How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
kizlar banada herkes erkek diyo tipe bakarak herhalde ama bakalm hayirlisi bide kac kilo basladiniz suan kacsiniz iyi geciriyormusunuz kizlar ilki benden 55kiloyla basladim 2kilo verdim istifraa etmekten simdi 53um doktor sonra alirsin dedi ama boyuma gore cok zayifim ondan belkide daha kotu geciriyorm ya sizler :anneadayı::KK43:

ben hala aynıyım kilom da değişiklik yok.7,8. haftalar zorladı biraz beni,midem bulanıyor,bulanmasın diye yemek yiyemiyorum.. ödem çok varmış bende, onu çözmek istiyourm ama su bile içemiyorum:(

aynen,sağlıklı olsun. şimdiden sabırsızlanıyor insan.kucağıma alıversem diye.. ama doğurma konusunda ne yalan sölim tırsıyorum:KK33:

ben normal doğum olmasını çok istiyorum tırsmıyor muyum tabi ki çok tırsıyorum ama olsun o anı yaşamak istiyorum ve bebek için en sağlıklısı normal doğum inşallah hayırlısını en iyisini yaşarız bakalım o zamana çook var..

kizlar banada herkes erkek diyo tipe bakarak herhalde ama bakalm hayirlisi bide kac kilo basladiniz suan kacsiniz iyi geciriyormusunuz kizlar ilki benden 55kiloyla basladim 2kilo verdim istifraa etmekten simdi 53um doktor sonra alirsin dedi ama boyuma gore cok zayifim ondan belkide daha kotu geciriyorm ya sizler :anneadayı::KK43:

kilo konusunda benimde sıkıntım var ideal kilomu aşmıştım gebelik öncesi 65 kiloyla hamile kaldım boyum da kısa :( ama geçen hafta tartıldım hiç kilo almamışım bu benim için iyi bir haber :) sen yavaş yavaş normal kilona dönersin bahsettiğim arkadaşımda aynı oldu.. aslında zayıf olmak hatta ilk haftalarda zayıflamak bence avantaj düşünsene benim gibi 7-8 kilo fazlayla hamile kalsaydın bide hamilelikte kilo alınca aman yarabbim :mad:

Yaz kızlar bide benim akintim gerçekten balık gibi kokuo igreniorum kendi konumdan sizde akıntı varmi

Canim insallah gecer beni en cok mahveden bulanti oldu 7 haftadan beri istifra ediyorm zorla yiyorm belki bi parca ekmekle duruyorm butn gun inan en sevdigim seylerden igrenip sogudum hatta simdiden kestirip attim bi cocuk ben bidaha bunlari yasayamam diye esim kardesi olsun cok istiyo simdiden diyormya psikolojm bozuldu sevdigi seyleri yiyebilen insanlari bile kiskaniyorm kendimi gecicek diye teselli ediyorm :KK43:
Her hamilelik farklı oluyor canım ben oglumda sanki hiç hamile degilmiş gibiydim gayet rahattım bu ikinci hamileliğim cok farklı geçiyor

:nazar:MERHABAA....
benim 3 yaşında kızım var:KK54: ..şuan 5+4 haftalığız...:anneadayı:
eşimde bende 2.bebeğimiz de kız olsun istiyoruz hep ...deee nedense benim içimde 2.erkek olcak geçiyo :KK48:

ben normal doğum olmasını çok istiyorum tırsmıyor muyum tabi ki çok tırsıyorum ama olsun o anı yaşamak istiyorum ve bebek için en sağlıklısı normal doğum inşallah hayırlısını en iyisini yaşarız bakalım o zamana çook var..
Cnm hiç korkma ben yaşadım sancı evet çekiyorsun ama hepsî geçiyor saatler dakika gibi geldi bana bi an evvel bebişi görmek için konsantre olursan ve nefes alıp vermeyi unutmazsan gayet rahat geçer, Allah yardım ediyor ama sonrası için ben de biraz korkuyorum:)) ilk aylar gerçekten çok ama çok zor işte ondan kork:)))

benimde bel ağrım ve göğüs ağrım çok fazlaydı..ama ne hikmetse birden kesilmiş uyandım sabaha :/

Çay, kahve içiyor musunuz hanımlar? Ben çok az içiyorum, yoksa uyuyakalıcam iş yerinde ama içmek de istemiyorum :(

Çay, kahve içiyor musunuz hanımlar? Ben çok az içiyorum, yoksa uyuyakalıcam iş yerinde ama içmek de istemiyorum :KK43:
Ya ben daha kendimi hamile gibi hissetmiyorum :)ondan herhalde demeli demeli içmişim sonradan aklıma geldi

Cnm hiç korkma ben yaşadım sancı evet çekiyorsun ama hepsî geçiyor saatler dakika gibi geldi bana bi an evvel bebişi görmek için konsantre olursan ve nefes alıp vermeyi unutmazsan gayet rahat geçer, Allah yardım ediyor ama sonrası için ben de biraz korkuyorum:)) ilk aylar gerçekten çok ama çok zor işte ondan kork:)))
ne güzel yazmışsın gözüme kolaymış gibi geldi bir an :KK48: ilk ayları filan zaten düşünemiyorum Allah'tan annem yakınımda tek başıma olsam yapamam gibi geliyor..

kizlarr sizce bulantinin kotu gecirmenin kiz erkekle alakasi varmi arastirilmisya cok bulanti kiz cocuguna diye acaba dogrumu :KK14:
Bence alakasi yoktur cunku arkadasin bulantida su bile icemiyordu mutfaga giremiyordu serumlarla gecti cogu zamani erkek cocugu oldu:) Ama su 13.hafta gelsin biran once bende cokk merak ediyorum cinsiyeti ;)

Bende bugün ruyamda babam bna bi kavanoz almış mavi kapakli idi
sağlıklı olsun tabikide ben kiz olsun istiyordum esimde bugün ruyasinda görmüş kucagimda bi erkek çocuğu ona veriyor musum cok tatli diyordu. Esim çok rüya gormez bugün böyle gördük tabi eşim hep erkek hissedyrm diyordu hayırlısı:anneadayı:o_O
Ayy hade hayirlisi olsun insaallah canim benim Allah gonlunuze gore versin.. bende ruyamda tatli yedim netteki yorumu erkek cocuk sahibi olmaya delattir diyodu.. Rabbim sağlikla evladimizi kucagimiza almayi nasip etsin. Ilk olacagi icin cinsiyete takilmiyorum. Ama sonuclari coookkkkk merakk ediyorummmm kizmi erkekmi :)

Back