How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kizlarrr ben bebegimin kalp sesini kaydettmm cok guzel duygu sizlerdede varmi ceken arada dinleyip agrim bulantim oldugunda bana moral vermesinj sagliyorm :anneadayı::nazar::KK54:yuukleyemiyorm cok uzunms :eek:

Merhaba kızlar.:KK16: Sanırım ben de eylül anneleri arasına giriyor gibiyim şimdilik.:KK24: Bugün SAT'e göre 5+5 haftalık oldum. B-hcg 29000 olmuş. Ilk kez USG yapıldı. 15 mm kese, içinde yolk sack görüldü. Herşey şimdilik yolunda gözüküyor, haftaya embriyoyu belki de kalp atışını görebiliriz diye 1 hafta sonra çağırdı. :KK56:
Bu arada 5-6 gündür çok koku hassasiyeti,mide bulantısı, 10 gündür baş dönmesi, kasık -bel ağrısı, en başından beri memelerde ağrı var. Ise gitmek zor geliyor dökülüyorum.:KK76:
Allah hepimizin yüzünü güldürsün, hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin.:D
Sanirim ayniyiz bende 5+3 gunluk...bugun kan testim 3 bin kusurlerde cikti...doktr kontrolune gitmedim daha:KK15:

Kızlar bu topigin bildirimleri gelmediyse nedense bende bakmayinca epey geri kaldım biliyorsunuz dur belki gecen hafta aşırı kanamayla gittim düşük tehlikem var maalesef :((( Rabbim korusun .. Protestan iğne kullanıyorum popom aci artik perşembe doktor günüm duanizi eksik etmeyin bebeğim büyümüş kalbi hala güzel atıp olsun

OTE="fulya01, post: 39087145, member: 499208"]Arkadaşlar bir sorum olacak tüp bebek ile mi hamile kaldınız yoksa normalmi
o kadar yazı yazdım hiç kimse cevaplamadi dikkatimi çekmişti topik bende eylül ayında anne olacaktım sağlık olsun allahım sağlıklı sıhhatli kucagimiza almayi nasip eder ins.saglicakla kalin[/QUOTE]

Hey hey nereye? Buraya girmek var çıkmak yok :) Gel bakim sen buraya :) Yazdıklarini yeni gördüm kusura bakma. Ben normal hamile kaldım. Aslında soğan kürü nün etkisi de var. Çünkü kronik hale gelmiş kistim vardı. Peki sen?

Slm cici anneler..ya ben bu grubun hizina yetisemiyorum sayfalar slmis basini gidio kitap basilsa yeridir :) biz bugun 8+3uz :) cok acikiyoruZ yemekten bi saat sonra midem burkuluo yeminle :) bulanti yok bel agrisi var.uyku muthiss :)
bende yetişemiyorum valla... ilk hamileliğimde çalışıyordum bütün gün kk da nisan anneleri grubuna bakabiliyordum. şimdi evdeyim ama çocuk ne zaöam uyursa ancak ozaman girebiliyorum ne kadar okuyabilirsem artık..
ilk günler bende de bulantı oldu psikolijikti zaar :) bir iki gündür kalmadı hiç
ama aklıma şöyle birşey geliyor acaba midesi bulananların kızı beli ağrıyanların oğlu mu olacak! aklımda deli sorular :)
Selam guzel anneler nasilsiniz..ben bugun aptal gibiyim uyuyorum uyaniyorum sonra tekrar sekerleme yapiyorum Kendimi inanilmaZ yorgun halsiz hissediyorum saclarimda sari diplerim geldi kaslarim cikti anam cok cirkin hissediyom kendimi:cry:
ilk 3 ay böyle uyuyun canım fırsatınız varsa boolll boooooooollll.. hamileğin 4-7 ayın başına kadar yani hamileliğin ortasına hamilenin balayı denirmiş. ilk 3 ayı atlattıktan sonra rahatlayacağız allahın izniyle.. velhasıl son 3 ayda fena....

Kizlar benide kaydedim bebisim yilbasinda bana surpriz yaptiii ogrendik allah izin verirse 04-09-2015 te dunyaya getiricemm kuzumu son adet tarihim 28-11-2014 :KK46::anneadayı::nazar::KK76:
haytırlısı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
wake yapıyordu eklemeleri ama son durum ne oldu bilgim yok...

Arkadaşlar bir sorum olacak tüp bebek ile mi hamile kaldınız yoksa normalmi
normal

Kızlar bu topigin bildirimleri gelmediyse nedense bende bakmayinca epey geri kaldım biliyorsunuz dur belki gecen hafta aşırı kanamayla gittim düşük tehlikem var maalesef :KK43:(( Rabbim korusun .. Protestan iğne kullanıyorum popom aci artik perşembe doktor günüm duanizi eksik etmeyin bebeğim büyümüş kalbi hala güzel atıp olsun
İnşallah bebeğin seninledir. Rabbim sana bağışlasın onu. Geçmiş olsun canım.

o kadar yazı yazdım hiç kimse cevaplamadi dikkatimi çekmişti topik bende eylül ayında anne olacaktım sağlık olsun allahım sağlıklı sıhhatli kucagimiza almayi nasip eder ins.saglicakla kalin

Hey hey nereye? Buraya girmek var çıkmak yok :) Gel bakim sen buraya :) Yazdıklarini yeni gördüm kusura bakma. Ben normal hamile kaldım. Aslında soğan kürü nün etkisi de var. Çünkü kronik hale gelmiş kistim vardı. Peki sen?[/QUOTE]
:-) canım sesimi duyan yok sandim ben ilk tüp bebek denemesiyle hamile kaldım canım suan 6 haftalik sanırım hamileyim Şubat 2 kese ve kalp atışı nı duyacak inşallah canım allahim nasip eder ins

Merhaba kızlar.:KK16: Sanırım ben de eylül anneleri arasına giriyor gibiyim şimdilik.:KK24: Bugün SAT'e göre 5+5 haftalık oldum. B-hcg 29000 olmuş. Ilk kez USG yapıldı. 15 mm kese, içinde yolk sack görüldü. Herşey şimdilik yolunda gözüküyor, haftaya embriyoyu belki de kalp atışını görebiliriz diye 1 hafta sonra çağırdı. :KK56:
Bu arada 5-6 gündür çok koku hassasiyeti,mide bulantısı, 10 gündür baş dönmesi, kasık -bel ağrısı, en başından beri memelerde ağrı var. Ise gitmek zor geliyor dökülüyorum.:KK76:
Allah hepimizin yüzünü güldürsün, hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin.:D

Merhabalar bende eylül annesi olacağım inşallah. SAT 15.12.2014 bebeğim e kavusacagim muhtemel tarih 22.099.2015
Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Merhabalar bende artik aranizdayim inşallah. ..dun evde test.bugun de kan testiyle...sat.19 aralikdi...
hayırlı olsun hepinize canlar allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Ne kadar sürdü peki canım sende. Ya benim çok aşırı değil ama yine de hissedilir derecede korktum bende bebeği de daha göremedik ya
1 hafta kadar sürdü gecen hafta doktora gittigimde bebegim normaldi bebekle alakasi yok bence rahim bebek buyudukce geriliyomu artik ne ondan sanirim korkma cnm aahin izniyle bisey olmaz seninkide kisa surer ins

Kizlarrr ben bebegimin kalp sesini kaydettmm cok guzel duygu sizlerdede varmi ceken arada dinleyip agrim bulantim oldugunda bana moral vermesinj sagliyorm :anneadayı::nazar::KK54:yuukleyemiyorm cok uzunms :eek:
ahaa supermış ya nasıl kaydettin?
bak onu kaydet sakın kaybetme doğumdan sonra kolık muziği olarak kullanırsın. çok işine yarayacaktır orjınal ana rahmi sesi :)

Hey hey nereye? Buraya girmek var çıkmak yok :) Gel bakim sen buraya :) Yazdıklarini yeni gördüm kusura bakma. Ben normal hamile kaldım. Aslında soğan kürü nün etkisi de var. Çünkü kronik hale gelmiş kistim vardı. Peki sen?
:-) canım sesimi duyan yok sandim ben ilk tüp bebek denemesiyle hamile kaldım canım suan 6 haftalik sanırım hamileyim Şubat 2 kese ve kalp atışı nı duyacak inşallah canım allahim nasip eder ins[/QUOTE]

Hayırlı ugurlu olur inşallah :) Rabbim hayirlisiyla kucağına almayi nasip etsin... Ben de 6 hafta 1 günlük hamileyim. Hemen hemen aynıyiz demek ki. Mesajın altındaki cevaplayı tikladiktan sonra önceki mesajı hiç oynamadan yazacaklarini yazmalisin yoksa alıntı yaparak cevaplamiyor. Alıntı yapmayinca da takip etmek zor oluyor.

Kızlar bu topigin bildirimleri gelmediyse nedense bende bakmayinca epey geri kaldım biliyorsunuz dur belki gecen hafta aşırı kanamayla gittim düşük tehlikem var maalesef :KK43:(( Rabbim korusun .. Protestan iğne kullanıyorum popom aci artik perşembe doktor günüm duanizi eksik etmeyin bebeğim büyümüş kalbi hala güzel atıp olsun
dualarımız seninle allah yardımcın olsun hayırlısını nasip etsin

ROZ, post: 39090022, mesen530808"]:-) canım sesimi duyan yok sandim ben ilk tüp bebek denemesiyle hamile kaldım canım suan 6 haftalik sanırım hamileyim Şubat 2 kese ve kalp atışı nı duyacak inşallah canım allahim nasip eder ins[/QUOTE]

Hayırlı ugurlu olur inşallah :) Rabbim hayirlisiyla kucağına almayi nasip etsin... Ben de 6 hafta 1 günlük hamileyim. Hemen hemen aynıyiz demek ki. Mesajın altındaki cevaplayı tikladiktan sonra önceki mesajı hiç oynamadan yazacaklarini yazmalisin yoksa alıntı yaparak cevaplamiyor. Alıntı yapmayinca da takip etmek zor oluyor.[/QUOTE]
anladim canim bende 6 hafta 2 gun sen keseyi gordunmu

ROZ, post: 39090022, mesen530808"]:-) canım sesimi duyan yok sandim ben ilk tüp bebek denemesiyle hamile kaldım canım suan 6 haftalik sanırım hamileyim Şubat 2 kese ve kalp atışı nı duyacak inşallah canım allahim nasip eder ins

Hayırlı ugurlu olur inşallah :) Rabbim hayirlisiyla kucağına almayi nasip etsin... Ben de 6 hafta 1 günlük hamileyim. Hemen hemen aynıyiz demek ki. Mesajın altındaki cevaplayı tikladiktan sonra önceki mesajı hiç oynamadan yazacaklarini yazmalisin yoksa alıntı yaparak cevaplamiyor. Alıntı yapmayinca da takip etmek zor oluyor.[/QUOTE]
anladim canim bende 6 hafta 2 gun sen keseyi gordunmu[/QUOTE]

Evet çok şükür 16 ocakta gördük...

Back