- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
Merhaba lar..Teşekkürler arkadaslar..iyi dikekleriniz icin..3 yasinda bir kizim var...gece saat 3 de sesine yandim saat suan 5 bucuk uyuyamiyorum..midem hafif bukanti var..kizimda 7.haftada baslamisti..
Ve belim 2 haftadir cooook agriyor..kizimda bu kadar agrimamisti.sizdede var mii agri...
günaydın kızlar. Bende inşallah Allah'ın izni ile Eylül annesi olacağım. Yalnız 2 gündür kafama takılan bişey var size de sormak istedim. Benim mide bulantılarım 2 gündür çok arttı sürekli bir öğürme hissi var ama kusmuyorum. Ama bunun yanında göğüs hassasiyetimde azaldı. Acaba bir problem mi var çok endişeliyim ne olur bişey diyin. Buarada 7+5 im ve geçen cuma kalp atışlarını gördük çok şükür. Şimdiden teşekkürler kızlar Allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
Kızlar içimde volkan gibi gaz sancısı var sizdede varmı napiosunuZ gaz için .. Birde goguslerimdeki o hassasiyet şişkinlik yok kotu bisemi var acaba
canım bulantıdan normal ne var ki hamilelikte? kalp atışını da duymuşsun, endişe etme boşuna..
en büyük problem belirtisi kanamadır hamilelikte.
Gaz bombasına döndüm ben son zamanlarda, topluluk içinde çok zorlanıyorumKızlar içimde volkan gibi gaz sancısı var sizdede varmı napiosunuZ gaz için .. Birde goguslerimdeki o hassasiyet şişkinlik yok kotu bisemi var acaba
evet canım bulantı normalde göğüs hassasiyetim azaldı son 2 gündür o beni korkutuyor
hayırlı olsun:) beklenen doğum tarihi 15 eylül değil ama sanırım bu durumda.. çünkü benim 13 eylül ve 7+2yim..
Evet cnm ben de progestan kullanmama ragmen tekrar baslafi. Dr igne verdi 500 mg proluton kullaniyrm bi an kesti dun yine bssladi. Kahverengi camurumsu geliyor. Dr kirmizi gelmedikce korkmayalim dedi.sabah yine oldu ister istemex korkuyorum. Yatak istirahati verdi drum. Sende durumlar nasil? Bi daha dr gitmedin mi? Bi de ev isi agir is yapma tatlimAz geliyor ama birkaç gündür yoktu yine başladı. Sürekli istirahat etmem gerekiyor ama ev işleri falan yatılmıyo ki sürekli deseninde mi var lekelenmen canım ??
anladim canim bende 6 hafta 2 gun sen keseyi gordunmu[/QUOTE]darısıOTE="NEKROZ, post: 39090862, member: 530808"]Hayırlı ugurlu olur inşallah :) Rabbim hayirlisiyla kucağına almayi nasip etsin... Ben de 6 hafta 1 günlük hamileyim. Hemen hemen aynıyiz demek ki. Mesajın altındaki cevaplayı tikladiktan sonra önceki mesajı hiç oynamadan yazacaklarini yazmalisin yoksa alıntı yaparak cevaplamiyor. Alıntı yapmayinca da takip etmek zor oluyor.
Hayırlı yolculuk olsun, gözün aydın :)yarın türkiyeye gidiyorum çok mutluyum:) 30unda da doktora gideceğim. inşallah kalp atışlarını görürüz bu sefer..
o kadar yazı yazdım hiç kimse cevaplamadi dikkatimi çekmişti topik bende eylül ayında anne olacaktım sağlık olsun allahım sağlıklı sıhhatli kucagimiza almayi nasip eder ins.saglicakla kalin[/QUOTE]OTE="fulya01, post: 39087145, member: 499208"]Arkadaşlar bir sorum olacak tüp bebek ile mi hamile kaldınız yoksa normalmi
Kızlar bende aynıyım ya gaz bu gaz derdi çok pis bişey ya bide benim göğüsler gittikçe dahada ağrıyo elim değince sanki bıçak saplanıyo bu kadarı normal mi acabaGaz bombasına döndüm ben son zamanlarda, topluluk içinde çok zorlanıyorum
Hayırlı yolculuk olsun, gözün aydın :)
Bende gecen hafta kanama vardı purogestan iğne oluyorum perşembe doktor günüm inşallah bide yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?