Canım kaç haftalıksın? Bende de bulantı falan yok ama yemekleri istediğim gibi yiyemiyorum, eskiden sevdiğim şeyleri şimdi zar zor yiyorum. Ben de bebek doğana kadar hatim yapmak istiyorum ama olur mu diye düşünüyordum iyi ki sen de yazmışsın??Merhaba kızlar ...keyifler iyidir inş :)ya bnm göğüsler bni mahvediyor ..cnm acıyor. Resmen ya ,bulantı yok şükür ,halsizlik ve diğer şeylerde yok ama dün bi gariptim depresif sinirli ..bugün iyiyim inş ,bebeğiniz için hatim başlayan varmı kızlar aranızda ,inş ana babalarına Asi olmayan saglıklı hayırlı evlat olsunlar ...aminn
Ben daha anlayamıyorum sayılır canım azcık göbişim çıktı normale göre ama daha bebiş değil bence benimki göbiş :)Aşerme B'nde var CNm genelde rüyamda görüyorum saat beşte rüyama giriyor Bnm topik beşte kesin uyandırır beni açlıktan keseyi de gördük Allah'a şükür Cumartesi kalp atışı mı duyacağız gidip Allah nasip ederse karnım da sag tarafta bariz belli oluyor artık sen göZle fark edebılıyormusun şuan peki
Canım ben de 6. haftada duyamadım bebeği de göremedim ama doktor normal dediyse takılma o kadar 7. haftanı bekle ben öyle yapıyorum. İnşallah duyarızKızlar bizde c.tesi doktora gittik hem kontrol hemde belki kalp atışını duyarız diye.. ama duyamadık6+3tüm gittiğimizde doktor normal dedi haftaya duyulmazsa sıkıntı dedi.. Kalp atışlarını duyanlar ne zaman duymaya başladınız! 6.haftada duyan var mı! ben bu hafta 7.haftamın içindeyim inşallah bu hafta duyarız.. keseyi de gazdan net göremedik bu sefer.. ilk gıttıgımde cok net gormustuk.. ama sorun yok dedi şükür..
Benimde hic sikayetim yok ama sanki bu ara hafif bulantim basladi neyse bunada sukurMerhaba kızlar ...keyifler iyidir inş :)ya bnm göğüsler bni mahvediyor ..cnm acıyor. Resmen ya ,bulantı yok şükür ,halsizlik ve diğer şeylerde yok ama dün bi gariptim depresif sinirli ..bugün iyiyim inş ,bebeğiniz için hatim başlayan varmı kızlar aranızda ,inş ana babalarına Asi olmayan saglıklı hayırlı evlat olsunlar ...aminn
Cnm stress yapma duyarsin ins iyi olsunlarda herkesinki farkli bende yarin gidicem 7+5 im daha gormedim yani dusunKızlar bizde c.tesi doktora gittik hem kontrol hemde belki kalp atışını duyarız diye.. ama duyamadık6+3tüm gittiğimizde doktor normal dedi haftaya duyulmazsa sıkıntı dedi.. Kalp atışlarını duyanlar ne zaman duymaya başladınız! 6.haftada duyan var mı! ben bu hafta 7.haftamın içindeyim inşallah bu hafta duyarız.. keseyi de gazdan net göremedik bu sefer.. ilk gıttıgımde cok net gormustuk.. ama sorun yok dedi şükür..
İnşallah hayırlısıyla duyarsın. Haberlerini bekliyorum...
İnş cnm :)ben 5+3üm cnm keseyi gördük 2hafta sonra kalp atışını dinlicez inş ,sen nekadarlıksın cnmBenimde hic sikayetim yok ama sanki bu ara hafif bulantim basladi neyse bunada sukurben basladim hatim biterebilirim ins duanada kocaman amin ..
Olur cnm neden olmasın :)başla hemen bnce ..ben 5+3üm cnm 2hafta sonra kalp atışı için gidicez inşCanım kaç haftalıksın? Bende de bulantı falan yok ama yemekleri istediğim gibi yiyemiyorum, eskiden sevdiğim şeyleri şimdi zar zor yiyorum. Ben de bebek doğana kadar hatim yapmak istiyorum ama olur mu diye düşünüyordum iyi ki sen de yazmışsın??
İnş cnm :)ben 5+3üm cnm keseyi gördük 2hafta sonra kalp atışını dinlicez inş ,sen nekadarlıksın cnm
Inş h ayırlısıyla duyarsın canım :)haber vernetten baktigim kadariyla 7+5 im. Yarin kalp atisi icin gidicez bakalim umarim kotu bisey olmaz . Bende 2 hafta once keseyi gormustum
Moralini bozma canım bazen doktorlar çok anlayışsız olabiliyor ,bikereye mahsus özele git ayrıntılı bilgi al bnceDoktor moralimi bozdu kızlar ya
Zeynep kamile gidiyorum, hay gitmez olaydım.
Önce keseyi bile göremedi, görülmüş müydü önceden dedi evet dedim, sonra buldu, 12 mm olmuş.
2 kere kahverengi lekelenmem olmuştu, çok yorulduğum zamanlarda, daha önceki gebeliğimden bildiğim için progestan kullandım o da yani hepi topu iki kere.
Daha kalp atışı duymadan niye kullanmışım diye kızdı, belki düşük yapacaktın engel oldun dedi. Ağzının üstüne bir çarpıcaksın, ne dediğini anlıcak belki o zaman.
Bebeği göremedi, alttan muayenede görülebilir belki dedi, o cihaz da kendisinde yokmuş, karşı ki odalardan rica edecekmişim de girecekmişim, her doktor odasının önünde bin tane hamile sıra bekliyor, rica edicem de içeri gircem. Yani bu hastanelerde köpek kadar değerimiz yok afedersiniz çıldırtıyorlar beni.
Zeynep kamilde de özelin yanı sıra devamlı takip edilmek istiyordum ama yok yani kalsın, psikolojimi bozdular zaten tıklım tıkış. Allah kimseyi böyle yerlere muhtaç etmesin. amin
Cnm cok tsk ederim. Bugun yine lekelenme oldu igne ve hap kullanmama ragmen. Dr surekli yatmam gerektgini soledi.lavabo disinda kalkma dedi.dikkatli olmaya calisacam. Rabbim insallah kismet etmistir yavrucum saglikli olur.bir arkadasimiz burda paylasmisti Ya Mubdi cekin diye bol bol cekip dua ediyorum.bildiğim kadarıyla en iyisi sola yan yatmak, en iyi o şekilde besleniyormuş bebek.. oğlumda besleyen damarlardan biri eksikti, çok az kilo alıyordu haftasına göre, sola yatmaya özen gösteriyordum o yüzden..
Ya kızlar ben doktora gidiyorum bana hiç açıklama yapmıyor yok şu kadar haftalıksın yada kesen şu kadar felan demedi sadece kese göründü dedi 1 ay sonra gel dedi hiç sevmedim doktoru bu dediğim doktor devlet hastenesinde gitmicem oraya artık özele gidicem ne kadarlık olduğumu bilmiyorum sadece internet baktığım kadarıyla 6 haftalık kafam karıştı hepten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?