- 18 Kasım 2013
- 288
- 243
- 63
- 34
:) hayırlısı olsun ozaman,
Amin inşallah çok sağol, Allah herkesin hakkında hayırlısını versin...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:) hayırlısı olsun ozaman,
cinsiyetle bağlantısı var mı bilemiyorum canım ama sanmıyorum herkeste olmuyor çünküAynen bende oglumda yasadıklarını yasadım duşucek dıye korkularla, acaba erkeklerde oylemi oluyor
benim gecen hafta lekelenmem oldu doktora gıttım coraspini bırak dedi2 gun once gece 4de wc ye gıttım kalktım ki kan akmıs bayagı hemen acile gittim gitmez olaydım berbat bı doktordu yarım yamalak baktı düşük yapıyorsun dedı benım kendı doktorumun verdıgı progestan hapını verdı ben zaten bunu alıyorum dedı gıt yat kanaman artarsa tekrar gel kalbi atmıo daha bebk olusmamıs dedı...... 6da eve geldık 2 saat sonra kendı doktorumu aradım ağlaya ağlaya hemen gel dedi üzme bukadar kendını bı bakalım dedi baktı kesenın altında kanaman var dedi ama vajınal ulturasonla kalbi atıo bak dedi yavas yavas atıyordu.... progestanın iğnesini verdi tabi ben perişan bi haldeydim herşey Allahtan biliyorum ona sığındım bu mutlulugu yasatan rabbim yarım kesmesin yavrumu bana bağışlasın dıe dua edıyorum.. bugun 2 günüm iğneyi ve iğne vurulduktan sonra agrısı devam edıyor haftaya gidicek düşük riskim var dualarınıza ismimi eklerseniz çok sevinirim. Rabbim yavrularımı korusun tutundursun
Günaydın herkese..dünyadaki en güvenli yer insanın annesinin rahmiymiş,Allah korusun yavrularımızı Bu yüzden çok endişeli annelerimize demek istiyorum ki Allah istedikten sonra onlar hep bizimle boşuna kendinizi üzmeyin ben de buraya bakınca bazen kötü oluyorum aslında çok rahatımdır Dün kendi Dr uma gittim ilk kez bebişi baya gördük alttan baktı çünkü daha net gözüktü, kafası oluşmuş parmaklar oluşuyormuş tatlı tatlı kesesinde takılıyordu, onu şimdiden çok seviyorum aşklarım 3 oldu
Tsk ederim cnm ucimi rahatlattin. Rabbim oglunu bagislasin ins. Darisi bana olsun.demek ki ayni seyleri yasamissun.dikkat etmeye calisiyorum. Allah a emanet yavrularimiz. Peki sirt ustu mu yatmak daha iyi olur? Nasil yatacagimi da bilemedim alttan bakinca kalp atislarini gorduk cok guzel bir duyguydu. İnsallah yavrum beni birakmaz. Destegin icin tekrar tsk cnm
Yazdiklarindan ötürü teşekkür ederim blue sana.hislerime tercüman olmuşsun. Arkadaşın tedirginligini anlıyorum ama bizde yaşadığımız olumsuzluklari kimseyi korkutmak için yazmiyoruz.ozellikle ben biraz fazla paylaştığım için üzerime aldim.ama burada yazmasam birazcik tecrübeli arkadaslarin desteğini almasam kafayi yiyecegim.ben de ilk defa anne olucam ve korkuyorum iste bende anne olmak istiyorum. Her ayin anneleri arasında böyle sonu aci bitenler oluyor.ne yapayim yani sessiz sakin çekip gideyimmi.belki salidan sonra tamamen gidicem.ama benim de destege ihtiyacım vardı. Niyetim kimseyi telaslandirmak degildi.belki kimse dile getirmedi rahatsiz olan cok oldu. Herkesten özür dilerim.hakkinizi helal edin.bundan sonra kötü bir durum olursa paylasmayacagim.allah herkesin yavrusunu korusun.hepinizi seviyorum.
Kızlar yarattığım olumsuz hava için özür dilerim ama bugün hislerim tavan yapmış durumda.esimle de ayni olumsuz hava içindeyiz. Benim hamileligimin devam etmeyeceği kesinleşti azonce.boyle olsun istemezdim.birlikte güzel anlarimizi paylasmayi heyecanla gün saymayi isterdim.bu benim ikinci kaybetmem ikinci acim.ama olsun demekki böylesi hayirli.allahim büyük yine verir inşallah. Bu güzel yolda hepinize mutlu zamanlar geçirmeyi dilerim.allahim benden başka kimseye kötü haber vermeyi nasip etmesin.saglicakla bebeklerinizi kucaginiza alin inşallah. Bana da dua edin bu yikimdan çabuk kalkayim.hepinizi cok seviyorum.forumu bi arkadasa devredicem.ama arada ugrarim merak etmeyin. öpüyorum hepinizi...
Wake tabi ki yazacaksin. Burada bilmediklerimizi öğrenmek için sorular sormamiz kadar normal birsey yok. Burada bulunma amacımız da birbirimize destek olarak bu süreci tamamlamak. endiseni sıkıntı larını paylasmalisin Ki sana yardimci olabilelim. Bu senin ilk bebeğin hicbirsey bilmemen bu nedenle birşeyleri kıyaslayarak ogrenmeye çalışman bunun üzerine de endişe duyman çok çok normal. insanlar hiç bilmedikleri konular hakkında referans alarak yorum yapar ve ogrenmeye çalışır bu da çok normal. Ben kendi adıma sana yardimci olmayı istiyorum ve gerçekten buradaki anneler içerisinde kendime en yakın hissettiğim annelerden biRisin. bana ne istersen sorabilirsin bende çok bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla yardimci olmaya çalışırım. Seviliyorsun :)
kızlar dr gıtım ve sukur hersey yolunda haftasıyla uyumlu kalbı atıyor sorun yok oncekı gebelıgımde yuksek tansıyon problemım vardı onlem olsun dıye verdı erken basla dedı kızım var emzırıyorum da yurtdısındayım marta turkıyeye gıdecem orda keserım memeden cunku tek basıma bas edemem her an benımle memeden kesmek zor yopratıcı olur kızın ıcın ve gecen gıtıgımde dr keseyı gormustu sonra gıtım 7.haftamda kalp atısı yoktu henuz ve bos gebelık olabılır demıstı baska dr benım ıcım hep rahattı ınanıyordum duyacam kalp atısını gercekten ne kadar yıpratıcı beklemek duyabılecekmıyım demek ama drlar hep en kotu ıhtımalı soyledıklerı ıcın moral bozmaya gerek yok kı kıZından once ıkı gebelık son. bulmustu malesef umarım herkes bu guzel duyguyu yasar allahım olmayanlara cok zor bu hamılelıgı bulana yardımcı ol ve tum ane olamak ısteyenlere bu duyguyu yasat amınn
Kızlar yarattığım olumsuz hava için özür dilerim ama bugün hislerim tavan yapmış durumda.esimle de ayni olumsuz hava içindeyiz. Benim hamileligimin devam etmeyeceği kesinleşti azonce.boyle olsun istemezdim.birlikte güzel anlarimizi paylasmayi heyecanla gün saymayi isterdim.bu benim ikinci kaybetmem ikinci acim.ama olsun demekki böylesi hayirli.allahim büyük yine verir inşallah. Bu güzel yolda hepinize mutlu zamanlar geçirmeyi dilerim.allahim benden başka kimseye kötü haber vermeyi nasip etmesin.saglicakla bebeklerinizi kucaginiza alin inşallah. Bana da dua edin bu yikimdan çabuk kalkayim.hepinizi cok seviyorum.forumu bi arkadasa devredicem.ama arada ugrarim merak etmeyin. öpüyorum hepinizi...
Benden tavsiye hemen nane limon daya sen şu yaramaz minişe annesine neler çektiriyor Bende işe yarıyor. Canım sende dene geçer umarım :)
nekroz orada maksadım "kendinize olumsuz sonuç çıkarıp üzülmeyin endişe etmeyin doktorunuz ne derse ona bakın" demekti.
ve direkt o arkadaşa yazmıştım "canım iyice sıkıldı" dediği için..
tecrübeli bir anne olarak "her gebeliğin kendine has" olduğunu hatırlatmak isterim, oğlumda yaşadığım hiçbişeyin aynısını bunda yaşamıyorum.. ben kendim bile bunu farklı farklı yaşıyorsam hepimiz bambaşka tecrübeler göreceğiz demektir.. mesela senin bchg değerinle benimki asla aynı olamaz, bambaşka anlarda hamile kalmış insanlarız, bambaşka doktorlara hastanelere gidiyoruz.. bir elin parmakları değiliz.. burada endişelerimizi paylaşırız tecrübelerimizi paylaşırız ama bunlar canımızı sıkan sonuçlara gitmemeli..
tek demek istediğim buydu..
Sıkıntı yok, anladım ben seni...
inşallah duyarsın canım ,ben de çok düşüyordum acaba dış gebelik mi acaba kalp atışını duyacak mıyım diye ama şimdi oluruna bıraktım yoksa insan işin içinden çıkamıyor. şimdi de doktor bir ay sonra ikili test için gel dedi buna taktımdesene senle aynıyız bazen hamile olduğumu unutuyorum inan :) bende şuan 7+2 yim ama haftaya kontrolüm bakalım darısı başıma bende bi hayırlısıyla duysam kuzumun kalp atışlarını.
canım bende 7+2 iken duydum 6. hafta da duyamamıştıkKızlar bizde c.tesi doktora gittik hem kontrol hemde belki kalp atışını duyarız diye.. ama duyamadık 6+3tüm gittiğimizde doktor normal dedi haftaya duyulmazsa sıkıntı dedi.. Kalp atışlarını duyanlar ne zaman duymaya başladınız! 6.haftada duyan var mı! ben bu hafta 7.haftamın içindeyim inşallah bu hafta duyarız.. keseyi de gazdan net göremedik bu sefer.. ilk gıttıgımde cok net gormustuk.. ama sorun yok dedi şükür..
Canım bebişin hayırlı olsun ben 6+1 de duydum ama vajinal ultrasonla fakat herkesin bir olmuyo inş haftaya duyarsın meleğinin kalbiniKızlar bizde c.tesi doktora gittik hem kontrol hemde belki kalp atışını duyarız diye.. ama duyamadık 6+3tüm gittiğimizde doktor normal dedi haftaya duyulmazsa sıkıntı dedi.. Kalp atışlarını duyanlar ne zaman duymaya başladınız! 6.haftada duyan var mı! ben bu hafta 7.haftamın içindeyim inşallah bu hafta duyarız.. keseyi de gazdan net göremedik bu sefer.. ilk gıttıgımde cok net gormustuk.. ama sorun yok dedi şükür..