How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Merhaba lar..Teşekkürler arkadaslar..iyi dikekleriniz icin..3 yasinda bir kizim var... :KK76:gece saat 3 de sesine yandim saat suan 5 bucuk uyuyamiyorum..midem hafif bukanti var..kizimda 7.haftada baslamisti..
Ve belim 2 haftadir cooook agriyor..kizimda bu kadar agrimamisti.sizdede var mii agri...:KK43:

bende de var, bulantım da çok fena.. işe gidip gelmek eziyet gibi..

Kızlar içimde volkan gibi gaz sancısı var sizdede varmı napiosunuZ gaz için .. Birde goguslerimdeki o hassasiyet şişkinlik yok kotu bisemi var acaba :(

günaydın kızlar. Bende inşallah Allah'ın izni ile Eylül annesi olacağım. Yalnız 2 gündür kafama takılan bişey var size de sormak istedim. Benim mide bulantılarım 2 gündür çok arttı sürekli bir öğürme hissi var ama kusmuyorum. Ama bunun yanında göğüs hassasiyetimde azaldı. Acaba bir problem mi var çok endişeliyim ne olur bişey diyin. Buarada 7+5 im ve geçen cuma kalp atışlarını gördük çok şükür. Şimdiden teşekkürler kızlar Allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

canım bulantıdan normal ne var ki hamilelikte? kalp atışını da duymuşsun, endişe etme boşuna..
en büyük problem belirtisi kanamadır hamilelikte.

Kızlar içimde volkan gibi gaz sancısı var sizdede varmı napiosunuZ gaz için .. Birde goguslerimdeki o hassasiyet şişkinlik yok kotu bisemi var acaba :KK43:

canım az önce aynı şeyi bende yazdım maalesef bende de azaldı. Sende daha önce varmıydı hassasiyet?

Kızlar içimde volkan gibi gaz sancısı var sizdede varmı napiosunuZ gaz için .. Birde goguslerimdeki o hassasiyet şişkinlik yok kotu bisemi var acaba :KK43:
Gaz bombasına döndüm ben son zamanlarda, topluluk içinde çok zorlanıyorum :(

darısıOTE="NEKROZ, post: 39090862, member: 530808"]Hayırlı ugurlu olur inşallah :) Rabbim hayirlisiyla kucağına almayi nasip etsin... Ben de 6 hafta 1 günlük hamileyim. Hemen hemen aynıyiz demek ki. Mesajın altındaki cevaplayı tikladiktan sonra önceki mesajı hiç oynamadan yazacaklarini yazmalisin yoksa alıntı yaparak cevaplamiyor. Alıntı yapmayinca da takip etmek zor oluyor.[/QUOTE]
anladim canim bende 6 hafta 2 gun sen keseyi gordunmu[/QUOTE]

Evet çok şükür 16 ocakta gördük...[/QUOTE]
darisida bana olsun

yarın türkiyeye gidiyorum çok mutluyum:) 30unda da doktora gideceğim. inşallah kalp atışlarını görürüz bu sefer..

hayırlı olsun:) beklenen doğum tarihi 15 eylül değil ama sanırım bu durumda.. çünkü benim 13 eylül ve 7+2yim..

Tesekkur ederim :) Doktor geç döllenme olmuş dedi. Biz yine de sat i baz alalım dedi. dün 6+1 dedi ama benim hesaplarıma göre o kadar bile yok. Hayirlisi bakalım...

Az geliyor ama birkaç gündür yoktu yine başladı. Sürekli istirahat etmem gerekiyor ama ev işleri falan yatılmıyo ki sürekli de :( seninde mi var lekelenmen canım ??
Evet cnm ben de progestan kullanmama ragmen tekrar baslafi. Dr igne verdi 500 mg proluton kullaniyrm bi an kesti dun yine bssladi. Kahverengi camurumsu geliyor. Dr kirmizi gelmedikce korkmayalim dedi.sabah yine oldu ister istemex korkuyorum. Yatak istirahati verdi drum. Sende durumlar nasil? Bi daha dr gitmedin mi? Bi de ev isi agir is yapma tatlim

darısıOTE="NEKROZ, post: 39090862, member: 530808"]Hayırlı ugurlu olur inşallah :) Rabbim hayirlisiyla kucağına almayi nasip etsin... Ben de 6 hafta 1 günlük hamileyim. Hemen hemen aynıyiz demek ki. Mesajın altındaki cevaplayı tikladiktan sonra önceki mesajı hiç oynamadan yazacaklarini yazmalisin yoksa alıntı yaparak cevaplamiyor. Alıntı yapmayinca da takip etmek zor oluyor.
anladim canim bende 6 hafta 2 gun sen keseyi gordunmu[/QUOTE]

Evet çok şükür 16 ocakta gördük...[/QUOTE]
darisida bana olsun[/QUOTE]

Inşallah en kisa zamanda görürsün :)

Bende gecen hafta kanama vardı purogestan iğne oluyorum perşembe doktor günüm inşallah bide yoktur

OTE="fulya01, post: 39087145, member: 499208"]Arkadaşlar bir sorum olacak tüp bebek ile mi hamile kaldınız yoksa normalmi
o kadar yazı yazdım hiç kimse cevaplamadi dikkatimi çekmişti topik bende eylül ayında anne olacaktım sağlık olsun allahım sağlıklı sıhhatli kucagimiza almayi nasip eder ins.saglicakla kalin[/QUOTE]
Cnm hosgeldin.bu forum cok hizli ilerliyor o yuzden msjin hizli ilerlemistir okuyamamisizdir. Burada normal hamilelik tup asilama hepsi mevcut.tek cati altinda toplandik.paylasimlarda bulunuyrz.sen de hosgeldin ;)

2 gündür hafif hafif mide bulantim var. Sanırım bu hafta bulantı ile geçecek. Kahvaltı edemedim. Hiç yemedigim şeyleri çekiyor canım, cok sevdiğim şeyleri de yemek istemiyorum. Tuhaf...

Gaz bombasına döndüm ben son zamanlarda, topluluk içinde çok zorlanıyorum :KK43:
Kızlar bende aynıyım ya gaz bu gaz derdi çok pis bişey ya bide benim göğüsler gittikçe dahada ağrıyo elim değince sanki bıçak saplanıyo bu kadarı normal mi acaba

Back