Anladım canım. Ben de ilk başta öyle düşündüm rahim büyüdüğü için oluyodur diye ama internette hiç böyle bişey yazmayınca tedirgin olmuştum. İnşallah kötü bişey yoktur dediğin gibi1 hafta kadar sürdü gecen hafta doktora gittigimde bebegim normaldi bebekle alakasi yok bence rahim bebek buyudukce geriliyomu artik ne ondan sanirim korkma cnm aahin izniyle bisey olmaz seninkide kisa surer ins
Yok canım mide de arada oluyor ama bu başka. Kasığımın altında rahimde hissediyorum bi dolgunluk hissi ve yanma hissi oluyorrahimde yanma nasıl? midede olabilir mi?
Benimde göğüsteki hassasiyet azaldı ama gaz her geçen gün artıyor sanki. Bir iğne batırsalar patlıcam sankiKızlar bende aynıyım ya gaz bu gaz derdi çok pis bişey ya bide benim göğüsler gittikçe dahada ağrıyo elim değince sanki bıçak saplanıyo bu kadarı normal mi acaba
Yok canım mide de arada oluyor ama bu başka. Kasığımın altında rahimde hissediyorum bi dolgunluk hissi ve yanma hissi oluyor
Aynen canım ya bide gece çok sık idrara çıkma var sendede varmı en az 4-5 defa kalkıyorumBenimde göğüsteki hassasiyet azaldı ama gaz her geçen gün artıyor sanki. Bir iğne batırsalar patlıcam sanki
Ben o kadar kalkmıyorum ama 2 defa kalkıyorum genelde. Bu da birkaç gündür oldu, öncesinde yoktuAynen canım ya bide gece çok sık idrara çıkma var sendede varmı en az 4-5 defa kalkıyorum
Kendini biraz frenle canım asıl kilo zaten son aylarda alınıyor. Sıkıntı yaşama. Ama alırsan da dert edilecek birşey değil, veririz yanii nolacak :)Kızlar 2 haftada 900 gr almışım7.5 ay daha. Hamileligimin sonuna kadar 13.5 kg alacağım bu şekilde devam ederse offf balon gibi olacağım yaaa...
Kızlar 2 haftada 900 gr almışım7.5 ay daha. Hamileligimin sonuna kadar 13.5 kg alacağım bu şekilde devam ederse offf balon gibi olacağım yaaa...
Kızlar 2 haftada 900 gr almışım7.5 ay daha. Hamileligimin sonuna kadar 13.5 kg alacağım bu şekilde devam ederse offf balon gibi olacağım yaaa...
İns cnm benim doktorum erkek oldugu icin biraz cekindim soylemedim alttan muayene efer belki diye aslinda soylemem gerekirdi soylemedim sen bi sor bakalim cnm neymis sorunAnladım canım. Ben de ilk başta öyle düşündüm rahim büyüdüğü için oluyodur diye ama internette hiç böyle bişey yazmayınca tedirgin olmuştum. İnşallah kötü bişey yoktur dediğin gibi
inşallah canım benim ya rahatlattın benio hassasiyet değişim gösterir, o da normal. dediğim gibi kanama vs olmadıkça bu aşamadan sonra korkmayın..
İnşallah öyledir :) sorucam mutlaka canım doktora çok sağolmuhtemelen hazırlıklar nedeniyle hissediyorsundur:) yine de doktora gittiğinde danış canım
Evet yaa alttan muayeneden hiç hoşlanmıyorum ben de hele ki doktor erkek olması daha zor o konuda. Benimki bayan çok şükür cumartesi bi aksilik olmazsa gidince sorup yazarım canımİns cnm benim doktorum erkek oldugu icin biraz cekindim soylemedim alttan muayene efer belki diye aslinda soylemem gerekirdi soylemedim sen bi sor bakalim cnm neymis sorun
kızlar kiloları az ve dengeli almam için koşu bandı almaya karar verdim. 2. el sitelerden baktım 250-300 e bile var. en iyisi günde 1 saat zorlamadan yürüyüş yapmak. spor hem doğumu kolaylaştırır hem de çok fazla kilo almamamı sağlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?