• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
ay çok güzel ya :) ben de 12.haftadaki randevuda hayran kalmıştım herşeyiyle tam bir bebek olmuştu ve iki elini çapraz şekilde omuzlarına koymuştu çok güzeldi:) sabah yogası yapıyor heralde demişti doktor:))
Çok enterasan bî ay içindeyiz, şuan 1cm olan bebeklerîmiz kısmetse 12. Haftada bütün organları uzuvları olşmuş 8 cmlîk minyatür bebeklere dönüşücek:) ben de eğer anne namaz kılıyorsa bebek de aynı pozisyonlarda görülür diye duymuştum çok heyecanlı bî süreç Allah sağlıkla yaşatsın hepimize, ben hamilelîği çok sevmiştim hem arınma, hem kendinî dinleme, Allah la muhteşem bi bağ oluşuyor, iyi ki kadınız

Moralini bozma canım bazen doktorlar çok anlayışsız olabiliyor ,bikereye mahsus özele git ayrıntılı bilgi al bnce

Yok canım ben zaten özele gidicem ancak daha doktor araştırıyordum ama onun yanı sıra devlete de gitmek istiyordum düzenli. Ama vazgeçtim iki ayrı özele gidicem bütçem el verdiğince ne yapayım. Tek doktora güvenmiyorum ben çünkü.

Cnm cok tsk ederim. Bugun yine lekelenme oldu igne ve hap kullanmama ragmen. Dr surekli yatmam gerektgini soledi.lavabo disinda kalkma dedi.dikkatli olmaya calisacam. Rabbim insallah kismet etmistir yavrucum saglikli olur.bir arkadasimiz burda paylasmisti Ya Mubdi cekin diye bol bol cekip dua ediyorum.
Allah şifa versin canım. Sakın lekelenmelere moralini bozma. Ömrü varsa bebeğinin hiçbir şey olmaz. Hakkımızda en hayırlısı yazılmış zaten. Sen tedbirini al ama moralini bozma. Lekelenmelerden, yorulmadan, ondan bundan herşeyden önemlisi moral. Öpüyorum :)

Benim Dr um süper ama maalesef yine aynı hastanede doğum yapıcam burayla anlaşmalıymış drum hastane ve hemşireler normal doğumdan bihaberdi:110: akademic hospital maalesef bu işte iyi diil umarım kendini düzeltmiştir 6 senede

bugün böyleyiz :)

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    76,3 KB · Görüntüleme: 116
  • image.jpg
    image.jpg
    85,5 KB · Görüntüleme: 126
@wakeupandlive Allah yardımcın olsun, Rabbim hemen ardından sana hayırlıs sağlıklı gebelik nasip etsin, aşağı yukarı her kadın buna benzer şeyler yaşıyor sanırım hayatında, benimde dünyam kararmıştı tüp bebek tutmayınca yenisine hazırlanırken geldi bebeğim, herkes ufak tefek imhitahınanı göre yaşıyor sıkıntılar, beterinden korusun Allah sana ve eşine sağlık huzur aşk ve sağlıklı ikiz bebekler nasip etsin inşallah amin

Doktor moralimi bozdu kızlar ya :KK43:
Zeynep kamile gidiyorum, hay gitmez olaydım.
Önce keseyi bile göremedi, görülmüş müydü önceden dedi evet dedim, sonra buldu, 12 mm olmuş.

2 kere kahverengi lekelenmem olmuştu, çok yorulduğum zamanlarda, daha önceki gebeliğimden bildiğim için progestan kullandım o da yani hepi topu iki kere.
Daha kalp atışı duymadan niye kullanmışım diye kızdı, belki düşük yapacaktın engel oldun dedi. Ağzının üstüne bir çarpıcaksın, ne dediğini anlıcak belki o zaman.

Bebeği göremedi, alttan muayenede görülebilir belki dedi, o cihaz da kendisinde yokmuş, karşı ki odalardan rica edecekmişim de girecekmişim, her doktor odasının önünde bin tane hamile sıra bekliyor, rica edicem de içeri gircem. Yani bu hastanelerde köpek kadar değerimiz yok afedersiniz çıldırtıyorlar beni.

Zeynep kamilde de özelin yanı sıra devamlı takip edilmek istiyordum ama yok yani kalsın, psikolojimi bozdular zaten tıklım tıkış. Allah kimseyi böyle yerlere muhtaç etmesin. amin

canım ben o hastanede iki aşılama tedavisi birde tüp bebek raporu için gidip geldim, yol uzaktı zaten birde inanılmaz kalabalık bir hastane, kadın doğuma gitmek nasip olmamıştı ama kapısının önünde kadınları görüyordum, karınları burunlarında saatlerce ayakta bekliyorlardı, hakikaten zor istanbulda devlet hastanesinde kontrole gitmek. bende bir özel bir devlet taraftarıyım sanırım yakacık kadın doğuma gidicem devlet olarak

Merhaba kızlar, doktor idrar yollarımda ki iltihap için antibiyotik verdi,largopen, gebelikte hiç bir zararı yok kullanabilirsin beş gün dedi. Prospectüsu okudum, gebelik için yeterince araştırma yapılmadigindan gebelikte kullanımı önerilmez diyor. Hiç kullanmasam ne olur.

Kızlar yarattığım olumsuz hava için özür dilerim ama bugün hislerim tavan yapmış durumda.esimle de ayni olumsuz hava içindeyiz. Benim hamileligimin devam etmeyeceği kesinleşti azonce.boyle olsun istemezdim.birlikte güzel anlarimizi paylasmayi heyecanla gün saymayi isterdim.bu benim ikinci kaybetmem ikinci acim.ama olsun demekki böylesi hayirli.allahim büyük yine verir inşallah. Bu güzel yolda hepinize mutlu zamanlar geçirmeyi dilerim.allahim benden başka kimseye kötü haber vermeyi nasip etmesin.saglicakla bebeklerinizi kucaginiza alin inşallah. Bana da dua edin bu yikimdan çabuk kalkayim.hepinizi cok seviyorum.forumu bi arkadasa devredicem.ama arada ugrarim merak etmeyin. öpüyorum hepinizi...
allah tekrar nasip eder inşallah, hayırlısı canım. herşeyin bir vakti varmış ya senin pıtırcıkta onu bekliyor herhalde.. dualarımız seninle rabbim tez zamanda anne olmayı nasip etsin sana..

Ya kızlar ben doktora gidiyorum bana hiç açıklama yapmıyor yok şu kadar haftalıksın yada kesen şu kadar felan demedi sadece kese göründü dedi 1 ay sonra gel dedi hiç sevmedim doktoru bu dediğim doktor devlet hastenesinde gitmicem oraya artık özele gidicem ne kadarlık olduğumu bilmiyorum sadece internet baktığım kadarıyla 6 haftalık kafam karıştı hepten

hamilelikte ve doğumda doktorun da hastanenin de yeri ve önemi ayrı ...
doktor ile iletişim problemi olmamalı herşey konuşulabilmeli. en önemlisi de gebeliğin 6. 7. aylarından sonra kasılmalar vs olduğunda gecenin 5 de olsa rahatça arayabilmek çok önemli.
hastanede ise doğum sırasında (allah korusun) oluşabilecek aksi durumlar için mutlaka yeni doğan yoğun bakım unıtesi olmasına dikkat etmenizi öneririm..

Merhaba kızlar, doktor idrar yollarımda ki iltihap için antibiyotik verdi,largopen, gebelikte hiç bir zararı yok kullanabilirsin beş gün dedi. Prospectüsu okudum, gebelik için yeterince araştırma yapılmadigindan gebelikte kullanımı önerilmez diyor. Hiç kullanmasam ne olur.

allah allah enterasan neden böyle bir ilac vermiş ki sana... bence başka bir dr daha sor vakit kaybetmeden..

canım ben o hastanede iki aşılama tedavisi birde tüp bebek raporu için gidip geldim, yol uzaktı zaten birde inanılmaz kalabalık bir hastane, kadın doğuma gitmek nasip olmamıştı ama kapısının önünde kadınları görüyordum, karınları burunlarında saatlerce ayakta bekliyorlardı, hakikaten zor istanbulda devlet hastanesinde kontrole gitmek. bende bir özel bir devlet taraftarıyım sanırım yakacık kadın doğuma gidicem devlet olarak

Hmm yakın yerlerde oturuyoruz sanırım, bana da uzak Zeynep Kamil.
Ben adliyede çalışıyorum, kurumda kadın doğum doktoru da var bizim. Hiç olmazsa ona giderim artık napayım. Yakacık kadın doğum iyi mi?

Canım ben de önceki hamileliğimde kullanmıştım bu ilacı ama benim ileriki dönemdi.
Ama idrar yolu iltihabı da tehlikeli hamilelikte. Bir başka doktora da danışarak kullan istersen.

bende kısmetse eylül 2015 annesi olacağım. SAT 21/12/2015. ikinci çocuğuma hamileyim... umarım güzel paylaşımlarımız olur. Daha öncede 2012 mart anneleri grubundaydım.

Back