• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Bak sakın başkalarını referans alma 8. Haftaya kadar kesesini goremeyen anneler var. Fakat gayet de sağlıklı gebelikleri var. O yüzden düşünme bunları eninde sonunda göreceksin inşallah. Benim bugün görüp duyabilecegime ilişkin ümidim yoktu küçük diye. Ama goremesem ve duyamasam da uzulmezdim. Çünkü herkesin gebeliği farklı. Bebeklerimiz iyi olsunlar da gerisi mühim değil...
ya ne bilim ne mide bulantısı ne bişey anormal hissediyorum kendimi hayirlisi canım 8 sene sonra bi mucize yaşadık sevincimiz yarım kalacak diye çok korkuyorum

ya ne bilim ne mide bulantısı ne bişey anormal hissediyorum kendimi hayirlisi canım 8 sene sonra bi mucize yaşadık sevincimiz yarım kalacak diye çok korkuyorum

Korkma korkma iyi düşün iyi olsun. Bende de mide bulantısı yok. Hamile olduğuma dair koku dışında hiçbir belirti yok. Bunları kendine dert etme. sabret ve dua et gerisi gelir inşallah. Insanin korktuğu şey başına gelir o yüzden korkmamalisin. içini ferah tut...

Yok canım ben zaten özele gidicem ancak daha doktor araştırıyordum ama onun yanı sıra devlete de gitmek istiyordum düzenli. Ama vazgeçtim iki ayrı özele gidicem bütçem el verdiğince ne yapayım. Tek doktora güvenmiyorum ben çünkü.

Allah şifa versin canım. Sakın lekelenmelere moralini bozma. Ömrü varsa bebeğinin hiçbir şey olmaz. Hakkımızda en hayırlısı yazılmış zaten. Sen tedbirini al ama moralini bozma. Lekelenmelerden, yorulmadan, ondan bundan herşeyden önemlisi moral. Öpüyorum :)
Cok tsk ederim cnm arkadasim. İyi tarafindan bakmaya calisiyorum kese icinde bebekimi gordum :) az da olsa cok az pit pit duydum :) bunlar moral oldu. Rabbim hepimizin yavrusunu korusun hepsine saglik versin insallah.

Cnm bende de mide bulantisi yok sadece progestan aldiktsn sonra az da olsa basdonmem oluyor. İcini ferah tut tatlum guzel seyler dusun bol dua et.elimizden gelen bunlar gerisi Allah Kerim.

Korkma korkma iyi düşün iyi olsun. Bende de mide bulantısı yok. Hamile olduğuma dair koku dışında hiçbir belirti yok. Bunları kendine dert etme. sabret ve dua et gerisi gelir inşallah. Insanin korktuğu şey başına gelir o yüzden korkmamalisin. içini ferah tut...
Ne kadar iyi niyetlisin sorulari cvpsiz birakmiyorsun :) ben cok aktif nete giremiyorum firsat buldukca giriyorum. Rabbim hepimizin yavrusuna saglik versin hayirlisiyla kucagimiza alalim insallah.

Ne kadar iyi niyetlisin sorulari cvpsiz birakmiyorsun :) ben cok aktif nete giremiyorum firsat buldukca giriyorum. Rabbim hepimizin yavrusuna saglik versin hayirlisiyla kucagimiza alalim insallah.

Çok teşekkür ederim o senin güzel bakış açın :) 9 ay boyunca burada birbirimize destek olmaya calisacagiz insallah.
Burada birlikten kuvvet dogar sozunu uyguluyoruz. Inşallah hepimiz hayırlısı ile kucağımiza alalım yavrularimizi.

Tsk ederim cnm. Dinleniyorum bol bol. Rabbim hepimizin yavrularini korusun insallah. Bugun kese icinde minnakimi gordumm ne guzel bi duygu :KK66: hala inanamiyoru

Aaaa hayırlı olsun sen de mi bugün gördün :) çok sevindim gerçekten Rabbim tamamına erdirsin... Rabbim korusun inşallah.

Evet canım progestan 200 kullanıyorum sabah akşam. Korkulacak bişey yokmuş artmadığı sürece. Amin inşallah sağol :(
Cnm ben de 100 mg kullaniyrm gunluk 3 adet. Bi de proluton igne kullaniyrm. Sende cok leke var mi? Gecmis olsun bu arada

Çok teşekkür ederim o senin güzel bakış açın :) 9 ay boyunca burada birbirimize destek olmaya calisacagiz insallah.
Burada birlikten kuvvet dogar sozunu uyguluyoruz. Inşallah hepimiz hayırlısı ile kucağımiza alalım yavrularimizi.
Amin amin cnm

Evet cnm cok haklisin birbirimixe destek olmaliyiz.insallah dogumdan sonra da payladimlarda bulunuruz ;)

Bebeğimi de göremedim hala, off :( çatlıyorum.
Ama üzmicem kendimi. Kötü birşey olmadığına inanmak istiyorum.
Cnm benim uzulme cunku ben de 6 haftalikken gorememistim kese bosdu. Ama bugun cok sukur ufacik da olsa gorundu ;) icini fersh tut 7. Haftada gorursun cnm ins. Benim kalp atislari bile cok cok az geliyodu net degildi bi kac gun daha beklicez. İyi dusun iyi olsun cnm sabirla bekleyelim hep beraber.

Slm cici anneler..ya ben bu grubun hizina yetisemiyorum sayfalar slmis basini gidio kitap basilsa yeridir :) biz bugun 8+3uz :) cok acikiyoruZ yemekten bi saat sonra midem burkuluo yeminle :) bulanti yok bel agrisi var.uyku muthiss :)

Slm cici anneler..ya ben bu grubun hizina yetisemiyorum sayfalar slmis basini gidio kitap basilsa yeridir :) biz bugun 8+3uz :) cok acikiyoruZ yemekten bi saat sonra midem burkuluo yeminle :) bulanti yok bel agrisi var.uyku muthiss :)
Ya cnm bende aynıyım :)aşermesi başladınmı sizde

Merhaba, sizlerdende aldigim cesaretle cumartesi keseyi gormeye gittik ve gorduk cok sukur. Fakat ondan sonra kahverengi lekelenmelerim basladi kafama cok takildigi icin doktora gittim problem yok cok sukur ama lekelenmeler rahatsiz etmesin diye ve agrimda oldugu icin progestan kapsul gunde 3 adet verdi. Birde sadece 3 gun gunde 2 defa endol fitil verdi aranizda kullanan varmi? Doktor bebege zarar vermez dedi ama kullanip kullanmamakta kararsizim

Selam guzel anneler nasilsiniz..ben bugun aptal gibiyim uyuyorum uyaniyorum sonra tekrar sekerleme yapiyorum Kendimi inanilmaZ yorgun halsiz hissediyorum saclarimda sari diplerim geldi kaslarim cikti anam cok cirkin hissediyom kendimi:cry:

Back