2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
evt vuruyo .uzun suruyo suresi arttı ve şiddeti.bide çok acikip uykum geliyo sancı arasıcçok ilginç dimi
Ah o iki sancı arası ne derin uykular ne rahat dakikalar geçer...
:)))
 latife bir yana, muhtemelen şu an doğumhane yolunu tutmuşsunuzdur, Allah kolaylık versin inşallah. Rast getirsin Rabbim.

Kizlar gece sancilandim suyum geldi sezeryana aldilar cok sukur ikimizde iyiyiz kizimda yanimda hicbir sikintimiz yok Allah a sukur.
Maşallah Allah hayırlı mubarek etsin tebrik ederim ne mutlu haber.

Gece baya aksiyonlu geçmiş :)) sancısı gelen, doğum yapan maşallah bu bebelere annelerini çok da fazla bekletmeden geliyorlar teker teker :))

Kizlar gece sancilandim suyum geldi sezeryana aldilar cok sukur ikimizde iyiyiz kizimda yanimda hicbir sikintimiz yok Allah a sukur.
Gözün aydın.. Sağlıkla büyütün bebeğinizi darısı başımıza

Kızlar selam
Biz iyiyiz sadece benim biraz zaman zaman Dikiş ağrım oluyor ama onun dışında iyiyiz:)
Genel anestezi ile seZeryan oldum
SeZeryan sonrası çok acım ağrım olmadı bi 20 dk Ağrı kesici etki edene kadar acı oluyor o da dayanılmaz değildi sonra zaten hafifliyor,
Ilk ayağa kalkmadan korkuyordum ama çok can yakıcı olmadı tabi ben daha dayanılmaz Acılar bekliyordum
Dediğim gibi acı eşiğim çok düşüktür benim ama korkulacak kadar bir şey yok en azından benim için öyle oldu tabi başka bünyede nasıl olur bilemem:)
Benden haberler bu kadar şimdilik :)

canım allah sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin, neden sezeryana aldılar sıkıntılı bir durum mu oldu

canım seninde hayırlı olsun ne güzel hergün bebiş haberleri alıyorum herşeyin yolunda olmasına çok sevindim...

Allah'ım sağlık sıhhat versin, hayırlı evlat olsun inşaAllah. Gözünüzaydın

kdrl cnm hayırlı uğurlu olsun! Pıt diye bi bakıoz doğuyo bebeler :)

perihan90 cnm şimdi okudum serüveni, inşallah hayırla sonuçlanmıştır, ya da şu anda son açılmaları bekliyo olabilirsin! Çok heyecanlııym, senin adına çok sevindim! Bizleri haberdar et son durumundan, seni çok merak ediyoruz! Dualarım seninle cnm.. Tek avazdaaaaa :)

Günaydın kızlar, neler olmuş 2 günde gördüğüm Chek ve kdrl doğum yapmış, perihan90 da sancılanmış gece haydi bakalım hayırlısı. Bebeğini kucağına alanlarada hayırlı olsun sağlıkla büyütün yavrularınızı inşallah.. Var mi başka haberler benim kaçırdığım? Bugün 38+0 olduk biz. Darısı başımıza hayırlı zamanda

Gunaydin kizlar, bugun de dogurmadım bakalım benim oğluşum nre zmn gelecek.
Utumu yaptim dun akşam, cikolatalarimizi da sipariş ettik artık haziriz biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…