2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
günaydın hanımlar hareketli bir gece olmuş .... böyle haberleri okudukça hem heycanlanıyor hemde sabırsızlanıyorum

Kizlar az once ilginc birsey deneyimledim. Oglumun normal hareketlerini karnimda dalgalanma seklinde hissediyordum. Bu Sefer genital bolgede hareketini hissettim basiyla zorladi resmen Boyle birsey yasayan varmi hic?

Ben varım. Dün değil bir önceki gece çatı kemigimin orada böyle kemik oynaması gibi tuhaf birsey yaşadım. Ama anlatamayacagim birsey yani. Ve daha once hic boyle birsey olmamisti. Dün doktora gittik kontrol için. Bebek doğum pozisyonunu almış dedi. O öyle deyince bende dün gece böyle birşey yaşadım bunun sebebi bu mu acaba dedim. Evet dedi.

cnm şimdi nasilsn gectimi kasilman? Gecmediyse Dr unu ara bnce önemli bisey de olabilir
Sağol Perihan canım; saat 2 den sonra karnım normale döndü ondan sonra uyumuşum ben de 8 e kadar şuan iyiyim ; belkide farkında olmadan stres oldum ondan öyle kasıldı kaldı bilmiyorum ; geçti ama şuan normal

Kızlar bn doğum yaptım normal oldu.8 bucukta.bebek 3250 doğdu.coksukur iyi,bnde oyleee yorgunum ki....yıllarca uyuyabilirm sanki
Ayy yy hayırlı olsun sağlıkla büyüt inşallah yarinda benim bebisim gelicek inşallah

Kizlar gece sancilandim suyum geldi sezeryana aldilar cok sukur ikimizde iyiyiz kizimda yanimda hicbir sikintimiz yok Allah a sukur.
Aman hadi hayırlısı olsun canım bizim anneler hep Ağustos ta doğuracak; Allah analı babalı büyütsün inş canım çok sevindim :)

kdrl Allah anali babali buyutsun hayirli olsun bebisiniz. Sabah sabah ne guzel haberler aliyoruz cok mutlu oluyorum

Kızlar bn doğum yaptım normal oldu.8 bucukta.bebek 3250 doğdu.coksukur iyi,bnde oyleee yorgunum ki....yıllarca uyuyabilirm sanki
Canım gözün aydın çok sevindim iyiki inat edip beklemişsin bak ne güzel normal doğumla aldın bebeğini kucağına darısı bizim başımıza inşallah 3250 doğmuş bebeğin maşallah ama sanki usgde daha büyük çıkmıştı dimi öyle hatırlıyorum birde doğum hikayenin başına şahit olduk ama devamını bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…