• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
merhabaaa,
bende eylül annesi adayı olarak aranızda olmaktan dolayı çok mutluyum. lakin 423 sayfayı okuyamadım. herkesi tebrik ediyorum. burada her şeyi paylaşacağız değil mi;? ne yiyoruz ne içiyoruz? neler yapmamız gerekiyor gibi meraklardayım. ilk bebeğim olacak ve kendimi hiç bu konuda bilgili hissetmiyorum... hepinizi öpüyorum eylül annelerim :)

merhabaaa,
bende eylül annesi adayı olarak aranızda olmaktan dolayı çok mutluyum. lakin 423 sayfayı okuyamadım. herkesi tebrik ediyorum. burada her şeyi paylaşacağız değil mi;? ne yiyoruz ne içiyoruz? neler yapmamız gerekiyor gibi meraklardayım. ilk bebeğim olacak ve kendimi hiç bu konuda bilgili hissetmiyorum... hepinizi öpüyorum eylül annelerim :)

Bebeğiniz hayırlı olsun C candypdr bir önceki sayfada yorum yazdım durumuMla ilgili, siz gebeliğinizi nasıl öğrendiniz acaba bhcg değeriniz nedir

M
Selam canım ben de 6+3üm ama ben de duyamadım kalp sesini hatta bebişimi de göremedim. Yolk sac da yok ortada hala. Sen yolk sac ve bebeği gördünmü
merhaba canım ben sadece keseyi gördüm .yolk sac ne demek bilmiyorum:(

Bende bu kadar sayfayi tabiki takip edemedim ama okuduğum bir çok sayfa da bhcg değeri olmasi yeterli değilmiş gibi algıladım. Zaten duygusalım son bir haftadır herseye Ağlıyorum burada yazılanlar beni motive eder diye düşündüm ama daha çok karamsarım şu an

pdrci lütfen olumlu düşünmeye çalış. henüz görüntü almadım benm de aklımda o var. pazartesi ilk işim de o. hakkımızda hayırlısı olsun inş...senden de güzel haberler bekliyorum:)

pdrci lütfen olumlu düşünmeye çalış. henüz görüntü almadım benm de aklımda o var. pazartesi ilk işim de o. hakkımızda hayırlısı olsun inş...senden de güzel haberler bekliyorum:)
Peki öğretmenim inşallah hep güzel haberler getiririz moral olur millete :)

Eğer gebeliğim kesinlesirse 26 eylül benim ki de, o yüzden tecrübelerinizi daha çok merak ettim :)

sinlev tinşa olaylerini vermemişsin bebeğin doğacağı tarih kaçıncı bebeğin son adet tarihini bana özelden yaz yada buraya yaz

kızlar ben bazen bütün sayfaları okuyamıyorum sizlerden ricam listeye eklenmek isteyen ve sayfaya yazanları uyarırmısınız.tam bilgilerini özel mesajla yazsınlar bana yoksa arada kaynar gider ve bilinçli eklenmediklerini düşünebilirler.

Canim SAT 20.12.2014 tahmini doğum 26.09.2015 ve ilk bebisimiz:anneadayı::KK46:

Aaa benimde SAT 21.12.2014 ve 19 ocakta öğrendim bende. Aynı gibiyiz. Inşallah hepimiz sağlıcakla kucaklarimiza alırız bebislerimızı :KK5:[/QUOT

Amin canim insallah:anneadayı::anneadayı::KK5:

Benim de hiç bulantım yok :110: ama yüzümde 2 gündür acayip derecede sivilceler çıkmaya başladı ya normal mi kızlaro_O

Benim de ccanım. Ailemin yanına tatile geldim. Onlar bile fark etti ben söylemeden sivilcelerimi.. ama hafta hafta gebelik takibi de yazıyor. Bu haftalarda olabilirmiş. Endişelenecek bir şey yok :KK20:

kızlar bebeklerimin kalp atışını gördük, şimdilik ikiside normalmiş,çok şükür Allahıma çok başka bir duygu cidden Rabbim dileyen herkese nasip etsin..
Canım hayırlı olsun bende persembe gunu gıdıcem nasıp olursa ben ve tum bekleyenler de duyar görür bebeklerini inş

Cnm seninle konuşmuştuk :KK66:adetim baya geçmişti sen ısrarla test yap demiştin :)senin konunda konuşmuştuk ..5haftalık mış bebiş hamileymişim ,keseyi gördük 2hafta sonrada kalp atışı için gidicez :KK66:

Canimmm.. cokkkk sevindim. Rabbim hhayırlı bir hamilelik ve hayırlı evlat nasip etsin. Bak Eylül annesi olmak varmış nasibimizde.. Rabbim seni de bebeğini de korusun inşallah. :KK49::KK45::KK19:

Canimmm.. cokkkk sevindim. Rabbim hhayırlı bir hamilelik ve hayırlı evlat nasip etsin. Bak Eylül annesi olmak varmış nasibimizde.. Rabbim seni de bebeğini de korusun inşallah. :KK49::KK45::KK19:
Cnm mm inş :)sen kalp atışını duydunmu ?ben endişeliyim bu konuda ,2hafta sonra gel süseydi doktor :)ya inş duyarım hayırlısı ile sen nasılsın bu arada

senin yazdıklarının aynısını ben de yaşıyorum canım. hatta çarşamba günü aile hekimine gittim ilaç yazdırmak için, ona da bulantı falan yok, normal mi dedim. o da tabi ki normal. herkes de olacak diye bir şey yok dedi. bu bulantı işi biraz da pskolojik dedi.

bizim psikolojimiz iyi demek ki :KK53: Bu hafta bir ggün çok istifra ettim. Okuldan izin alıp eve gelecek kadar hem de. Herkes bana üzülmus. Ben o kadar mutluyum ki kusuyorum diye.. Meğer üşüme imiş. O günden sonra yine sağlıklı ben:KK22:

Cnm mm inş :)sen kalp atışını duydunmu ?ben endişeliyim bu konuda ,2hafta sonra gel süseydi doktor :)ya inş duyarım hayırlısı ile sen nasılsın bu arada

Canım endişe bir hamilenin baş düşmanı. Hele de bizim gibi 3 yılda elde edilmiş ise.. Ben duydum kalp atışını çok şükür. 7+4 olduk. Bende hamilelik belirtisi hala yok. Bulantı baş dönmesi falan. Çok mu Türk filmi izledim çok mu etkisinde kaldım bilmem:KK66: Rabbim insallah sana da duyuracaktir. Aminnn...

Back