2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

Çok sevindim hayırlı uğurlu olsun inşallah :) Ben de doktordan yeni geldim. 6+1 haftalıkmış, 4,06 mm. Babasıyla birlikte kalbinin attığını gördük ve duyduk çok şükür Rabbim' e. Allah' ım herkese yaşatsın hayırlısıyla yarabbim. İsteyen herkese hayırlısıyla, hayırlı evlatlar versin inşallah...

Bende o ilaçtan kullanıyorum ama dayanmaya çalışıyorum bi tane içersem içiyorum ne de olsa ilaç bulantılar cok yogun geçiyor

Çok sevindim, yarın bende eşimle doktora gidicem çok heyecanlıyız inşallah bizde duyarız bebişimizi görürüz allahım hakkımızda hayırlı olanı versin

gözünaydın salsa, doğumu türkiyede mi düşünüyorsun? ben de aslında gitmek isterim ama burada ssvd deniyorlar, bir de iznim doğum öncesinde gidecek diye istemiyorum

evet ben mart bası gıdecem turkıyeye kısmetse bır kısı atlatalım burda kendı drum daha ıyı gelecek bana normal dogum yaptım bunuda oyle planlıyorum yurumem spor yapmam lazım kılomda masallah ıstahımda acık erken gıdıp onlem almam lazım ) nerrlısın hataylıyım ben

Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için canım bi taraftan lekelenmelerim devam ediyor ben de o yüzden kötü bişey olmasından korkar oldum artık ne zormuş şu hamilelik yaa

kaç haftalıkken duydun canım kalp atışlarını

Canım olur tabi :)neden olmasın ..en baştan tekrar başlaman kotu olur ,devam ettir

4 mm yerim onu :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim

Bir oğlun daha varmış ne güzel Allah bağışlasın. Ben 5hafta+5günlük gebeyim bugün. Kesemi geçen hafta cuma günü gördüm. İlk zamanlar çok akıntım vardı ama bu ara pek yok. Hala sanki adet oluyormuşum gibi ara ara gelip giden kasık ağrım var. Uyku sorunu bendede var. Gündüzün ortasında aniden uykum gelir bir bakmışımki 2 saat uyumuşum. Bulantı filan başlamadı. Bel ağrım yok.

darısı benim başıma canım bi şey sorucam sat hesapladiginda kalp atışlarını atisini duyman 6+1 e mi tekabül ediyor çok endişeliyim çünkü sat heaapladigimda ben 7+4 bugün ama pazartesi gittim yine yok kalp atışı anlamadim kendi tahminimcede ben suan 5+4 kafam çok karisiyor bole olunca da

Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için canım bi taraftan lekelenmelerim devam ediyor ben de o yüzden kötü bişey olmasından korkar oldum artık ne zormuş şu hamilelik yaa
Allah yardimcin olsun canım lekelenmen için tedagörüyorsunmusun?

Herkesin ki farklı farklı oluyor bildiğim kadarı ile doktora göre 6+1 ama bana göre daha küçük tabi bilemiyorum yine de. Bence sakin ol. Başkaları ile kıyaslama sabret. Inşallah tez zamanda duyarsın...

aa
Herkesin ki farklı farklı oluyor bildiğim kadarı ile doktora göre 6+1 ama bana göre daha küçük tabi bilemiyorum yine de. Bence sakin ol. Başkaları ile kıyaslama sabret. Inşallah tez zamanda duyarsın...
çok şaşırdım sana göre 6+1 bile değil ve kalp atışı duydun maşallah diyelim ne diyelim :)

Bebeğimi de göremedim hala, off çatlıyorum.
Ama üzmicem kendimi. Kötü birşey olmadığına inanmak istiyorum.
keseyimi göremedin canım benım kardeşiimde iki seferdir karından bakıyor göremiyor.rahmi tersmiş o yüzen biraz büyüyene kadar göremeyiz demiş.ama bebeğe hiçbir zararı yokmuş .her 8 kadından birininki ters olabılırmiş.gerçi dr bilgilendirirdi seni

aa
çok şaşırdım sana göre 6+1 bile değil ve kalp atışı duydun maşallah diyelim ne diyelim :)

Bak sakın başkalarını referans alma 8. Haftaya kadar kesesini goremeyen anneler var. Fakat gayet de sağlıklı gebelikleri var. O yüzden düşünme bunları eninde sonunda göreceksin inşallah. Benim bugün görüp duyabilecegime ilişkin ümidim yoktu küçük diye. Ama goremesem ve duyamasam da uzulmezdim. Çünkü herkesin gebeliği farklı. Bebeklerimiz iyi olsunlar da gerisi mühim değil...

Ayni belirtiler bendede var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…