Aaa:) benim de kiz istiyorum ama icime erkek doguyo nedense cin takviminde de erkek cikti hayirlisi olsun hepimiz icinAma 2 oglumdada deli gibi tatlı yemiştim kişiden kişiye degişimi belki kızım olsun istiyorum (
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa:) benim de kiz istiyorum ama icime erkek doguyo nedense cin takviminde de erkek cikti hayirlisi olsun hepimiz icinAma 2 oglumdada deli gibi tatlı yemiştim kişiden kişiye degişimi belki kızım olsun istiyorum (
merhabaaa,
bende eylül annesi adayı olarak aranızda olmaktan dolayı çok mutluyum. lakin 423 sayfayı okuyamadım. herkesi tebrik ediyorum. burada her şeyi paylaşacağız değil mi;? ne yiyoruz ne içiyoruz? neler yapmamız gerekiyor gibi meraklardayım. ilk bebeğim olacak ve kendimi hiç bu konuda bilgili hissetmiyorum... hepinizi öpüyorum eylül annelerim :)
merhaba canım ben sadece keseyi gördüm .yolk sac ne demek bilmiyorumSelam canım ben de 6+3üm ama ben de duyamadım kalp sesini hatta bebişimi de göremedim. Yolk sac da yok ortada hala. Sen yolk sac ve bebeği gördünmü
Maşallah çok güzel çıkmış değeriniz. Usg de görüntü alabildiniz mi peki.
canım önce test yaptım çift çizgi çıkınca kan tahlili yaptırdım. bhcg değerim : 297.68 çıktı değerim.
Peki öğretmenim inşallah hep güzel haberler getiririz moral olur millete :)pdrci lütfen olumlu düşünmeye çalış. henüz görüntü almadım benm de aklımda o var. pazartesi ilk işim de o. hakkımızda hayırlısı olsun inş...senden de güzel haberler bekliyorum:)
sinlev tinşa olaylerini vermemişsin bebeğin doğacağı tarih kaçıncı bebeğin son adet tarihini bana özelden yaz yada buraya yaz
kızlar ben bazen bütün sayfaları okuyamıyorum sizlerden ricam listeye eklenmek isteyen ve sayfaya yazanları uyarırmısınız.tam bilgilerini özel mesajla yazsınlar bana yoksa arada kaynar gider ve bilinçli eklenmediklerini düşünebilirler.
Aaa benimde SAT 21.12.2014 ve 19 ocakta öğrendim bende. Aynı gibiyiz. Inşallah hepimiz sağlıcakla kucaklarimiza alırız bebislerimızı [/QUOT
Eğer gebeliğim kesinlesirse 26 eylül benim ki de, o yüzden tecrübelerinizi daha çok merak ettim :)
Canim yarin eklerim seni de.Canim SAT 20.12.2014 tahmini doğum 26.09.2015 ve ilk bebisimiz
Amin canim insallah
Benim de hiç bulantım yok ama yüzümde 2 gündür acayip derecede sivilceler çıkmaya başladı ya normal mi kızlar
Canım hayırlı olsun bende persembe gunu gıdıcem nasıp olursa ben ve tum bekleyenler de duyar görür bebeklerini inşkızlar bebeklerimin kalp atışını gördük, şimdilik ikiside normalmiş,çok şükür Allahıma çok başka bir duygu cidden Rabbim dileyen herkese nasip etsin..
Cnm seninle konuşmuştuk adetim baya geçmişti sen ısrarla test yap demiştin :)senin konunda konuşmuştuk ..5haftalık mış bebiş hamileymişim ,keseyi gördük 2hafta sonrada kalp atışı için gidicez
Cnm mm inş :)sen kalp atışını duydunmu ?ben endişeliyim bu konuda ,2hafta sonra gel süseydi doktor :)ya inş duyarım hayırlısı ile sen nasılsın bu aradaCanimmm.. cokkkk sevindim. Rabbim hhayırlı bir hamilelik ve hayırlı evlat nasip etsin. Bak Eylül annesi olmak varmış nasibimizde.. Rabbim seni de bebeğini de korusun inşallah.
senin yazdıklarının aynısını ben de yaşıyorum canım. hatta çarşamba günü aile hekimine gittim ilaç yazdırmak için, ona da bulantı falan yok, normal mi dedim. o da tabi ki normal. herkes de olacak diye bir şey yok dedi. bu bulantı işi biraz da pskolojik dedi.
Cnm mm inş :)sen kalp atışını duydunmu ?ben endişeliyim bu konuda ,2hafta sonra gel süseydi doktor :)ya inş duyarım hayırlısı ile sen nasılsın bu arada