- 30 Ocak 2014
- 249
- 127
- 333
Hahah evetmasallahimiz var evin icinde dallas ruzgarlarini estiriyoruzzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahah evetmasallahimiz var evin icinde dallas ruzgarlarini estiriyoruzzz
Cnm seninle konuşmuştuk adetim baya geçmişti sen ısrarla test yap demiştin :)senin konunda konuşmuştuk ..5haftalık mış bebiş hamileymişim ,keseyi gördük 2hafta sonrada kalp atışı için gidicezSelam kızlar. . Dün bir arkadaş ile beraberdim.Bebeği daha 5 aylık. Hamile olduğumu söyleyince bana birkaç şey anlattı. Özellikle de lekelenme olursa panik yapma dedi. Benim 2. Aydan 6. Aya kadar lekelenmelerim oldu ama kaygilancak bir şey yokmuş dedi. Dr a git tabi ama panikleyip kendini ve bebeği üzme dedi. Ben de yazayım istefim. Bende yok daha ama bu haftalarda olabiliyormus.
senin yazdıklarının aynısını ben de yaşıyorum canım. hatta çarşamba günü aile hekimine gittim ilaç yazdırmak için, ona da bulantı falan yok, normal mi dedim. o da tabi ki normal. herkes de olacak diye bir şey yok dedi. bu bulantı işi biraz da pskolojik dedi.Kızlar bir de benim hiç mide bulantım yok. Dr a söyledim. Güldü, hiç istenecek bir şey değil dedi. Ama ben hamile olduğumu bile unutacak kadar sağlıklıyim. Tek belirtim yorgunluk ve bitmeyen uyku hali. Vqt mi benim gibi midesi bulanmayan?
çok kalmamış doktora gitmene bi danış bakalım canım bazı akıntılar normal biliyorsun.inşallah hayırlı haberler alırsın. güzel haberlerini bekliyorum :)Hayırlı olsun canım. çok sevindim. Ben de pazartesi gidicem kalp atışını duymaya. bu günlerde kasık ağrılarım çok şiddetli ve inanılmaz akıntım var. geçen hafta bu kadar yoktu. hakkımızda hayırlısı olsun
Kalp atışlarını kaçıncı haftada duyabiliriz acabaBugün dr a gidicem keseyi gördükten sonra ilk defa gidicez hakkımızda hayirlisi olsun inşallah
Hepinize hayirli aksamlar guzel anneler. Bugun moralim cok bozuk dun aksam az kahverengi geldi bu sabah da cogalmisti bitmek bilmedi oglene kadar. Doktora gittim ultrasyondan bakti kalp atisini goremedi. Alttan bskmak istedi bakti kalp atisini gorduk fakat kese etrafinda kanama var dedi. Pruluton igne verdi.her gun yaptir dedi.asiri derecede bel agrim var. Bol bol dinlen dedi.p.tesi tekrsr gidicem hem kontrol icin hem de rapor verecek.progestan kullanmama ragmen kahverengiler geldi.benimle ayni durumu yasayanlar var sanirim.neler yapiyorsunuz? Tavsiyeleriniz var mi? Dualarinizi eksik etmeyin cok ama cok ihtiyacim var ;(
Off sorma bende aynıyım bıktım artık su içmem pek ama tuvalet ihtiyacım 20 dk araylaKızlar kim yarım saatte bir tuvalete çıkıyor benim gibi Allah aşkına ?? tamam çok su içiyorum ama her bardak için tuvalete mi çıkılır yavv :) hayatımda böyle sık çıkmadım ben
Neymiş ilk defa duydum kız olma ihtimalinde kese nasıl oluyormuş ☺Selam kızlar bebegimin kalp haraketlerini gordum cok guzeldi kese şekline gore cinsiyet tahminine inanıyormusunuz ?
Allah yar ve yardımcın olsun canım; çok zor günler evet bazen ne kadar üzülsek te istemesek te bizler için hayırlı olan oluyor inşallah meleğin sizin için hayırlıdır, sağlıkla anneciğine tutunur ve sağlıkla mutlulukla dünyaya gelir; bol dua et hayırlısını dile Rabb'imiz sağlıkla evladına kavuştursun inş canım gönlüne ferahlıklar versinHepinize hayirli aksamlar guzel anneler. Bugun moralim cok bozuk dun aksam az kahverengi geldi bu sabah da cogalmisti bitmek bilmedi oglene kadar. Doktora gittim ultrasyondan bakti kalp atisini goremedi. Alttan bskmak istedi bakti kalp atisini gorduk fakat kese etrafinda kanama var dedi. Pruluton igne verdi.her gun yaptir dedi.asiri derecede bel agrim var. Bol bol dinlen dedi.p.tesi tekrsr gidicem hem kontrol icin hem de rapor verecek.progestan kullanmama ragmen kahverengiler geldi.benimle ayni durumu yasayanlar var sanirim.neler yapiyorsunuz? Tavsiyeleriniz var mi? Dualarinizi eksik etmeyin cok ama cok ihtiyacim var ;(
Seninle aynıyız benimde kız çıkıyo inşallah kızım olur 2 oglum var rabbim herkezin gönlüne göre versinçin takvimine göre kız çıkıyor :)
çok kalmamış doktora gitmene bi danış bakalım canım bazı akıntılar normal biliyorsun.inşallah hayırlı haberler alırsın. güzel haberlerini bekliyorum :)
Evet salı günü gördüm 5 hafralık ken sen görmedinmi henüz[QUOTE="berika55, post: 39057897,
Berika keseni gordun mu
Kismetse p.tesi gorcem ben de gec dollenme. Bi arkadastan duymustum eger gobegimiz cabuk siserse ve eksi canimiz cekerse erkekmis . Bilemem tabi kismet.Evet salı günü gördüm 5 hafralık ken sen görmedinmi henüz
8 ay önce düşük yaptım doktoruma söylesem tedbir amaçlı verirmi acaba doktorum çok gıcık vermezse degiştiririmo ilaç düşmesin diye kullanılıyor aslında.. Kanama,kasık ağrısı , bel ağrısı bunlar hep düşük ihtimalleri küçük bi ihtimal olsada.. Doktorum risk etmeyelim kullanalım dedi.kullandım 2 gün sonra kasık ağrılarım geçti.
Ama 2 oglumdada deli gibi tatlı yemiştim kişiden kişiye degişimi belki kızım olsun istiyorum (Kismetse p.tesi gorcem ben de gec dollenme. Bi arkadastan duymustum eger gobegimiz cabuk siserse ve eksi canimiz cekerse erkekmis . Bilemem tabi kismet.