- 1 Ocak 2011
- 1.293
- 1.611
- 358
Açık içiyorum ben içersem ama asıl canım kahve istiyorYa ben daha kendimi hamile gibi hissetmiyorum :)ondan herhalde demeli demeli içmişim sonradan aklıma geldi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Açık içiyorum ben içersem ama asıl canım kahve istiyorYa ben daha kendimi hamile gibi hissetmiyorum :)ondan herhalde demeli demeli içmişim sonradan aklıma geldi
Aşermeyi hamile kadınlar uyduruyor diyor doktorlar, yani her insanın canı birşeyler çekebilir. Biz de hamileliğin arkasına sığınıp coşuyoruz biraz sankiYa kızlar aşerme olayı oluyorum sizde :)
Ayy hade hayirlisi olsun insaallah canim benim Allah gonlunuze gore versin.. bende ruyamda tatli yedim netteki yorumu erkek cocuk sahibi olmaya delattir diyodu.. Rabbim sağlikla evladimizi kucagimiza almayi nasip etsin. Ilk olacagi icin cinsiyete takilmiyorum. Ama sonuclari coookkkkk merakk ediyorummmm kizmi erkekmi :)
aşerme olmuyor keşke olsa ama senin şu resmin var ya o bile midemi bulandırıyor, allahm ne zaman geçcekYa kızlar aşerme olayı oluyorum sizde :)
Hmm yakın yerlerde oturuyoruz sanırım, bana da uzak Zeynep Kamil.
Ben adliyede çalışıyorum, kurumda kadın doğum doktoru da var bizim. Hiç olmazsa ona giderim artık napayım. Yakacık kadın doğum iyi mi?
adliye derken bende öyle canım, tanışıyormuyuz acaba, dur özelden bi yazayım sana burayı meşgül etmeyim
adya bende 7+1 de gitmiştim gördü ama duyamadım demişti, yarın yine gidicem duymaya nasipse, bazen duyulmaya biliyor sanırım kimisi 7 haftaya girdiğinde duydu ben 8. haftada duyamadım. sıkıntı yapmadarısı benim başıma canım bi şey sorucam sat hesapladiginda kalp atışlarını atisini duyman 6+1 e mi tekabül ediyor çok endişeliyim çünkü sat heaapladigimda ben 7+4 bugün ama pazartesi gittim yine yok kalp atışı anlamadim kendi tahminimcede ben suan 5+4 kafam çok karisiyor bole olunca da
Bende açık içmeye çalışıyorum 1-2 bardak çay ama şuan uyumak için herşeyi veririm çok uykum var hamileyken çalışmak çok zormuş yaAçık içiyorum ben içersem ama asıl canım kahve istiyor
doktordan geldim kızlar, her şey yolunda kalp atışlarını duyduk bebişi de gördük allahım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişleri hepimiz...Amin inşallah :) inşallah sizde görüp duyarsınız...
doktordan geldim kızlar, her şey yolunda kalp atışlarını duyduk bebişi de gördük allahım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişleri hepimiz...
Âmin cnm gözün Aydın:)doktordan geldim kızlar, her şey yolunda kalp atışlarını duyduk bebişi de gördük allahım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişleri hepimiz...
Bir sey olmazsa bebişime eylül 16 sinda dedi doktorum doğumu
o dertten bende muzdariptim, şöyle çözmeye çalıştım aklımca, ıce tea ler varya onlardan alıyorum şeftali olanını, çok az ıce tea olacak şekilde karıştırıp içmeye çalışıyorum, başlarda ayran meyve suyu içerken onları da içemeyince böyle bi çözüm buldum biraz biraz içiyorum en azından karışım yaparak.Günaydın kızlar . Hoş daha karga kahvaltısını yapmadı ama küçük bebek olunca böyle işte , bulantılar frna en kötü tarafıda su içemiyorum . Ne yapacağımı şaşırdım
Gerçekten kolay zor diye kendini şartlayan, doğum videoları izleyen, korkunç hikayeler dinleyenlere zor ama inan kendini hazırlarsan herşey o kadar doğal gerçekleşiyor ki doğada hiçbirşey zor değil.. Ben son ay çok yürümüştüm, bol bol da hurma yemiştîm, tamam sancı zor adet sancısının yüzlerce katı ama gelip gidiyo artı sen kan falan hiçbirşey görmüyorsun tek konsantre olman gereken şey Dr U dinleyip, ıkınmak, nefes almak. E herşey yolundaysa da bebeklerimiz için bu kadarını göze almalı, benim Dr um epudral normal i bile asla önermedi, madem normal istiyorsun tamamen doğal olsun, bebeğe ilaç gitmesin dedi öyle de oldu, kim yardım ederse etsin o bebek dakika başı acıkıyo, uyanıyor ve senden başka kimseye ihtiyacı olmuyor, anane babanne faktörleri bikaç ay sonra daha yararlı. Yeni doğan anneye çok bağımlıne güzel yazmışsın gözüme kolaymış gibi geldi bir an ilk ayları filan zaten düşünemiyorum Allah'tan annem yakınımda tek başıma olsam yapamam gibi geliyor..
Gerçekten kolay zor diye kendini şartlayan, doğum videoları izleyen, korkunç hikayeler dinleyenlere zor ama inan kendini hazırlarsan herşey o kadar doğal gerçekleşiyor ki doğada hiçbirşey zor değil.. Ben son ay çok yürümüştüm, bol bol da hurma yemiştîm, tamam sancı zor adet sancısının yüzlerce katı ama gelip gidiyo artı sen kan falan hiçbirşey görmüyorsun tek konsantre olman gereken şey Dr U dinleyip, ıkınmak, nefes almak. E herşey yolundaysa da bebeklerimiz için bu kadarını göze almalı, benim Dr um epudral normal i bile asla önermedi, madem normal istiyorsun tamamen doğal olsun, bebeğe ilaç gitmesin dedi öyle de oldu, kim yardım ederse etsin o bebek dakika başı acıkıyo, uyanıyor ve senden başka kimseye ihtiyacı olmuyor, anane babanne faktörleri bikaç ay sonra daha yararlı. Yeni doğan anneye çok bağımlı