2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
1 hafta kadar sürdü gecen hafta doktora gittigimde bebegim normaldi bebekle alakasi yok bence rahim bebek buyudukce geriliyomu artik ne ondan sanirim korkma cnm aahin izniyle bisey olmaz seninkide kisa surer ins
Anladım canım. Ben de ilk başta öyle düşündüm rahim büyüdüğü için oluyodur diye ama internette hiç böyle bişey yazmayınca tedirgin olmuştum. İnşallah kötü bişey yoktur dediğin gibi

Kızlar bende aynıyım ya gaz bu gaz derdi çok pis bişey ya bide benim göğüsler gittikçe dahada ağrıyo elim değince sanki bıçak saplanıyo bu kadarı normal mi acaba
Benimde göğüsteki hassasiyet azaldı ama gaz her geçen gün artıyor sanki. Bir iğne batırsalar patlıcam sanki

Yok canım mide de arada oluyor ama bu başka. Kasığımın altında rahimde hissediyorum bi dolgunluk hissi ve yanma hissi oluyor

muhtemelen hazırlıklar nedeniyle hissediyorsundur:) yine de doktora gittiğinde danış canım

Kızlar 2 haftada 900 gr almışım 7.5 ay daha. Hamileligimin sonuna kadar 13.5 kg alacağım bu şekilde devam ederse offf balon gibi olacağım yaaa...

Benimde göğüsteki hassasiyet azaldı ama gaz her geçen gün artıyor sanki. Bir iğne batırsalar patlıcam sanki
Aynen canım ya bide gece çok sık idrara çıkma var sendede varmı en az 4-5 defa kalkıyorum

Kızlar 2 haftada 900 gr almışım 7.5 ay daha. Hamileligimin sonuna kadar 13.5 kg alacağım bu şekilde devam ederse offf balon gibi olacağım yaaa...
Kendini biraz frenle canım asıl kilo zaten son aylarda alınıyor. Sıkıntı yaşama. Ama alırsan da dert edilecek birşey değil, veririz yanii nolacak :)

Canim sennde yine iyi ben ilk gebelik öğrendiğim de 70kilo idim şimdi 72,5 çıkıyorum iki ayda 2,5 kilo oldu yani şişkinlik var tabi ama sporda yapamıyorumz. Doktrma sorcam hangi ay da yüzme onerirse bayanlar a özel bi yüzme kursuna gitmwyi düşünüyorum ama eşim de havuz dan mikrop kaparsn dyor

13.haftaya kadar 1-1,5 kg öneriyorlar.. toplamda 12-13 ile bitirmek iyi, sonrasına çok bişey kalmıyor o zaman.
ben 13.hafta geçsin yürüyüş ve yüzmeye başlayacağım inşallah...

kızlar hamilelikten değil de sonrasından korkun valla:)) emzirirken insanın gözü dönüyor, o süreçte aburcubur şeker yememeyi başarırsanız 6 ay sonunda tamamen eskiye dönmüş olursunuz

İns cnm benim doktorum erkek oldugu icin biraz cekindim soylemedim alttan muayene efer belki diye aslinda soylemem gerekirdi soylemedim sen bi sor bakalim cnm neymis sorun

herkese merhabalar,

forum çok hızlı akıyor. o nedenle bütün mesajları takip edemedim. umarım doktora gitmeyi bekleyenler güzel haberler almışlardır. ben de dün çok şükür kalp atışlarını duydum. herşeyin yolunda olduğunu, bebeğimin gelişiminin SAT ile uyumlu olduğunu söyledi doktor. bu arada Ankara TıpTan Doç. Dr. Esra Çetinkaya'ya gideceğimi söylemiştim. kendisi ile ilk görüşmemiz oldu. ben memnun kaldım. anlayamadığım tek bir şey oldu. Esra Hocanın odasi ile Batuhan Hocanın odaları karşılıklı. kontrole gelen gebelerden 15 tanesi Batuhan Hocayı bekliyorsa sadece 2-3 tanesi Esra Hocayı bekliyordu. Batuhan Hocaya neden böyle bir yığılma vardı anlayamadım. Ben Esra hocadan ilk izlenim olarak memnun kaldım. umarım devamında da düşüncelerim değişmez.

merhaba güzel annişler :) nasıl bir yoğunluk içerisindeyim anlatamam.. siteye hiç giremiyorum merak ediyorum doktora gidecek olanlar ne yaptı yeni arkadaşlar gelmiş.. iş çok yoğun bu aralar, evde de memleketten kayınvalidemler geldi aşırı bir yoğunluk yaşıyorum.. bir yerde düşüp kalıcam en sonunda diyorum.. çok yorgunum çookk ama bebeğim iyi inşallah hiçbir sıkıntımız yok mide bulantılarım azaldı, biraz gaz sıkıntımız var sadece.. yorgunluktan bacaklarım da ağrı oluyor bide arada kramp giriyor.. doktor kontrolüme çok var tahlillerimi yaptırıp gidicem 18 şubatta eşimin doğum gününe denk geldi.. inşallah güzel haberler alırız sabırsızlıkla bekliyorum o günü.. bizde haberler böyle

İns cnm benim doktorum erkek oldugu icin biraz cekindim soylemedim alttan muayene efer belki diye aslinda soylemem gerekirdi soylemedim sen bi sor bakalim cnm neymis sorun
Evet yaa alttan muayeneden hiç hoşlanmıyorum ben de hele ki doktor erkek olması daha zor o konuda. Benimki bayan çok şükür cumartesi bi aksilik olmazsa gidince sorup yazarım canım

kızlar kiloları az ve dengeli almam için koşu bandı almaya karar verdim. 2. el sitelerden baktım 250-300 e bile var. en iyisi günde 1 saat zorlamadan yürüyüş yapmak. spor hem doğumu kolaylaştırır hem de çok fazla kilo almamamı sağlar

canım ben doktoruma sormuştum yürüyüş yapabilir miyim diye, tabiki öyle saatlerce kendini yorarak yapamazsın günde yarım saat yavaş tempoda yürüyebilirsin demişti.. belki sana farklı birşey söyler doktorun, fikir olsun diye yazdım :)

Kizlarr nasilsinizz :) 7 haftada mide bulantim yok diyenlere soyluyorm benimde o hafta basladi ve sanirim 12ye kadar surucek azalacak ya da ozellikle sabahlari istifra ediyorm psikolojm bozuldu resmen kac kilo verdim zaten zayiftim ama gecicek diye bekliyorm midem bulansa bile bastirip yiyormki gecsin ama bulanti hapina karsiyim bide ne cok eylul annesi varmiss burdan birbirimizi eylule kadar takip ederiz kilolari boylari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…