• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
arkadaşlar bugün 5.haftanın son günü çok şükür iyiydim ama biraz önce kahverengi lekelenme tarzında kanamam oldu çok korkuyorum.napıcam bilmiyorum..böyle bişey yaşayan var mı aranızda[/QUOTE 1 hafta önce çok az bende de olmuştu ama kahverengi Dr sorun yok gayet normal olabilir demişti ama kırmızı canlı kan sorun demişti eğer sadece kahverengiyse uzat ayaklarını dinlen derim

arkadaşlar bugün 5.haftanın son günü çok şükür iyiydim ama biraz önce kahverengi lekelenme tarzında kanamam oldu çok korkuyorum.napıcam bilmiyorum..böyle bişey yaşayan var mı aranızda
Cnm aynı gibi günlerimiz seninle, ben hiç yaşamadım ilk kızımda adet olmadan leke olmuştu yerleşme kanamasıymış, bu aşamada bence hemen Dr unu haberdar et. Kendini yormadın di mi

Merhaba arkadaşlar 5 yaşinda bir oğlum var 2. bebeği düşünüyoruz en son adet tarihim 28 kasım ve adetim gelmedi ancak adetlerim düzensiz bazen hapla geliyor bu yüzden adet günümün gectiğine sevinip test bile yapamıyorum sizdeki belirtiler nelerdi benim göğüslerim patlayacak balon gibi el değmiyor arada karnımda adet olacakmışım gibi ağrı oluyor ancak hemen bitiyor bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz?

Merhaba arkadaşlar 5 yaşinda bir oğlum var 2. bebeği düşünüyoruz en son adet tarihim 28 kasım ve adetim gelmedi ancak adetlerim düzensiz bazen hapla geliyor bu yüzden adet günümün gectiğine sevinip test bile yapamıyorum sizdeki belirtiler nelerdi benim göğüslerim patlayacak balon gibi el değmiyor arada karnımda adet olacakmışım gibi ağrı oluyor ancak hemen bitiyor bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz?
Benim 1 Aralık'tı son adet tarihim, hiç de beklemiyordum, 2 gün geçti idrar testi aldım hemen çıktı çizgi bence bi tane al yarın.belirti de sadece başım ağrıdı ve çay kahve kötü kokuyordu

Bende bugun 5+3üm.cuma gunu kesemizi gorduk cok sukür ama tabi simdide kalp atisi icin gun sayicam.13 ocakda cagirdi doktorum.6+5 olucam.cok korkuyorum insallah hayirlisiyla kalp atislarini duymayi nasip eder Rabbim.tup bebek ile hamile kaldim hakkimizda hayirlisi olsun amin.

Kızlar ben 4+6 yım ne zman karından kese görünür ona göre gidiyim

Benim 1 Aralık'tı son adet tarihim, hiç de beklemiyordum, 2 gün geçti idrar testi aldım hemen çıktı çizgi bence bi tane al yarın.belirti de sadece başım ağrıdı ve çay kahve kötü kokuyordu
tşk ederim ilginiz için yarın alıp hemen yapıcam ama işte genede korkuyorum adet gelemiyorda ondan sürekli göğüslerim ağrıyor die korkuya kapılıyorum.Benim gibi olanlar varmı acaba?

Ankara da gittiğiniz hastane doktor varmı ama çok iyi olsun bildiğiniz varsa paylaşırsanız sevinirim

Canim ben Yenimahalle bilgi hastansne gidiyor m bi arkasim orda doğum yapnisti yeni bende burayi pek bilmiyorum evlnnce tasindim hamile kalmadn önce lina kadin sagligi merkezi ne gittim ama orann dogumhanesi yok dr başka anlaşma li hast. Dogumu yaptriyrmus

Cnm aynı gibi günlerimiz seninle, ben hiç yaşamadım ilk kızımda adet olmadan leke olmuştu yerleşme kanamasıymış, bu aşamada bence hemen Dr unu haberdar et. Kendini yormadın di mi
doktorlara ulaşmak ne mümkün:( hastaneyi aradım doktora ulaşmam lazım durum böyle diye anlattım.nöbetçi doktor var gel muayene ol dediler hastane bana 1 saat uzaklıkta ve olduğum yerde güvenip gidebileceğim bir hastane de yok:( sabaha kadar allah a sığınıp beklicem artık:(

doktorlara ulaşmak ne mümkün:KK43: hastaneyi aradım doktora ulaşmam lazım durum böyle diye anlattım.nöbetçi doktor var gel muayene ol dediler hastane bana 1 saat uzaklıkta ve olduğum yerde güvenip gidebileceğim bir hastane de yok:KK43: sabaha kadar allah a sığınıp beklicem artık:KK43:
Ayaklarinizin altina yastik koyun o iyi geliyo

Haftaya ctesi kızımın dgünü, 5+5 oluyorum heralde gözükür, ona sürpriz olsun o güne alıyım randevu, benim ağız tadım iyi diil ya kokular çok kötü geliyo, buarada ayva yiyorum zorla gamzeli olsun die☺️

Haftaya ctesi kızımın dgünü, 5+5 oluyorum heralde gözükür, ona sürpriz olsun o güne alıyım randevu, benim ağız tadım iyi diil ya kokular çok kötü geliyo, buarada ayva yiyorum zorla gamzeli olsun die☺️
İnşlh dilediğiniz gibi olur.Benim ağız tadımda metalimsi bi tat var sizinde öylemi acaba?

Cnm kasıklarında ağrı oluyo mu araara, uyku, yorgunluk hissi, bazı sevdiğin şeyleri istemiyosan, ve de enteresan rüyalar görüyosan bence hamişsin☺️

bendede sanki adet olucak gibi devamlı ve aşırı. Kasık ve Göğüs ağrısı ve Reflü dışında bi sorunum yok çok şükür :KK66: biz hiç beklemiyorduk aslında daha 7 aylık Evliyim dikkatte ediyorduk ama oldu o yüzden hiç birşey hiç bir duygu yok içimde çok üzülüyorum bu duruma hazır değildim hiç kendi kendine hazır olurum dimi

Cnm kasıklarında ağrı oluyo mu araara, uyku, yorgunluk hissi, bazı sevdiğin şeyleri istemiyosan, ve de enteresan rüyalar görüyosan bence hamişsin☺️
Evt bi ara oluyo sonra bişey yok tam şimdi adet olacam diyorum ne gelen var ne giden uykuya eğilim mecbur oluyor sabah 6 da kalkıyorum,bazen sallanıyormuş gibi hissediyorum yana doğru,rüya çok görürüm zaten :) inşlh hayırlısınnan bende hamileyimdir yoksa dr ye gidip adet söktürücü alıp diğer aylara kalıcam buda benim için en uygun zaman olan mart ayı olacak.

bendede sanki adet olucak gibi devamlı ve aşırı. Kasık ve Göğüs ağrısı ve Reflü dışında bi sorunum yok çok şükür :KK66: biz hiç beklemiyorduk aslında daha 7 aylık Evliyim dikkatte ediyorduk ama oldu o yüzden hiç birşey hiç bir duygu yok içimde çok üzülüyorum bu duruma hazır değildim hiç kendi kendine hazır olurum dimi
Adet gününüz ne zamandı sizin?

Back