksik etmeyim
Ayni gün dogurucaz hadi bakalım hayırlısıyla alalım insallah bebislerimiziKizlarcim ben yarin doguma giriyorum..muhtemelen bi sure yazamam..opuyorum hepinizi...dualarinizi eksik etmeyim
Ayy yy hayırlı olsun sağlıkla büyüt inşallah yarinda benim bebisim gelicek inşallahKızlar bn doğum yaptım normal oldu.8 bucukta.bebek 3250 doğdu.coksukur iyi,bnde oyleee yorgunum ki....yıllarca uyuyabilirm sanki
Aman hadi hayırlısı olsun canım bizim anneler hep Ağustos ta doğuracak; Allah analı babalı büyütsün inş canım çok sevindim :)Kizlar gece sancilandim suyum geldi sezeryana aldilar cok sukur ikimizde iyiyiz kizimda yanimda hicbir sikintimiz yok Allah a sukur.
Kızlar bn doğum yaptım normal oldu.8 bucukta.bebek 3250 doğdu.coksukur iyi,bnde oyleee yorgunum ki....yıllarca uyuyabilirm sanki
Canım gözün aydın çok sevindim iyiki inat edip beklemişsin bak ne güzel normal doğumla aldın bebeğini kucağına darısı bizim başımıza inşallah 3250 doğmuş bebeğin maşallah ama sanki usgde daha büyük çıkmıştı dimi öyle hatırlıyorum birde doğum hikayenin başına şahit olduk ama devamını bekliyoruzKızlar bn doğum yaptım normal oldu.8 bucukta.bebek 3250 doğdu.coksukur iyi,bnde oyleee yorgunum ki....yıllarca uyuyabilirm sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?