- 17 Aralık 2014
- 492
- 301
- 53
- 36
canımCnm bende de mide bulantisi yok sadece progestan aldiktsn sonra az da olsa basdonmem oluyor. İcini ferah tut tatlum guzel seyler dusun bol dua et.elimizden gelen bunlar gerisi Allah Kerim.
çok teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canımCnm bende de mide bulantisi yok sadece progestan aldiktsn sonra az da olsa basdonmem oluyor. İcini ferah tut tatlum guzel seyler dusun bol dua et.elimizden gelen bunlar gerisi Allah Kerim.
Merak etme tatlim hamilelikte insana zaten bi guzellik geliyor ne kadar cirkinlesebiliriz kiSelam guzel anneler nasilsiniz..ben bugun aptal gibiyim uyuyorum uyaniyorum sonra tekrar sekerleme yapiyorum Kendimi inanilmaZ yorgun halsiz hissediyorum saclarimda sari diplerim geldi kaslarim cikti anam cok cirkin hissediyom kendimi
bendede bulantı yok sadece kokulara karsi daha çok hassaslaştımKorkma korkma iyi düşün iyi olsun. Bende de mide bulantısı yok. Hamile olduğuma dair koku dışında hiçbir belirti yok. Bunları kendine dert etme. sabret ve dua et gerisi gelir inşallah. Insanin korktuğu şey başına gelir o yüzden korkmamalisin. içini ferah tut...
Ayy aynisi bende de baslamisti cnm 7.haftanin sonunda uykudan uyaniyodum ve tuvalete gittigimde uyuyamiyodum sukur gecti nie oldunu bende bilmiyorm ama mumkunse bidahada olmasin cok kotu biseyKızlarr kafama takılan bişey var yardımcı olurmusunuz lütfen ya bende 2 gündür rahimde yanma ve dolgunluk hissi var. İnterneti talan ettim ama böyle bi hamilelik belirtisi yazmıyor. Korkmaya başladım acaba ters giden bişeyler mi var. Böyle bi durum yaşayan var mı
Ne kadar sürdü peki canım sende. Ya benim çok aşırı değil ama yine de hissedilir derecede korktum bende bebeği de daha göremedik yaAyy aynisi bende de baslamisti cnm 7.haftanin sonunda uykudan uyaniyodum ve tuvalete gittigimde uyuyamiyodum sukur gecti nie oldunu bende bilmiyorm ama mumkunse bidahada olmasin cok kotu bisey
Bende kullanmıştım progestan diğer hamileligimde ama kalbi durmuştu malesef ama benimki farklıydı canım seninki gibi değil bana progestan iyi gelmiş kanamami kesmistiEvet canım progestan 200 kullanıyorum sabah akşam. Korkulacak bişey yokmuş artmadığı sürece. Amin inşallah sağol
Seninle aynıyız benimde kız çıkıyo inşallah kızım olur 2 oglum var rabbim herkezin gönlüne göre versin
Az geliyor ama birkaç gündür yoktu yine başladı. Sürekli istirahat etmem gerekiyor ama ev işleri falan yatılmıyo ki sürekli de seninde mi var lekelenmen canım ??Cnm ben de 100 mg kullaniyrm gunluk 3 adet. Bi de proluton igne kullaniyrm. Sende cok leke var mi? Gecmis olsun bu arada
Aman Allah korusun yavrularımızı inşallah yaaBende kullanmıştım progestan diğer hamileligimde ama kalbi durmuştu malesef ama benimki farklıydı canım seninki gibi değil bana progestan iyi gelmiş kanamami kesmisti