• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Merhaba kızlar ...keyifler iyidir inş :)ya bnm göğüsler bni mahvediyor ..cnm acıyor. Resmen ya ,bulantı yok şükür ,halsizlik ve diğer şeylerde yok ama dün bi gariptim depresif sinirli ..bugün iyiyim inş ,bebeğiniz için hatim başlayan varmı kızlar aranızda ,inş ana babalarına Asi olmayan saglıklı hayırlı evlat olsunlar ...aminn
Aminn inşallah. Ya ben de hatim başlamak istiyorum ama bebeğimi öğrenmeden önce başlamıştım zaten şimdi onu yarıda bırakamam bu başladığımı bebişim için devam ettirip bitirsem olur mu ki acabao_O

Bende çok korkuyorum. haftaya p.tesi gidecez görmeye iinşallah görürüz hemsire de aynı şeyi söyledi stres yapma hamileligin tadını çıkar dedi.

bende kısmetse eylül 2015 annesi olacağım. SAT 21/12/2015. ikinci çocuğuma hamileyim... umarım güzel paylaşımlarımız olur. Daha öncede 2012 mart anneleri grubundaydım.
hayırlısı olsun cnm.
bende daha önce 2012 nisan anneleri grubundaydım. :)

Kızlar 1. gebeliğimde de bulantı vardı ama şu an daha bir tiksinmeli ve daha yorugunum. 2. gebelikler daha mı zor geçiyor ne dersiniz? birden çok bebeği olanlara soruyorum.

Kızlar 5+4te doktor kontrolüm vardı. Kesem 8mm'ymiş ve 1 hafta geriden geliyor kesen dedi doktor. Eğer haftaya olan kontrolde büyümüş olmazsa sorun var demektir dedi. Bu zamanlarda kaç mm olması gerekiyor ki acaba ?? Bilgisi olan var mı??
Benim 4+6 da ilk kontrolumde 4 mm di kesem doktor normal demişti 5+6 da ikinci kontrolde 16 mm di normalden büyük demişti takma kafana her bebek farklı oluyor bianda büyüyor kese zaten benimki haftada 4 kat büyümüş seninkide büyür allahın izniyle

Kızlar kontrolden geldim çok şükür hiç bir problemimiz yokmuş:KK66: 8+3 günlük olmuşuz:) 1.83 cm olmuş boyu:KK66: elleri falan çok belliydi , doktor kelebek gibi baksana yanlara dedi:KK66: 4 hafta sonra tekrar çağırdı doktorumuz.

Merhaba kızlar, doktor idrar yollarımda ki iltihap için antibiyotik verdi,largopen, gebelikte hiç bir zararı yok kullanabilirsin beş gün dedi. Prospectüsu okudum, gebelik için yeterince araştırma yapılmadigindan gebelikte kullanımı önerilmez diyor. Hiç kullanmasam ne olur.
Yuh largopen 1000 mg, bence bir başka doktora daha sor. Benim bildiğim fitil veriliyo o durumda

Kızlar kontrolden geldim çok şükür hiç bir problemimiz yokmuş:KK66: 8+3 günlük olmuşuz:) 1.83 cm olmuş boyu:KK66: elleri falan çok belliydi , doktor kelebek gibi baksana yanlara dedi:KK66: 4 hafta sonra tekrar çağırdı doktorumuz.

Maşaallah gözün aydın. Sorun olmayınca randevular ileri atılıyor işte ne güzel :)
Darısı başımıza inşallah.

Kızlar 1. gebeliğimde de bulantı vardı ama şu an daha bir tiksinmeli ve daha yorugunum. 2. gebelikler daha mı zor geçiyor ne dersiniz? birden çok bebeği olanlara soruyorum.

Benimde 2.cocuk kizimda bulantilar berbatti ama bunda cok nadir aksamlari oluo birde sabah midem agriyo gibi bisey oluyo elma yiyince geciyo sukurki sizede oneririrm elmayi sabahlari ac karna yendiginde mideyi temizliyomus

Cnm cok tsk ederim. Bugun yine lekelenme oldu igne ve hap kullanmama ragmen. Dr surekli yatmam gerektgini soledi.lavabo disinda kalkma dedi.dikkatli olmaya calisacam. Rabbim insallah kismet etmistir yavrucum saglikli olur.bir arkadasimiz burda paylasmisti Ya Mubdi cekin diye bol bol cekip dua ediyorum.

inşallah kısa sürede geçer canım, bolca dinlen, Rabbim ömür vermişse gelecek hiç endişelenme..

Doktor moralimi bozdu kızlar ya :KK43:
Zeynep kamile gidiyorum, hay gitmez olaydım.
Önce keseyi bile göremedi, görülmüş müydü önceden dedi evet dedim, sonra buldu, 12 mm olmuş.

2 kere kahverengi lekelenmem olmuştu, çok yorulduğum zamanlarda, daha önceki gebeliğimden bildiğim için progestan kullandım o da yani hepi topu iki kere.
Daha kalp atışı duymadan niye kullanmışım diye kızdı, belki düşük yapacaktın engel oldun dedi. Ağzının üstüne bir çarpıcaksın, ne dediğini anlıcak belki o zaman.

Bebeği göremedi, alttan muayenede görülebilir belki dedi, o cihaz da kendisinde yokmuş, karşı ki odalardan rica edecekmişim de girecekmişim, her doktor odasının önünde bin tane hamile sıra bekliyor, rica edicem de içeri gircem. Yani bu hastanelerde köpek kadar değerimiz yok afedersiniz çıldırtıyorlar beni.

Zeynep kamilde de özelin yanı sıra devamlı takip edilmek istiyordum ama yok yani kalsın, psikolojimi bozdular zaten tıklım tıkış. Allah kimseyi böyle yerlere muhtaç etmesin. amin

canım zeynep kamil şartlarıyla meşhur zaten.. diğer devlet hastaneleri de böyle malesef.. insanlar gelmesin diye ellerinden geleni yapıyorlar sanki.. bence de sadece özele devam et

kızlar bulantı için dramamine kullanan var mı? Ben bugün duramadm bulantıdan aradm doktoruu bunu önerdi, deee kullandınız mı memnun kaldınız mı?of ne zor durum ne büyük sorumluluk,Allahım yanlış bişey yaptırma

benim de bulantılarım fena ama ilaç almadım bi zararı olduğunu sanmam yoksa vermezler.
dayanılamayacak gibi olsa ben de alırdım, sadece bulanıyor çıkarmıyorum o yüzden idare ediyorum , bana soğuk su iyi geliyor, sürekli baya soğuk su içiyorum onu da az az içiyorum

Benimde 2.cocuk kizimda bulantilar berbatti ama bunda cok nadir aksamlari oluo birde sabah midem agriyo gibi bisey oluyo elma yiyince geciyo sukurki sizede oneririrm elmayi sabahlari ac karna yendiginde mideyi temizliyomus

bunu ben de deneyeyim, yiyebilir miyim bilmiyorum ama iyi gelir belki

Çok enterasan bî ay içindeyiz, şuan 1cm olan bebeklerîmiz kısmetse 12. Haftada bütün organları uzuvları olşmuş 8 cmlîk minyatür bebeklere dönüşücek:) ben de eğer anne namaz kılıyorsa bebek de aynı pozisyonlarda görülür diye duymuştum çok heyecanlı bî süreç Allah sağlıkla yaşatsın hepimize, ben hamilelîği çok sevmiştim hem arınma, hem kendinî dinleme, Allah la muhteşem bi bağ oluşuyor, iyi ki kadınız

hakkaten öyle canım, çok güzel bi dönem.. bi de şu hormonların etkisiyle ani duygu değişimlerimiz olmasa daha güzel olacak:)) biraz engellemek elimizde ama endişe hali baskın oluyor genelde..

Benimde midem
gllzr92st: 39082167 .!.:
Benimde midem agriyo elma gerçekten fayda ediyor mu bazen agrisi sirtima vuruyor.

benim de bulantılar daha çok.. ama uyku hali o kadar değil.. gerçi ilkinde raporluydum düşük riskinden, evde uyuyup duruyordum progestanı alıp:) şimdi bi de oğlan var evde ilgi bekleyen, o yüzden uyumaya fırsat yok..

canım zeynep kamil şartlarıyla meşhur zaten.. diğer devlet hastaneleri de böyle malesef.. insanlar gelmesin diye ellerinden geleni yapıyorlar sanki.. bence de sadece özele devam et
Ya öyle ama işte devlette daha tecrübelidir doktorlar diye gitmek istiyordum özelin yanında. Ama gidemicem bu gidişle, sadece 2li de, detaylı ultrasonda filan giderim diyorum şimdi de bakalım :)
Gerçekten Allah muhtaç etmesin, çok fena şartlar.

Bebeğimi de göremedim hala, off :( çatlıyorum.
Ama üzmicem kendimi. Kötü birşey olmadığına inanmak istiyorum.

Back