- 4 Ocak 2014
- 1.228
- 973
- 208
güzel haberlerini bekliyoruz.kızlar günaydın. ben de dr dayım sıra bekliyorum. Bebeğimin kalp atışını duymadım hiç, bugün herşey yolundadır inş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güzel haberlerini bekliyoruz.kızlar günaydın. ben de dr dayım sıra bekliyorum. Bebeğimin kalp atışını duymadım hiç, bugün herşey yolundadır inş
aynen işe gelmek istemiyorum ve şimdiden istememeye başladıysam o kadar ay nasıl geçicek diye korkuyorum. Ama herkes diyorki, en güzel ayların 3-6 ay arası..iple çekiyorum:)benim 7+2 ile 8+2 arası çok yoğundu. Bugün 8+6yım.Sabahları yine oluyor ama geçen haftaki gibi tüm günümü etkilemiyor.Yine çok fzla birşey yiyesim gelmiyor kokudanfalan midem bulanıyor ama geçen haftaya göre daha iyiyim.Yani böyle azar azar olura baş edebilirim gibi.İnşallah 3 aydan sonra tamamen geçer.Tabi inşallah seninde ozamana kadar hafifler çalışınca çokzor oluyor hiç birşey yapmak istemiyorsun işe konsantre olamıyosun
sorucam o ilacı doktoruma, bende progestan kullanıyorum, acaba o mu yapıyor bulanı yaabenin şuan kullandığım onzyd 4 dil üstü tablet adında bi ilaç var çok etkili bulantıyı anında kesiyor. Progestan ile kullanıyorum ama biraz maliyetli devlet karşılamıyor onu ister sen onu doktoruna. Danışıp bi kullan derim etkisi çok iyi bir tablet bir gün net kesiyor
ooww şimdiden başladı bebik eğitime:) Bizimde var defterimiz ama ben kafamı kaldırıp yazamadım daha konuşmaya daha başlamadım kulaklarımız tam gelişmedi heralde diye :) ama iyi etmişsin..
Halsizlık bulantı resmen sersefil belim bükük oluyor o ilacı almayın a kusma yapıyorsa cok doktoruna söyle. Protestanı alttan versin sana sen söylemezsen o vermez sorun yok diye düşünür alttan olan da bunları. Yasamazsınsorucam o ilacı doktoruma, bende progestan kullanıyorum, acaba o mu yapıyor bulanı yaa
:)) o dünyaya gelene kadar onun ortamını oluşturursunuz annesi.öğrenciyken mi evlendiniz:) değişik olmuş biraz..Ben de babası da üniversite öğrencisi. Görümcem üniversite öğrencisi olması nedeniyle bizimle birlikte kalıyor. O da öğrenci yani. Biz bu kafayla devam edersek çocuk üniversitede büyüyecek, sıkıntılı bir durum. Ev öğrenci evinden farksız. Böyle bir ortamda o bebek nasıl ve hangi psikoloji ile büyüyecek çok merak ediyorum. Hayırlısı bakalım.
alttan alıyorum zaten,yan etki yaşamayım diye, yok kusma çok şükür, de bulantı bilmiyorum hamileliktenmi ilaçtan mı bilemiyorum işteHalsizlık bulantı resmen sersefil belim bükük oluyor o ilacı almayın a kusma yapıyorsa cok doktoruna söyle. Protestanı alttan versin sana sen söylemezsen o vermez sorun yok diye düşünür alttan olan da bunları. Yasamazsın
amiiinnn işallah hepimizinn olsunhherkese sağlıklı günler olsun inşallah
Sen kac kilosun cnm ..5+4 oldum bugun..ilk defa ogurdum ama salak gibi guluyordum biliyorum bebeğim gun gunu buyucek kalp atisini da bi duysamBen fazla zayıfım g
ben fazla zayıfım galiba canım bekarlugıma
Nazaren sag tarafımda şişlik var Anlayaniliyorum
aynen bende 3 ayı doldurmayı bekliyorum inşallah dediğin gibi o aylar rahat ederiz.yoksa dediğin gibi haftaiçi işe gelmek çok çook zor yataktan kalkasım gelmiooaynen işe gelmek istemiyorum ve şimdiden istememeye başladıysam o kadar ay nasıl geçicek diye korkuyorum. Ama herkes diyorki, en güzel ayların 3-6 ay arası..iple çekiyorum:)
Amin inşallah6+2 tatlm insallah bebislerimizi saglikli sekilde kucagimza aliriz :)
ahh ahhh ben iki haftadır öyleyim.geçmiyor malesef.12. haftadan sonra geçer dedi doktorum.bulantı için bana ilaç verdi ama o daha çok uyku yaptı,çalışamaz oldum,içmiyorum bendeiyi olmaya çalışıyorum mide bulantılarım başladı..çok berbat bi durum şuan işyerindeyim kafamı masaya koydum uyukluyorum bi yandan çubuk yiyorum.Lütfen hemen geçsin bu durum sen nasılsın peki
:)) o dünyaya gelene kadar onun ortamını oluşturursunuz annesi.öğrenciyken mi evlendiniz:) değişik olmuş biraz..
ayy işallah, neyse az kaldı öle düşünelim:)aynen bende 3 ayı doldurmayı bekliyorum inşallah dediğin gibi o aylar rahat ederiz.yoksa dediğin gibi haftaiçi işe gelmek çok çook zor yataktan kalkasım gelmioo
amaaaannnn tühhh, zaten sürekkli uyku modundayız bide ilaç yan etki yapsa düşünemiyorum.. az önce arkadaş bi ilaç tavsiye etti onzyd4bulantı ialcıymış . 1 tane içip tüm gününü kuratarıyormuşsun. onu bi sor doktoruna , senin ilacın ismi neydi??ahh ahhh ben iki haftadır öyleyim.geçmiyor malesef.12. haftadan sonra geçer dedi doktorum.bulantı için bana ilaç verdi ama o daha çok uyku yaptı,çalışamaz oldum,içmiyorum bende
çok teşekkür ederim canım amin insallah tebrik ederim senide güzel şeyler düşünmeye çalıs ilk haftalar biraz sıkıntılı oluyor. benim uyku hali dısında hiç bir şikayetim yok çok şükür iştahsızlık var tabi ama bence iyi bisey hamileyim deyip psikolojik atıştırmayı önlüyor kasıklarda agrı gecen hafta oldu ama 2 gunde gecti. ben bir kere gittim keseyi gördük 2 hafta sonra tekrar gidicem insalah o zaman kalbide olusmus olur ve sesini duyarım. dua edicem senin icin
Ben hep öğrenciyim aralıksız :) 20 yıldır bilfiil okuyorum :) 3. üniversitem. Bir yandan da yüksek lisansım devam ediyor, bir yandan iş hayatı, bir yandan ev işleri falan derken yoğunluk diz boyu. Eşim evlendikten sonra üniversiteye başladı. Gündüz çalışıyor akşam okula gidiyor. Ortamı nasıl oluşturacağız inan hiç bilmiyorum. Evde normal bir aile ortamı yok zaten. Her yer kitap defter. Dediğim gibi öğrenci evi bildiğin.
:) hayırlısı olsun ozaman,Ben hep öğrenciyim aralıksız :) 20 yıldır bilfiil okuyorum :) 3. üniversitem. Bir yandan da yüksek lisansım devam ediyor, bir yandan iş hayatı, bir yandan ev işleri falan derken yoğunluk diz boyu. Eşim evlendikten sonra üniversiteye başladı. Gündüz çalışıyor akşam okula gidiyor. Ortamı nasıl oluşturacağız inan hiç bilmiyorum. Evde normal bir aile ortamı yok zaten. Her yer kitap defter. Dediğim gibi öğrenci evi bildiğin.