• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canım endişe bir hamilenin baş düşmanı. Hele de bizim gibi 3 yılda elde edilmiş ise.. Ben duydum kalp atışını çok şükür. 7+4 olduk. Bende hamilelik belirtisi hala yok. Bulantı baş dönmesi falan. Çok mu Türk filmi izledim çok mu etkisinde kaldım bilmem:KK66: Rabbim insallah sana da duyuracaktir. Aminnn...
Cnm endişelenme bazen hiç belirti olmayabiliyor ...bak bnm kasık ağrılarım var göğüslerim e dokunmamıyoruz rahatsızlık veriyor ,yani bunlar çokta olmasa da olur yani :)bncede hemen mide bulAbtısı baş dönmesi olcek sanıyoruz galiba:):)

bizim psikolojimiz iyi demek ki :KK53: Bu hafta bir ggün çok istifra ettim. Okuldan izin alıp eve gelecek kadar hem de. Herkes bana üzülmus. Ben o kadar mutluyum ki kusuyorum diye.. Meğer üşüme imiş. O günden sonra yine sağlıklı ben:KK22:
Deli ya. :)kız ne güzel işte o bulantı ne kadar kötü ,bi arkadaş bu durumdan dolayı ciddi depresyona girmişti :(

Tebrikler #berra54 Rabbim kucagınada almayı nasip etsin

kızlar yeni yazılanları sayfadan çıkmadan nası görücem ben acemiyim telden giriyorm

19 aylık kızım ayağımda sallıyorum . Bugün 7+5 olduk biz öok şükür. 6+1 de kalp atışını gördüm . Bulantılarım çık fazla. Ve ağzımın içindeki o iğrenç tat. Ben 2 kızımda da deli gibi tatlı yedim .bunda da şalgam suyu Turşu çekiyor csnım . Akşam Turşu bidonunu kafama diktim . O nasıl güzel bir lezzetti öyle. Uykum var uyumak istiyorum . Yattığımdan beri 2. Kez kalkışım. Küçük bebekle zor hamilelik ama Rabbim öyle Layık görmüş çok şükür . Rabbim herkese nasip etsin bu yüce duyguyu . Kızımda progesteran ben de içtim . Hiç geçmeyen bir kasık ağrım ve kahverengi lekelrnöelerim vardı. Hatta tam ay dönümünde yani 8. Haftada kan gelmişti ağlayarak bebeğim düştü demiştim . Hastahaneye gittiğimde kalp atışlarını görmüştüm . Çok şükür Rabb'ime şimdi kucağımda . Çarşamba günü kontrolüm var 8 haftalık oluyoruz. Karnım acayip şiş gören 4 aylık sanar ama kızımda da öyleydi . Çok gazım var kızlar nefret ettim kendimden eşimle yatmak istemiyorum ay, bir de bebe aspirini kullanıyorum ben . Kızımda da kullanmıştım bunda da başladım . Tedbir Amaçlı . Herkese güzel hamilelikler dilerim . Rabbim meleklerimizi bize bağışlasın İnşsllsh .

Kız burcu yatıpta uyusana bsk bı günleri çook ararsın sonra Yaş kaç ilk bebek mi . Benim 36 yaş 3. Bebek

İyi akşamlar kızlar bende sanırım hamileyim :KK64: Üç gün boyunca test yaptım hep iki çizgi ikincisi silik çizgiydi. Dünde doktora gittim 4+6 şimdilik erken gebelik diyelim dedi ultrasonda göremedi kan istedi bakmaya zaman kalmadı çünkü 3 saat bekledim dışarıda, bi türlü bitmedi sıra neden randevu almamışm ondanmış :KK43: beta hcg m 150,6 çıktı SAT 20 ARALIK . İlk bebeğim olacak zaten kendimi çoook tuhaf hissediyorum neyim ne olucam diye bide üstüne hala kesin bi bilgi almadım, yazdıklarınızı da okuyunca epey riskli durumlar olduğunu görüp iyice korktum :KK43::cry:Hoppa:KK42:
Dur bakalım neden korktun bişey yokki bebende ne güzel hamilesin işte hayırli olsun :KK54:

Kız burcu yatıpta uyusana bsk bı günleri çook ararsın sonra Yaş kaç ilk bebek mi . Benim 36 yaş 3. Bebek
Merhblr
ayni kaderi paylasiyoruz galiba
bnm de 19 aylik ve 3.5 yasinda iki kizim var.
yas 27
bulnti olayi bni mahvedyor. Ancak bulnti onleyici bileklik almis esim.onlari tktim koluma.ve b6 vitamni aliyorum.bu ikisi biraz rahtltti bni.en azndn artk ayaga kalkiyrm.oncesinde uc gun boyunca yattim bulntilr yuzndn. Herkese tavsye edeblrm.ins herksnn ki en kisa zmnda gecer.

Hepinize hayirli aksamlar guzel anneler. Bugun moralim cok bozuk dun aksam az kahverengi geldi bu sabah da cogalmisti bitmek bilmedi oglene kadar. Doktora gittim ultrasyondan bakti kalp atisini goremedi. Alttan bskmak istedi bakti kalp atisini gorduk fakat kese etrafinda kanama var dedi. Pruluton igne verdi.her gun yaptir dedi.asiri derecede bel agrim var. Bol bol dinlen dedi.p.tesi tekrsr gidicem hem kontrol icin hem de rapor verecek.progestan kullanmama ragmen kahverengiler geldi.benimle ayni durumu yasayanlar var sanirim.neler yapiyorsunuz? Tavsiyeleriniz var mi? Dualarinizi eksik etmeyin cok ama cok ihtiyacim var ;(

geçmiş olsun canım ben de oğlumda dediğin gibi kahverengi lekeler ve kese arkasında kanama yaşadım, 1 ay rapor verildi, sürekli yattım sadece gerekli şeyler için ve doktora gideceğimde kalkıyordum.. ama yine de doktorum dedi ki sen amuda da kalksan bu bebek düşerse düşer, yaşarşa yaşar.. sen zaten tedbirini almışsın iğneni yaptır bolca dinlen ve dua et.. elden başka bişey gelmez canım... benim 13.haftaya kadar sürmüştü lekeler düşün yani..

• Beğen
Reactions: 2k1
Bende bu kadar sayfayi tabiki takip edemedim ama okuduğum bir çok sayfa da bhcg değeri olmasi yeterli değilmiş gibi algıladım. Zaten duygusalım son bir haftadır herseye Ağlıyorum burada yazılanlar beni motive eder diye düşündüm ama daha çok karamsarım şu an

bu başlıktan tıbbi sonuçlar çıkarmak çok yanlış. kimsenin tam hangi günde olduğunu bilmiyorsunuz, herkesin değeri kendine göre değişiyor.. bu kıyaslara girecekseniz hakkaten doğuma kadar çok zorlanırsınız..
ben 6+3 te gittim kalp atışını duyamadım ama aynı günde gidip kalp atışını duyanlar oldu, üzülmem mi gerekiyor? hayır elbette.. doktorum 10 gün sonra gel dedi, 10 gün sonra giderim..

M

merhaba canım ben sadece keseyi gördüm .yolk sac ne demek bilmiyorum:KK43:
Canım keseyi gördükten sonra yolk sac gözüküyomuş bu bebeğin sağlıklı olduğuna işaretmiş bebeğin eşi diyolar ya o sanırım. Yolk sac gözüktükten hemen sonra da bebek gözüküyormuş. Ben de burdan öğrendim yolk sacı ben de bilmiyordum. Zaten henüz göremedim de :110: Ama kafana takma geç döllenme fln olunca geç gözüküyormuş zaten inşallah sağlıklıdır bebişlerimiz

Benim de ccanım. Ailemin yanına tatile geldim. Onlar bile fark etti ben söylemeden sivilcelerimi.. ama hafta hafta gebelik takibi de yazıyor. Bu haftalarda olabilirmiş. Endişelenecek bir şey yok :KK20:
Yüzüm panayır alanına döndü canım ya sorma :KK45: Aman sağlıklı olsun da meleğim razıyım napalım:KK51:

geçmiş olsun canım ben de oğlumda dediğin gibi kahverengi lekeler ve kese arkasında kanama yaşadım, 1 ay rapor verildi, sürekli yattım sadece gerekli şeyler için ve doktora gideceğimde kalkıyordum.. ama yine de doktorum dedi ki sen amuda da kalksan bu bebek düşerse düşer, yaşarşa yaşar.. sen zaten tedbirini almışsın iğneni yaptır bolca dinlen ve dua et.. elden başka bişey gelmez canım... benim 13.haftaya kadar sürmüştü lekeler düşün yani..
Aynen bende oglumda yasadıklarını yasadım duşucek dıye korkularla, acaba erkeklerde oylemi oluyor

Kızlar merhaba :KK54: son adet tarihim 23 aralık ve dun kan testinde hamiş olduğum çıktı :KK76: bhcg değerin 30 dedi doktor çok yeni dedi. Otuz günde bir oluyorum ben. Sanırım eylül annesi olucam :110: yada ekim baş i mi olur bilemiyorum :KK51:

Günaydın herkese..dünyadaki en güvenli yer insanın annesinin rahmiymiş,Allah korusun yavrularımızı :KK36: Bu yüzden çok endişeli annelerimize demek istiyorum ki Allah istedikten sonra onlar hep bizimle boşuna kendinizi üzmeyin ben de buraya bakınca bazen kötü oluyorum aslında çok rahatımdırHoppa Dün kendi Dr uma gittim ilk kez bebişi baya gördük alttan baktı çünkü daha net gözüktü, kafası oluşmuş parmaklar oluşuyormuş tatlı tatlı kesesinde takılıyordu, onu şimdiden çok seviyorum aşklarım 3 oldu:KK37:

bu başlıktan tıbbi sonuçlar çıkarmak çok yanlış. kimsenin tam hangi günde olduğunu bilmiyorsunuz, herkesin değeri kendine göre değişiyor.. bu kıyaslara girecekseniz hakkaten doğuma kadar çok zorlanırsınız..
ben 6+3 te gittim kalp atışını duyamadım ama aynı günde gidip kalp atışını duyanlar oldu, üzülmem mi gerekiyor? hayır elbette.. doktorum 10 gün sonra gel dedi, 10 gün sonra giderim..
Tsk ederim cnm ucimi rahatlattin. Rabbim oglunu bagislasin ins. Darisi bana olsun.demek ki ayni seyleri yasamissun.dikkat etmeye calisiyorum. Allah a emanet yavrularimiz. Peki sirt ustu mu yatmak daha iyi olur? Nasil yatacagimi da bilemedim :( alttan bakinca kalp atislarini gorduk cok guzel bir duyguydu. İnsallah yavrum beni birakmaz. Destegin icin tekrar tsk cnm

Günaydın güzel anneler:KK49::anneadayı:
Hamilelik boyunca okumayı düşündüğünüz dua ayet sure var mı?:KK51:

Back