• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Selam guzel anneler nasilsiniz..ben bugun aptal gibiyim uyuyorum uyaniyorum sonra tekrar sekerleme yapiyorum Kendimi inanilmaZ yorgun halsiz hissediyorum saclarimda sari diplerim geldi kaslarim cikti anam cok cirkin hissediyom kendimi:cry:
Merak etme tatlim hamilelikte insana zaten bi guzellik geliyor ne kadar cirkinlesebiliriz ki:KK49::KK6:

Ahh canimm ben kendimi taniyamiyorum icimden kuaforede gitmek gelmiyor yuzumde sivilceler azdi sacimda platin sari 2.5 aydir boyatamadim cok rahatsiz etmeye basladi hayirlisiyla su 3 ayi atlatsaydim bi kendime gelicem ins.;)

TE="NEKROZ, post: 39084232, member: 530808"]Amin cümlemize nasip etsin inşallah :)[/QUOTE]
amin inş

33"]Kizlar benide kaydedim bebisim yilbasinda bana surpriz yaptiii ogrendik allah izin verirse 04-09-2015 te dunyaya getiricemm kuzumu son adet tarihim 28-11-2014 :KK46::anneadayı::nazar::KK76:[/QUOTE]
nasil kaydediliyo benimde son adet tarihim 14 12 2014

Kızlarr kafama takılan bişey var yardımcı olurmusunuz lütfen:KK17: ya bende 2 gündür rahimde yanma ve dolgunluk hissi var. İnterneti talan ettim ama böyle bi hamilelik belirtisi yazmıyor. Korkmaya başladım acaba ters giden bişeyler mi var. Böyle bi durum yaşayan var mı :KK43:

Korkma korkma iyi düşün iyi olsun. Bende de mide bulantısı yok. Hamile olduğuma dair koku dışında hiçbir belirti yok. Bunları kendine dert etme. sabret ve dua et gerisi gelir inşallah. Insanin korktuğu şey başına gelir o yüzden korkmamalisin. içini ferah tut...
bendede bulantı yok sadece kokulara karsi daha çok hassaslaştım

Arkadaşlar bir sorum olacak tüp bebek ile mi hamile kaldınız yoksa normalmi

QUOTE="NEKROZ, post: 39085403, member: 530808"]Aaaa hayırlı olsun sen de mi bugün gördün :) çok sevindim gerçekten Rabbim tamamına erdirsin... Rabbim korusun inşallah.[/QUOTE]
allahım banada nasip eder inş. bende haftaya pazartesi görecem ins

Kızlarr kafama takılan bişey var yardımcı olurmusunuz lütfen:KK17: ya bende 2 gündür rahimde yanma ve dolgunluk hissi var. İnterneti talan ettim ama böyle bi hamilelik belirtisi yazmıyor. Korkmaya başladım acaba ters giden bişeyler mi var. Böyle bi durum yaşayan var mı :KK43:
Ayy aynisi bende de baslamisti cnm 7.haftanin sonunda uykudan uyaniyodum ve tuvalete gittigimde uyuyamiyodum sukur gecti nie oldunu bende bilmiyorm ama mumkunse bidahada olmasin cok kotu bisey

Ayy aynisi bende de baslamisti cnm 7.haftanin sonunda uykudan uyaniyodum ve tuvalete gittigimde uyuyamiyodum sukur gecti nie oldunu bende bilmiyorm ama mumkunse bidahada olmasin cok kotu bisey
Ne kadar sürdü peki canım sende. Ya benim çok aşırı değil ama yine de hissedilir derecede korktum bende bebeği de daha göremedik ya

OTE="fulya01, post: 39087145, member: 499208"]Arkadaşlar bir sorum olacak tüp bebek ile mi hamile kaldınız yoksa normalmi[/QUOTE]
o kadar yazı yazdım hiç kimse cevaplamadi dikkatimi çekmişti topik bende eylül ayında anne olacaktım sağlık olsun allahım sağlıklı sıhhatli kucagimiza almayi nasip eder ins.saglicakla kalin

Evet canım progestan 200 kullanıyorum sabah akşam. Korkulacak bişey yokmuş artmadığı sürece. Amin inşallah sağol :KK43:
Bende kullanmıştım progestan diğer hamileligimde ama kalbi durmuştu malesef ama benimki farklıydı canım seninki gibi değil bana progestan iyi gelmiş kanamami kesmisti

Merhaba kızlar.:KK16: Sanırım ben de eylül anneleri arasına giriyor gibiyim şimdilik.:KK24: Bugün SAT'e göre 5+5 haftalık oldum. B-hcg 29000 olmuş. Ilk kez USG yapıldı. 15 mm kese, içinde yolk sack görüldü. Herşey şimdilik yolunda gözüküyor, haftaya embriyoyu belki de kalp atışını görebiliriz diye 1 hafta sonra çağırdı. :KK56:
Bu arada 5-6 gündür çok koku hassasiyeti,mide bulantısı, 10 gündür baş dönmesi, kasık -bel ağrısı, en başından beri memelerde ağrı var. Ise gitmek zor geliyor dökülüyorum.:KK76:
Allah hepimizin yüzünü güldürsün, hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin.:D

kızlar hepinizi tek tek alıntılamadım ama bütün yazdıklarınızı okudum.
allah hepinizden razı olsun hakkınızı helal edin çok hakkınız geçti hep destek oldunuz.
ben biraz daha iyiyim.kabullendim en azından.
güzel haberler de okudum maşallah hepinizin yavrusuna annelerini üzmesinler.
hepiniz sağlıcakla kucağınıza alın inşallah yavrularınızı.
dualarınız için teşekkür ederim.bana da hakkını helal et diyen olmuş benim ne hakkım var ki
sadece biraz üzdüm sizi istemeyerek.
neyse kızlar ben burada olmayacağıma göre topiği isteyen bir arkadaş devralsın.
ben bana özelden eklenmek isteyenleri de ekledim bugün.sayfaya yazanları tekrar inceleyemedim.
artık onlarda kusura bakmasın devralan arkadaş ekler.
devralan arkadaşa liste konusunda yardımcı olurum merak etmesin.
hepinizi çokkkk sevdim.bir gün size söz gelip hamile olduğumu yazıcam.
dualarınızdan beni eksik etmemeniz dileğiyle hoşçakalın....

Merhabalar bende eylül annesi olacağım inşallah. SAT 15.12.2014 bebeğim e kavusacagim muhtemel tarih 22.099.2015
Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Seninle aynıyız benimde kız çıkıyo inşallah kızım olur 2 oglum var rabbim herkezin gönlüne göre versin

benim de gönlümden kız geçiyo ama ne olursa olsun benim olsun sağlıkla hayırla gelsin inşallah.
kalp atışını duydunuz mu?

Cnm ben de 100 mg kullaniyrm gunluk 3 adet. Bi de proluton igne kullaniyrm. Sende cok leke var mi? Gecmis olsun bu arada
Az geliyor ama birkaç gündür yoktu yine başladı. Sürekli istirahat etmem gerekiyor ama ev işleri falan yatılmıyo ki sürekli de :( seninde mi var lekelenmen canım ??

Bende kullanmıştım progestan diğer hamileligimde ama kalbi durmuştu malesef ama benimki farklıydı canım seninki gibi değil bana progestan iyi gelmiş kanamami kesmisti
Aman Allah korusun yavrularımızı inşallah yaa :(

Back