kızlar kiloları az ve dengeli almam için koşu bandı almaya karar verdim. 2. el sitelerden baktım 250-300 e bile var. en iyisi günde 1 saat zorlamadan yürüyüş yapmak. spor hem doğumu kolaylaştırır hem de çok fazla kilo almamamı sağlar
canim bende yuruyorum her gun mesela carsiya islerim oldugunda 3 km falan uzaktayiz yuruyorum carsida da yuruyorm avmye giderken yuruyorum donuslerde yorulursam binerim otobuse yoksa binmem yururum ve inanin hic saglikli beslenemedm su surecte hicbisey yemiyorum su bile icemiyorm ama inaniyormki yurumekten bebegim daha saglikli her gittigimde bebege bi sey olmustur korkusuyla gidiyorum ama dokttor kesesini kendini herseyini ovuyo cok saglikli olmasindan fazla diyo keyfi yerinde diyo ve ben bunu bitek yurumeme bagliyorm cunku yurudgmde kendimi daha iyide hissediyorm , ama kosu bandi bilemiyorm yurume alanim varsa temiz havada yuru bence daha iyi gelir temiz oksijen vucudunakızlar kiloları az ve dengeli almam için koşu bandı almaya karar verdim. 2. el sitelerden baktım 250-300 e bile var. en iyisi günde 1 saat zorlamadan yürüyüş yapmak. spor hem doğumu kolaylaştırır hem de çok fazla kilo almamamı sağlar
Canim bende eve sigamiyorum cocuk odasi suan ardiye gibi orayi bosaltip cocuk odasi formuna nasıl sokacagim dye düşünüyorum
yürüyüş yaparz artik havalarda iyi gidiyor
Bende de ilaç var bulantılar için ama direniyorum moralımı bozuyor bu bulantı hali ama yeterki bebeşim iyi olsun buyusunde razıyım herseye
Haftaya randevum canım çok takmamak lazım aslında psikolojimizi bozuyoruz kendimizin olacağı varsa pamuklara sarsak yine olur. Rabbim korusun miniklerimizi inşallah Allah'a emanet..Evet cnm ben de progestan kullanmama ragmen tekrar baslafi. Dr igne verdi 500 mg proluton kullaniyrm bi an kesti dun yine bssladi. Kahverengi camurumsu geliyor. Dr kirmizi gelmedikce korkmayalim dedi.sabah yine oldu ister istemex korkuyorum. Yatak istirahati verdi drum. Sende durumlar nasil? Bi daha dr gitmedin mi? Bi de ev isi agir is yapma tatlim
tabii şimdi havalarda ısınacak :) ilkbaharda bol bol yürürüz :) göbeklerde çıkacak. benim karnımın alt kısmı ele gelmeye başladı bile :) Ağustos anneleri formunda 13. haftada bebeğinin cinsiyetini öğrenenler var. şunun şurasında ne kaldı ki :)
tabii şimdi havalarda ısınacak :) ilkbaharda bol bol yürürüz :) göbeklerde çıkacak. benim karnımın alt kısmı ele gelmeye başladı bile :) Ağustos anneleri formunda 13. haftada bebeğinin cinsiyetini öğrenenler var. şunun şurasında ne kaldı ki :)
kizlarr sizce bulantinin kotu gecirmenin kiz erkekle alakasi varmi arastirilmisya cok bulanti kiz cocuguna diye acaba dogrumu
Hayirlisi tabide ben kiz isterim ama icimede erkek doguyo nedense normalde hic erkek kiyafetlerine bakmam gittgimde ama bu sefer kiza bakamiyorm hep erkek kiyafetlernde gozum ve esimlle seslenirken ne tuhaftirki hep oglum cikiyobana hiç mantıklı gelmiyor ama arkadaşım kız bebek bekliyor ve ilk aylarda aşırı bulantısı oldu hatta kilo kaybı yaşadı şimdi 7 aylık gayet iyi gidiyor hamileliği..
aynen, eğer hep ilk zamanlar gibi büyüseben de geçen hafta böyle görememiştim:) günde 1mm büyüdüklerini hesap edersek 1 haftada çok şey değişiyor :))
Bana da herkes kız dedi, herkes ama... çin takvimine baktım erkek.. öyle merak ediyorum kii anlatamamzaten göbişim vardı o yüzden şuan bi değişiklik hissedemiyorum. en çok özendiğim şeydi dümdüz karnım olsun bebeğim büyürken ufak ufak göbiş şişsin :) senin öyle olacak heralde ne güzel maşallah.. o kadar merak ediyorum ki cinsiyetini, çevremdeki herkes kız diyor ister istemez etkilendim doktor erkek derse ne hissederim bilemiyorum :) sen ne hissediyorsun canım??
Hayirlisi tabide ben kiz isterim ama icimede erkek doguyo nedense normalde hic erkek kiyafetlerine bakmam gittgimde ama bu sefer kiza bakamiyorm hep erkek kiyafetlernde gozum ve esimlle seslenirken ne tuhaftirki hep oglum cikiyo
Canim benim bildigim esin icine dogan olur derler benimki hamile oldugumu bilmeden cocukla konusur severdi karnimi herkesin icinde bebekten bahsederdi sus ya nerden biliyosn derdim dogru ciktii :) bendeBende bugün ruyamda babam bna bi kavanoz almış mavi kapakli idi
sağlıklı olsun tabikide ben kiz olsun istiyordum esimde bugün ruyasinda görmüş kucagimda bi erkek çocuğu ona veriyor musum cok tatli diyordu. Esim çok rüya gormez bugün böyle gördük tabi eşim hep erkek hissedyrm diyordu hayırlısı
bendeeee :) çin takvimine bende baktım kız diyor ama zaten %50 ihtimal :) meraktan onlara bile bakıyoruz yaaaynen, eğer hep ilk zamanlar gibi büyüse
Bana da herkes kız dedi, herkes ama... çin takvimine baktım erkek.. öyle merak ediyorum kii anlatamam
usağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlat olsunlar inşallah yavrularımız.. en önemlisi bu.. ama insanın elinde değil sürekli düşünüyorum bende acaba kız mı erkek mi ? eşimde konuşurken hep erkekmiş gibi cümleler kuruyor.. bende bak eğer kızsa bozuluyordur diyorum :) yıllarca hep oğlum olsun istedim şimdi kız mı olsa acaba ayyy kız olsun diyorum :) az kaldı inşallah yakında öğrenicez
çin takvimi hep tutuyor ama :))bendeeee :) çin takvimine bende baktım kız diyor ama zaten %50 ihtimal :) meraktan onlara bile bakıyoruz yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?