Cnm endişelenme bazen hiç belirti olmayabiliyor ...bak bnm kasık ağrılarım var göğüslerim e dokunmamıyoruz rahatsızlık veriyor ,yani bunlar çokta olmasa da olur yani :)bncede hemen mide bulAbtısı baş dönmesi olcek sanıyoruz galiba:):)Canım endişe bir hamilenin baş düşmanı. Hele de bizim gibi 3 yılda elde edilmiş ise.. Ben duydum kalp atışını çok şükür. 7+4 olduk. Bende hamilelik belirtisi hala yok. Bulantı baş dönmesi falan. Çok mu Türk filmi izledim çok mu etkisinde kaldım bilmemRabbim insallah sana da duyuracaktir. Aminnn...
Deli ya. :)kız ne güzel işte o bulantı ne kadar kötü ,bi arkadaş bu durumdan dolayı ciddi depresyona girmiştibizim psikolojimiz iyi demek kiBu hafta bir ggün çok istifra ettim. Okuldan izin alıp eve gelecek kadar hem de. Herkes bana üzülmus. Ben o kadar mutluyum ki kusuyorum diye.. Meğer üşüme imiş. O günden sonra yine sağlıklı ben
Dur bakalım neden korktun bişey yokki bebende ne güzel hamilesin işte hayırli olsunİyi akşamlar kızlar bende sanırım hamileyimÜç gün boyunca test yaptım hep iki çizgi ikincisi silik çizgiydi. Dünde doktora gittim 4+6 şimdilik erken gebelik diyelim dedi ultrasonda göremedi kan istedi bakmaya zaman kalmadı çünkü 3 saat bekledim dışarıda, bi türlü bitmedi sıra neden randevu almamışm ondanmış beta hcg m 150,6 çıktı SAT 20 ARALIK . İlk bebeğim olacak zaten kendimi çoook tuhaf hissediyorum neyim ne olucam diye bide üstüne hala kesin bi bilgi almadım, yazdıklarınızı da okuyunca epey riskli durumlar olduğunu görüp iyice korktum
MerhblrKız burcu yatıpta uyusana bsk bı günleri çook ararsın sonra Yaş kaç ilk bebek mi . Benim 36 yaş 3. Bebek
Hepinize hayirli aksamlar guzel anneler. Bugun moralim cok bozuk dun aksam az kahverengi geldi bu sabah da cogalmisti bitmek bilmedi oglene kadar. Doktora gittim ultrasyondan bakti kalp atisini goremedi. Alttan bskmak istedi bakti kalp atisini gorduk fakat kese etrafinda kanama var dedi. Pruluton igne verdi.her gun yaptir dedi.asiri derecede bel agrim var. Bol bol dinlen dedi.p.tesi tekrsr gidicem hem kontrol icin hem de rapor verecek.progestan kullanmama ragmen kahverengiler geldi.benimle ayni durumu yasayanlar var sanirim.neler yapiyorsunuz? Tavsiyeleriniz var mi? Dualarinizi eksik etmeyin cok ama cok ihtiyacim var ;(
Bende bu kadar sayfayi tabiki takip edemedim ama okuduğum bir çok sayfa da bhcg değeri olmasi yeterli değilmiş gibi algıladım. Zaten duygusalım son bir haftadır herseye Ağlıyorum burada yazılanlar beni motive eder diye düşündüm ama daha çok karamsarım şu an
Canım keseyi gördükten sonra yolk sac gözüküyomuş bu bebeğin sağlıklı olduğuna işaretmiş bebeğin eşi diyolar ya o sanırım. Yolk sac gözüktükten hemen sonra da bebek gözüküyormuş. Ben de burdan öğrendim yolk sacı ben de bilmiyordum. Zaten henüz göremedim deM
merhaba canım ben sadece keseyi gördüm .yolk sac ne demek bilmiyorum
Yüzüm panayır alanına döndü canım ya sormaBenim de ccanım. Ailemin yanına tatile geldim. Onlar bile fark etti ben söylemeden sivilcelerimi.. ama hafta hafta gebelik takibi de yazıyor. Bu haftalarda olabilirmiş. Endişelenecek bir şey yok
Valla bende anlamadım ilk kese goruntulerınde bebek sagında durursa kızmış solundaysa erkek olurmuş ne kadar dogru tartısılırNeymiş ilk defa duydum kız olma ihtimalinde kese nasıl oluyormuş ☺
Aynen bende oglumda yasadıklarını yasadım duşucek dıye korkularla, acaba erkeklerde oylemi oluyorgeçmiş olsun canım ben de oğlumda dediğin gibi kahverengi lekeler ve kese arkasında kanama yaşadım, 1 ay rapor verildi, sürekli yattım sadece gerekli şeyler için ve doktora gideceğimde kalkıyordum.. ama yine de doktorum dedi ki sen amuda da kalksan bu bebek düşerse düşer, yaşarşa yaşar.. sen zaten tedbirini almışsın iğneni yaptır bolca dinlen ve dua et.. elden başka bişey gelmez canım... benim 13.haftaya kadar sürmüştü lekeler düşün yani..
Tsk ederim cnm ucimi rahatlattin. Rabbim oglunu bagislasin ins. Darisi bana olsun.demek ki ayni seyleri yasamissun.dikkat etmeye calisiyorum. Allah a emanet yavrularimiz. Peki sirt ustu mu yatmak daha iyi olur? Nasil yatacagimi da bilemedimbu başlıktan tıbbi sonuçlar çıkarmak çok yanlış. kimsenin tam hangi günde olduğunu bilmiyorsunuz, herkesin değeri kendine göre değişiyor.. bu kıyaslara girecekseniz hakkaten doğuma kadar çok zorlanırsınız..
ben 6+3 te gittim kalp atışını duyamadım ama aynı günde gidip kalp atışını duyanlar oldu, üzülmem mi gerekiyor? hayır elbette.. doktorum 10 gün sonra gel dedi, 10 gün sonra giderim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?