How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Ayy hade hayirlisi olsun insaallah canim benim Allah gonlunuze gore versin.. bende ruyamda tatli yedim netteki yorumu erkek cocuk sahibi olmaya delattir diyodu.. Rabbim sağlikla evladimizi kucagimiza almayi nasip etsin. Ilk olacagi icin cinsiyete takilmiyorum. Ama sonuclari coookkkkk merakk ediyorummmm kizmi erkekmi :)

Canim benm de ilk cocuk ama evlnmeden önce hep ilk cocuk kiz olsun diye dusunurdum anneye desdek oluyor biz annmle oyleyiz tabi ki Allah sağlık versin gerisi teferruat

Çin takvimine göre erkekmiş bebeğim :)) Kız erkek farketmez ama eşim tam bı kız babası sevkatinde kıyıdab köseden kız ıstesemde bana bı yakısıklı gelırse cok sveınırım sadece ıstedıgım kız yada erkek sağlıklı uzun ömürlü hayırlı bı revlat olsun

Hmm yakın yerlerde oturuyoruz sanırım, bana da uzak Zeynep Kamil.
Ben adliyede çalışıyorum, kurumda kadın doğum doktoru da var bizim. Hiç olmazsa ona giderim artık napayım. Yakacık kadın doğum iyi mi?

adliye derken :KK45: bende öyle canım, tanışıyormuyuz acaba, dur özelden bi yazayım sana burayı meşgül etmeyim :oops:

darısı benim başıma canım bi şey sorucam sat hesapladiginda kalp atışlarını atisini duyman 6+1 e mi tekabül ediyor çok endişeliyim çünkü sat heaapladigimda ben 7+4 bugün ama pazartesi gittim yine yok kalp atışı anlamadim kendi tahminimcede ben suan 5+4 kafam çok karisiyor bole olunca da :KK43:
adya bende 7+1 de gitmiştim gördü ama duyamadım demişti, yarın yine gidicem duymaya nasipse, bazen duyulmaya biliyor sanırım kimisi 7 haftaya girdiğinde duydu ben 8. haftada duyamadım. sıkıntı yapma

Cin takvimine gore bana kiz cikti :) kiz tahmin ediyo zaten bilenler ..
Cayi kestim,sadece kahvaltida acik, nescafe hergun icerdim aninda biraktim
Buarada gunduzleri de size yetismek istiyrm ama busefer islere yetisemiyorm :)

Günaydın kızlar . Hoş daha karga kahvaltısını yapmadı ama küçük bebek olunca böyle işte , bulantılar frna en kötü tarafıda su içemiyorum . Ne yapacağımı şaşırdım
o dertten bende muzdariptim, şöyle çözmeye çalıştım aklımca, ıce tea ler varya onlardan alıyorum şeftali olanını, çok az ıce tea olacak şekilde karıştırıp içmeye çalışıyorum, başlarda ayran meyve suyu içerken onları da içemeyince böyle bi çözüm buldum biraz biraz içiyorum en azından karışım yaparak.

1 bucuk aylik hamileyim doktor ona göre hesaplama yapıyo son adet tarihine göre.

ne güzel yazmışsın gözüme kolaymış gibi geldi bir an :KK48: ilk ayları filan zaten düşünemiyorum Allah'tan annem yakınımda tek başıma olsam yapamam gibi geliyor..
Gerçekten kolay zor diye kendini şartlayan, doğum videoları izleyen, korkunç hikayeler dinleyenlere zor ama inan kendini hazırlarsan herşey o kadar doğal gerçekleşiyor ki doğada hiçbirşey zor değil.. Ben son ay çok yürümüştüm, bol bol da hurma yemiştîm, tamam sancı zor adet sancısının yüzlerce katı ama gelip gidiyo artı sen kan falan hiçbirşey görmüyorsun tek konsantre olman gereken şey Dr U dinleyip, ıkınmak, nefes almak. E herşey yolundaysa da bebeklerimiz için bu kadarını göze almalı, benim Dr um epudral normal i bile asla önermedi, madem normal istiyorsun tamamen doğal olsun, bebeğe ilaç gitmesin dedi öyle de oldu, kim yardım ederse etsin o bebek dakika başı acıkıyo, uyanıyor ve senden başka kimseye ihtiyacı olmuyor, anane babanne faktörleri bikaç ay sonra daha yararlı. Yeni doğan anneye çok bağımlı

Gerçekten kolay zor diye kendini şartlayan, doğum videoları izleyen, korkunç hikayeler dinleyenlere zor ama inan kendini hazırlarsan herşey o kadar doğal gerçekleşiyor ki doğada hiçbirşey zor değil.. Ben son ay çok yürümüştüm, bol bol da hurma yemiştîm, tamam sancı zor adet sancısının yüzlerce katı ama gelip gidiyo artı sen kan falan hiçbirşey görmüyorsun tek konsantre olman gereken şey Dr U dinleyip, ıkınmak, nefes almak. E herşey yolundaysa da bebeklerimiz için bu kadarını göze almalı, benim Dr um epudral normal i bile asla önermedi, madem normal istiyorsun tamamen doğal olsun, bebeğe ilaç gitmesin dedi öyle de oldu, kim yardım ederse etsin o bebek dakika başı acıkıyo, uyanıyor ve senden başka kimseye ihtiyacı olmuyor, anane babanne faktörleri bikaç ay sonra daha yararlı. Yeni doğan anneye çok bağımlı

canım ya çok sağol gerçekten yazdıkların beni çok güzel etkiliyor, dediğin gibi kendimi şartlamamaya çalışıcam, hep en güzelini kolayını düşünmek istiyorum.. inşallah dediğin gibi çok güzel geçer o süreçte.. ilk aylar için yazdıklarında haklısın sanırım tecrübelisin ne de olsa, kendimi buna da hazırlamam lazım nasıl olacak bilemiyorum ama :) senden öğrenecek çok şeyim var sanırım :)

Back