How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Bende de ilaç var bulantılar için ama direniyorum moralımı bozuyor bu bulantı hali ama yeterki bebeşim iyi olsun buyusunde razıyım herseye

kızlar kiloları az ve dengeli almam için koşu bandı almaya karar verdim. 2. el sitelerden baktım 250-300 e bile var. en iyisi günde 1 saat zorlamadan yürüyüş yapmak. spor hem doğumu kolaylaştırır hem de çok fazla kilo almamamı sağlar

Canim bende eve sigamiyorum cocuk odasi suan ardiye gibi orayi bosaltip cocuk odasi formuna nasıl sokacagim dye düşünüyorum
yürüyüş yaparz artik havalarda iyi gidiyor

kızlar kiloları az ve dengeli almam için koşu bandı almaya karar verdim. 2. el sitelerden baktım 250-300 e bile var. en iyisi günde 1 saat zorlamadan yürüyüş yapmak. spor hem doğumu kolaylaştırır hem de çok fazla kilo almamamı sağlar
canim bende yuruyorum her gun mesela carsiya islerim oldugunda 3 km falan uzaktayiz yuruyorum carsida da yuruyorm avmye giderken yuruyorum donuslerde yorulursam binerim otobuse yoksa binmem yururum ve inanin hic saglikli beslenemedm su surecte hicbisey yemiyorum su bile icemiyorm ama inaniyormki yurumekten bebegim daha saglikli her gittigimde bebege bi sey olmustur korkusuyla gidiyorum ama dokttor kesesini kendini herseyini ovuyo cok saglikli olmasindan fazla diyo keyfi yerinde diyo ve ben bunu bitek yurumeme bagliyorm cunku yurudgmde kendimi daha iyide hissediyorm , ama kosu bandi bilemiyorm yurume alanim varsa temiz havada yuru bence daha iyi gelir temiz oksijen vucuduna :KK60:

tabii şimdi havalarda ısınacak :) ilkbaharda bol bol yürürüz :) göbeklerde çıkacak. benim karnımın alt kısmı ele gelmeye başladı bile :) Ağustos anneleri formunda 13. haftada bebeğinin cinsiyetini öğrenenler var. şunun şurasında ne kaldı ki :)

Canim bende eve sigamiyorum cocuk odasi suan ardiye gibi orayi bosaltip cocuk odasi formuna nasıl sokacagim dye düşünüyorum
yürüyüş yaparz artik havalarda iyi gidiyor

bende ardiyeyi çocuk odası yapmak istiyorum ama dediğin gibi nasıl olacak çok merak ediyorum ve odadaki o kadar eşyayı nereye koyucam bilmiyorum :) dediğin gibi en güzeli açık havada yürüyüş hem bebişlere de iyi gelir :)

Canim insallah gecer beni en cok mahveden bulanti oldu 7 haftadan beri istifra ediyorm zorla yiyorm belki bi parca ekmekle duruyorm butn gun inan en sevdigim seylerden igrenip sogudum hatta simdiden kestirip attim bi cocuk ben bidaha bunlari yasayamam diye esim kardesi olsun cok istiyo simdiden diyormya psikolojm bozuldu sevdigi seyleri yiyebilen insanlari bile kiskaniyorm kendimi gecicek diye teselli ediyorm :KK43:
Bende de ilaç var bulantılar için ama direniyorum moralımı bozuyor bu bulantı hali ama yeterki bebeşim iyi olsun buyusunde razıyım herseye

Evet cnm ben de progestan kullanmama ragmen tekrar baslafi. Dr igne verdi 500 mg proluton kullaniyrm bi an kesti dun yine bssladi. Kahverengi camurumsu geliyor. Dr kirmizi gelmedikce korkmayalim dedi.sabah yine oldu ister istemex korkuyorum. Yatak istirahati verdi drum. Sende durumlar nasil? Bi daha dr gitmedin mi? Bi de ev isi agir is yapma tatlim
Haftaya randevum canım çok takmamak lazım aslında psikolojimizi bozuyoruz kendimizin olacağı varsa pamuklara sarsak yine olur. Rabbim korusun miniklerimizi inşallah Allah'a emanet..

tabii şimdi havalarda ısınacak :) ilkbaharda bol bol yürürüz :) göbeklerde çıkacak. benim karnımın alt kısmı ele gelmeye başladı bile :) Ağustos anneleri formunda 13. haftada bebeğinin cinsiyetini öğrenenler var. şunun şurasında ne kaldı ki :)

zaten göbişim vardı o yüzden şuan bi değişiklik hissedemiyorum. en çok özendiğim şeydi dümdüz karnım olsun bebeğim büyürken ufak ufak göbiş şişsin :) senin öyle olacak heralde ne güzel maşallah.. o kadar merak ediyorum ki cinsiyetini, çevremdeki herkes kız diyor ister istemez etkilendim doktor erkek derse ne hissederim bilemiyorum :) sen ne hissediyorsun canım??

Ben yazin boll boll sahile inip yurucem hep o karinlari cikmis kadinlar cok hosuma giderdi allah bizede nasip etti hem yurudukce susar daha cok su iceriz :) valla biri ben 9+5teyken tahminen ogrendim demis ama inanmadim ben :KK12: en erken 12de ogreniyolr tabi erkekse daha cok icinize ne doguyo :KK46:

kizlarr sizce bulantinin kotu gecirmenin kiz erkekle alakasi varmi arastirilmisya cok bulanti kiz cocuguna diye acaba dogrumu :KK14:

kizlarr sizce bulantinin kotu gecirmenin kiz erkekle alakasi varmi arastirilmisya cok bulanti kiz cocuguna diye acaba dogrumu :KK14:

bana hiç mantıklı gelmiyor ama arkadaşım kız bebek bekliyor ve ilk aylarda aşırı bulantısı oldu hatta kilo kaybı yaşadı şimdi 7 aylık gayet iyi gidiyor hamileliği..

Bende bugün ruyamda babam bna bi kavanoz almış mavi kapakli idi
sağlıklı olsun tabikide ben kiz olsun istiyordum esimde bugün ruyasinda görmüş kucagimda bi erkek çocuğu ona veriyor musum cok tatli diyordu. Esim çok rüya gormez bugün böyle gördük tabi eşim hep erkek hissedyrm diyordu hayırlısı:anneadayı:o_O

bana hiç mantıklı gelmiyor ama arkadaşım kız bebek bekliyor ve ilk aylarda aşırı bulantısı oldu hatta kilo kaybı yaşadı şimdi 7 aylık gayet iyi gidiyor hamileliği..
Hayirlisi tabide ben kiz isterim ama icimede erkek doguyo nedense normalde hic erkek kiyafetlerine bakmam gittgimde ama bu sefer kiza bakamiyorm hep erkek kiyafetlernde gozum ve esimlle seslenirken ne tuhaftirki hep oglum cikiyo :KK14:

ben de geçen hafta böyle görememiştim:) günde 1mm büyüdüklerini hesap edersek 1 haftada çok şey değişiyor :))
aynen, eğer hep ilk zamanlar gibi büyüse
zaten göbişim vardı o yüzden şuan bi değişiklik hissedemiyorum. en çok özendiğim şeydi dümdüz karnım olsun bebeğim büyürken ufak ufak göbiş şişsin :) senin öyle olacak heralde ne güzel maşallah.. o kadar merak ediyorum ki cinsiyetini, çevremdeki herkes kız diyor ister istemez etkilendim doktor erkek derse ne hissederim bilemiyorum :) sen ne hissediyorsun canım??
Bana da herkes kız dedi, herkes ama... çin takvimine baktım erkek.. öyle merak ediyorum kii anlatamam

Hayirlisi tabide ben kiz isterim ama icimede erkek doguyo nedense normalde hic erkek kiyafetlerine bakmam gittgimde ama bu sefer kiza bakamiyorm hep erkek kiyafetlernde gozum ve esimlle seslenirken ne tuhaftirki hep oglum cikiyo :KK14:

sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlat olsunlar inşallah yavrularımız.. en önemlisi bu.. ama insanın elinde değil sürekli düşünüyorum bende acaba kız mı erkek mi ? eşimde konuşurken hep erkekmiş gibi cümleler kuruyor.. bende bak eğer kızsa bozuluyordur diyorum :) yıllarca hep oğlum olsun istedim şimdi kız mı olsa acaba ayyy kız olsun diyorum :) az kaldı inşallah yakında öğrenicez :KK71:

Bende bugün ruyamda babam bna bi kavanoz almış mavi kapakli idi
sağlıklı olsun tabikide ben kiz olsun istiyordum esimde bugün ruyasinda görmüş kucagimda bi erkek çocuğu ona veriyor musum cok tatli diyordu. Esim çok rüya gormez bugün böyle gördük tabi eşim hep erkek hissedyrm diyordu hayırlısı:anneadayı:o_O
Canim benim bildigim esin icine dogan olur derler benimki hamile oldugumu bilmeden cocukla konusur severdi karnimi herkesin icinde bebekten bahsederdi sus ya nerden biliyosn derdim dogru ciktii :) bende
ruyamda hep erkek bebek goruyorum ve
bende gecen gun ruyamda biz bidaha
evleniyomusuz babam bi ona bi bana yesil sallanan kupe takiyo nettte erkek cocuga yorumluyo ama kadinlar hep kupe bileklik yuzuk gormek kizdir derler bilemedm bide bana makas bicagi yaptilar makasa oturdum canim :)

aynen, eğer hep ilk zamanlar gibi büyüse

Bana da herkes kız dedi, herkes ama... çin takvimine baktım erkek.. öyle merak ediyorum kii anlatamam
bendeeee :) çin takvimine bende baktım kız diyor ama zaten %50 ihtimal :) meraktan onlara bile bakıyoruz yaa

Dusunuyormda ikiside apayri guzel duygular dmi ne farkeder diyorm erkek olsa herkes ister olsn oglu kiz olsa susle oyna durr :anneadayı::KK48:
sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlat olsunlar inşallah yavrularımız.. en önemlisi bu.. ama insanın elinde değil sürekli düşünüyorum bende acaba kız mı erkek mi ? eşimde konuşurken hep erkekmiş gibi cümleler kuruyor.. bende bak eğer kızsa bozuluyordur diyorum :) yıllarca hep oğlum olsun istedim şimdi kız mı olsa acaba ayyy kız olsun diyorum :) az kaldı inşallah yakında öğrenicez :KK71:
u

kizlar banada herkes erkek diyo tipe bakarak herhalde ama bakalm hayirlisi bide kac kilo basladiniz suan kacsiniz iyi geciriyormusunuz kizlar ilki benden 55kiloyla basladim 2kilo verdim istifraa etmekten simdi 53um doktor sonra alirsin dedi ama boyuma gore cok zayifim ondan belkide daha kotu geciriyorm ya sizler :anneadayı::KK43:

Back