How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Slm şekerler benimde bugün randevum vardı bebegimle düşük tehlikesi bitmiş çok şükür progestan kullaniyorum
bebegimde 5 buçuk haftalikmis tam emin olmak için alttan muayene etti.hersey yolunda çok şükür kalp atışlarında gösterdi Dr. 1 ay sonra gel dedi.darısı sizlere

Benim de bugün 5+ 6 oldu bakalım yrn gidicem doktora ne diycek.İnş kalp atışlarını duyarım☺️ Şimdilik bulantı fln bişey yok uyku hali miğde yanması var.

Merhaba lar..Teşekkürler arkadaslar..iyi dikekleriniz icin..3 yasinda bir kizim var... :KK76:gece saat 3 de sesine yandim saat suan 5 bucuk uyuyamiyorum..midem hafif bukanti var..kizimda 7.haftada baslamisti..
Ve belim 2 haftadir cooook agriyor..kizimda bu kadar agrimamisti.sizdede var mii agri...:KK43:

Günaydın kızlar . Hoş daha karga kahvaltısını yapmadı ama küçük bebek olunca böyle işte , bulantılar frna en kötü tarafıda su içemiyorum . Ne yapacağımı şaşırdım

Günaydın kızlar . Hoş daha karga kahvaltısını yapmadı ama küçük bebek olunca böyle işte , bulantılar frna en kötü tarafıda su içemiyorum . Ne yapacağımı şaşırdım
Gunaydin...kizimin seslenip uyumasi nir oldu ama ilk bevek gibi heycanli şaşkın kafamda bir suru soru tarif edemedigim korku heycan karmaşa ......
Kizimda 7.haftada baslamisti 13 haftada bitmisti o donem coook kotuu ne cekmistim..ama bu daha cook kucuk 5.haftasinda migde kazinmasi hafif bulanti :(

Günaydınnn ben hala erkenden uyaniyorum. Sizde öyle misiniz? Hamilelik uyku yapar derler ben ne zaman uyuyacam :(

Günaydın kızlar, bende hiç erken uyanma diye birşey olmadı ya hep uyuyorum maşallah :) eşimi işe gönderdikten sonra biraz burayı okuyayim diye uyanık kaldım, maşallah herkesten güzel haberler var, sıkıntısı olan arkadaslarin da Rabbim tez zamanda yardım etsin onların da yüreği ferahlasin. Benim üç dört gündür sık sık sancım oluyor adet sancısı gibi. Allahtan kısa süreli oluyor, belimede vuruyor bazen. Ne kadar sürecek bilmiyorum :(

Gunaydinlar güzel anneler
ben 5 buçuk haftalik olduğuma göre hamilelik günlüğüne hangi tarihleri yazmam gerekirdi.içinden cikamadim

Günaydın kızlar, bende hiç erken uyanma diye birşey olmadı ya hep uyuyorum maşallah :) eşimi işe gönderdikten sonra biraz burayı okuyayim diye uyanık kaldım, maşallah herkesten güzel haberler var, sıkıntısı olan arkadaslarin da Rabbim tez zamanda yardım etsin onların da yüreği ferahlasin. Benim üç dört gündür sık sık sancım oluyor adet sancısı gibi. Allahtan kısa süreli oluyor, belimede vuruyor bazen. Ne kadar sürecek bilmiyorum :KK43:
Uyuyabiliyorsan uyu ne güzel. Dinlenmiş olursun. Sanci bende de var. Adet sancısı gibi oluyor belimde. Bazen kalcamada vuruyor. Sonra geçiyor. Rahim genislemesinden diyorlar.

Canim son adet tarihini yaz 5 bucuk yapma benimde gec dollenme olmus ama doktor 10. Haftaya kadar anlayamayiz son adet tarihinden bakacagiz hamilelige dedi

Cumartesı doktora gıttım bebeğimin kalp atışını göremedi daa erken mi dersiniz bi sıkıntı olmasn cuma tekrar gıdıcem bakalım dua edın.

bu ara uyku problemı bendede aynı çok uykulu oluorum yatıorm gece en az bır kere uyanıorm sonrada sabahın korunde uyanıorum

keseyimi göremedin canım benım kardeşiimde iki seferdir karından bakıyor göremiyor.rahmi tersmiş o yüzen biraz büyüyene kadar göremeyiz demiş.ama bebeğe hiçbir zararı yokmuş .her 8 kadından birininki ters olabılırmiş.gerçi dr bilgilendirirdi seni

Keseyi gördük canım, bebeği göremedim. :(

Cok tsk ederim cnm arkadasim. İyi tarafindan bakmaya calisiyorum kese icinde bebekimi gordum :) az da olsa cok az pit pit duydum :) bunlar moral oldu. Rabbim hepimizin yavrusunu korusun hepsine saglik versin insallah.

Ohoo sen yolu yarılamışsın, pıt pıtları da duymuşsun, ne güzel, gözün aydın :)

Cnm benim uzulme cunku ben de 6 haftalikken gorememistim kese bosdu. Ama bugun cok sukur ufacik da olsa gorundu :KK66: icini fersh tut 7. Haftada gorursun cnm ins. Benim kalp atislari bile cok cok az geliyodu net degildi bi kac gun daha beklicez. İyi dusun iyi olsun cnm sabirla bekleyelim hep beraber.
Öyle, sabretmekten başka çare yok zaten. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

Birde butun gün bilgisayar başında çalışmak acaba bebişlerimize zarar verirmi radyasyon açısından o_Oof bu endişeler beni maffedio:mad:

Herkesin ki farklı farklı oluyor bildiğim kadarı ile doktora göre 6+1 ama bana göre daha küçük tabi bilemiyorum yine de. Bence sakin ol. Başkaları ile kıyaslama sabret. Inşallah tez zamanda duyarsın...

hayırlı olsun:) beklenen doğum tarihi 15 eylül değil ama sanırım bu durumda.. çünkü benim 13 eylül ve 7+2yim..

Kızlarr kafama takılan bişey var yardımcı olurmusunuz lütfen:KK17: ya bende 2 gündür rahimde yanma ve dolgunluk hissi var. İnterneti talan ettim ama böyle bi hamilelik belirtisi yazmıyor. Korkmaya başladım acaba ters giden bişeyler mi var. Böyle bi durum yaşayan var mı :KK43:

rahimde yanma nasıl? midede olabilir mi?

günaydın kızlar. Bende inşallah Allah'ın izni ile Eylül annesi olacağım. Yalnız 2 gündür kafama takılan bişey var size de sormak istedim. Benim mide bulantılarım 2 gündür çok arttı sürekli bir öğürme hissi var ama kusmuyorum. Ama bunun yanında göğüs hassasiyetimde azaldı. Acaba bir problem mi var çok endişeliyim ne olur bişey diyin. Buarada 7+5 im ve geçen cuma kalp atışlarını gördük çok şükür. Şimdiden teşekkürler kızlar Allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

bende yetişemiyorum valla... ilk hamileliğimde çalışıyordum bütün gün kk da nisan anneleri grubuna bakabiliyordum. şimdi evdeyim ama çocuk ne zaöam uyursa ancak ozaman girebiliyorum ne kadar okuyabilirsem artık..
ilk günler bende de bulantı oldu psikolijikti zaar :) bir iki gündür kalmadı hiç
ama aklıma şöyle birşey geliyor acaba midesi bulananların kızı beli ağrıyanların oğlu mu olacak! aklımda deli sorular :)

peki benim gibi hem bulantısı olup hem de beli ağrıyanlar ne yapsın :)))

Slm şekerler benimde bugün randevum vardı bebegimle düşük tehlikesi bitmiş çok şükür progestan kullaniyorum
bebegimde 5 buçuk haftalikmis tam emin olmak için alttan muayene etti.hersey yolunda çok şükür kalp atışlarında gösterdi Dr. 1 ay sonra gel dedi.darısı sizlere

gözün aydın canım sağlıkla gelsin bebişin:)

Back