• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Cnm hoşge
Kızlar merhaba :KK54: son adet tarihim 23 aralık ve dun kan testinde hamiş olduğum çıktı :KK76: bhcg değerin 30 dedi doktor çok yeni dedi. Otuz günde bir oluyorum ben. Sanırım eylül annesi olucam :110: yada ekim baş i mi olur bilemiyorum :KK51:
Hayırlı olsun cnm ekimannesi olacaksın Tebrikler

19 aylık kızım ayağımda sallıyorum . Bugün 7+5 olduk biz öok şükür. 6+1 de kalp atışını gördüm . Bulantılarım çık fazla. Ve ağzımın içindeki o iğrenç tat. Ben 2 kızımda da deli gibi tatlı yedim .bunda da şalgam suyu Turşu çekiyor csnım . Akşam Turşu bidonunu kafama diktim . O nasıl güzel bir lezzetti öyle. Uykum var uyumak istiyorum . Yattığımdan beri 2. Kez kalkışım. Küçük bebekle zor hamilelik ama Rabbim öyle Layık görmüş çok şükür . Rabbim herkese nasip etsin bu yüce duyguyu . Kızımda progesteran ben de içtim . Hiç geçmeyen bir kasık ağrım ve kahverengi lekelrnöelerim vardı. Hatta tam ay dönümünde yani 8. Haftada kan gelmişti ağlayarak bebeğim düştü demiştim . Hastahaneye gittiğimde kalp atışlarını görmüştüm . Çok şükür Rabb'ime şimdi kucağımda . Çarşamba günü kontrolüm var 8 haftalık oluyoruz. Karnım acayip şiş gören 4 aylık sanar ama kızımda da öyleydi . Çok gazım var kızlar nefret ettim kendimden eşimle yatmak istemiyorum ay, bir de bebe aspirini kullanıyorum ben . Kızımda da kullanmıştım bunda da başladım . Tedbir Amaçlı . Herkese güzel hamilelikler dilerim . Rabbim meleklerimizi bize bağışlasın İnşsllsh .
hayırlı olsun. nasip olursa benimde 2. olacak 3 yaşında kızım var. allah bunu da kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin.
bebe aspirinini ne için kullanıyorsun?

Merhblr
ayni kaderi paylasiyoruz galiba
bnm de 19 aylik ve 3.5 yasinda iki kizim var.
yas 27
bulnti olayi bni mahvedyor. Ancak bulnti onleyici bileklik almis esim.onlari tktim koluma.ve b6 vitamni aliyorum.bu ikisi biraz rahtltti bni.en azndn artk ayaga kalkiyrm.oncesinde uc gun boyunca yattim bulntilr yuzndn. Herkese tavsye edeblrm.ins herksnn ki en kisa zmnda gecer.
bulantı önleyici bileklik nasıl oluyor, ben ilk kez duyuyorum.

Arkadaslar merhaba temizlik yapiyormsnz ben bugün supurge aciyim diyorm ama korkuyorm da bebise bisey olursa diye smdiye kadar yerlesme kanamasi dahil hic kanamam olmadi cok şükür neyapsam bilemedim aranizda supurge acip yerleri silen varmi?
allahın izniyle hiç bir şey olmaz merak etme. sen ne yaparsan yap allahın dediği olur herzaman o yüzden içini ferah tut.
ilk hamileliğimde çalışıyordum ben. sadece pazar gunleri eşimle birlikte temizlik yapıyorduk. sulu ve ağır süpürge kullanıyordum. doğumdan sonra dik süpürge aldım günlük kullanım için. çok rahat ettim onunla pratik oldu. haftata yada 15 te bir sulu supürgeyi açarım. 2. çocukta rahatlarsın diyorlardı hakkaten öyle oluyo ilkinde en ince ayrıntısına kadar düşünürken ikincide bir rahatlama geliyor biraz sanırım. karınlar büyüdükten sonra biraz zorlaşıyor ozaman yapamıyorsun gerçekten. ayağına çorabını giyemiyorsun!

sağlık ocağına kaydınızı yaptırdınız mı?

Aynen bencede bizim ki geç döllenme. Ben degerimden yola çıkarak soyluyorum tabi kadın dogumcuya yarin gidicez zaten dun ogrendik . tekrar HCG yaptircaz sağlıklı olsunlar da geç döllenmiş erken döllenmiş ne fark eder kuzum döllenmiş iste :KK76:
Yarın gidersen de göremeyebilirsn, doktr bana 10 gün sonra gel hep kalp atışları hem kese görünür dedi

allahın izniyle hiç bir şey olmaz merak etme. sen ne yaparsan yap allahın dediği olur herzaman o yüzden içini ferah tut.
ilk hamileliğimde çalışıyordum ben. sadece pazar gunleri eşimle birlikte temizlik yapıyorduk. sulu ve ağır süpürge kullanıyordum. doğumdan sonra dik süpürge aldım günlük kullanım için. çok rahat ettim onunla pratik oldu. haftata yada 15 te bir sulu supürgeyi açarım. 2. çocukta rahatlarsın diyorlardı hakkaten öyle oluyo ilkinde en ince ayrıntısına kadar düşünürken ikincide bir rahatlama geliyor biraz sanırım. karınlar büyüdükten sonra biraz zorlaşıyor ozaman yapamıyorsun gerçekten. ayağına çorabını giyemiyorsun!
Valla yavas yavas bitirdim temizligi biraz belim agridi geçer insallah hamilelik zor gerçekten allah hepimize saglikli gebelik nasib etsin bi avazda kucagimiza almayi nasib etsin insallah :anneadayı::KK46::nazar:

Valla yavas yavas bitirdim temizligi biraz belim agridi geçer insallah hamilelik zor gerçekten allah hepimize saglikli gebelik nasib etsin bi avazda kucagimiza almayi nasib etsin insallah :anneadayı::KK46::nazar:
yapamacağını hissettiğin zaman eşinden yardım istemekten sakın çekinme, zorlama kendini sakın yardım etsinler rahata alışmasınlar doğumdan sonra ev işi temizlik gibi şeylere vakit ayıramıyorsun daha sıkıntılı oluyor. uykusuz lohusalık dönemi geliyor hemen arkadan :) :)

amin canım amin allah herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. en önemlisi sağlıklı olsunlar...
kızımda sezaryan oldum. 40 haftayı bitimiş normal doğum bekliyordum. kanala girmediği için sezaryan oldum. hayırlısı hepimiz için

canım EFT diye bir teknik var hiç duydun mu? muhteşem bir teknik, duygularını yönetmeni sağlıyor, affetme, geçmişten gelen kötü duyguların silinmesi, endişeler, kızgınlıklar, kırgınlıklar, korkular.. bana psikolog öğretmişti, komşumun kızının yıllardır süren uçak korkusu silindi Allahın izniyle.. mutlaka araştırmanı öneririm..çok faydasını göreceksin..
Çok teşekkür ederim canım, araştırıcam mutlaka.
Gerçi ben bu ara o kadar yoğun bir dönem geçiriyorum ki, stres yaşamaya vaktim olmuyor :d

bu başlıktan tıbbi sonuçlar çıkarmak çok yanlış. kimsenin tam hangi günde olduğunu bilmiyorsunuz, herkesin değeri kendine göre değişiyor.. bu kıyaslara girecekseniz hakkaten doğuma kadar çok zorlanırsınız..
ben 6+3 te gittim kalp atışını duyamadım ama aynı günde gidip kalp atışını duyanlar oldu, üzülmem mi gerekiyor? hayır elbette.. doktorum 10 gün sonra gel dedi, 10 gün sonra giderim..

Yazdiklarindan ötürü teşekkür ederim blue sana.hislerime tercüman olmuşsun. Arkadaşın tedirginligini anlıyorum ama bizde yaşadığımız olumsuzluklari kimseyi korkutmak için yazmiyoruz.ozellikle ben biraz fazla paylaştığım için üzerime aldim.ama burada yazmasam birazcik tecrübeli arkadaslarin desteğini almasam kafayi yiyecegim.ben de ilk defa anne olucam ve korkuyorum iste bende anne olmak istiyorum. Her ayin anneleri arasında böyle sonu aci bitenler oluyor.ne yapayim yani sessiz sakin çekip gideyimmi.belki salidan sonra tamamen gidicem.ama benim de destege ihtiyacım vardı. Niyetim kimseyi telaslandirmak degildi.belki kimse dile getirmedi rahatsiz olan cok oldu. Herkesten özür dilerim.hakkinizi helal edin.bundan sonra kötü bir durum olursa paylasmayacagim.allah herkesin yavrusunu korusun.hepinizi seviyorum.

Kizlar ali imran suresi 36. Ayeti kiz olmasi icin 38. Erkek olmasi icin okunuyor sayisi yok hamilelik boyunca okuyabildigin kadar okuyacaksin hakkimizda hayirlisi demeyide unutmayalim lutfen

Canım tefriciye okuyun diyolar,4444 kere. Yasin de okunur. Ayrıca Yusuf süresi okunursa bebek hep güzel hem de iyi ahlaklı olurmuş, bir de bebeğimizi sağ elle severek el müsavvir tesbihi çekiliebilir. Bol felak nas da nazarlardan korunsun kuzularımız diye
Daha bizim bebisler hareket etmeye baslamadi ama her tekmelediginde elinizi karnina koyup salavat cekmekde cok iyiymis bebek icin

yapamacağını hissettiğin zaman eşinden yardım istemekten sakın çekinme, zorlama kendini sakın yardım etsinler rahata alışmasınlar doğumdan sonra ev işi temizlik gibi şeylere vakit ayıramıyorsun daha sıkıntılı oluyor. uykusuz lohusalık dönemi geliyor hemen arkadan :) :)

amin canım amin allah herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. en önemlisi sağlıklı olsunlar...
kızımda sezaryan oldum. 40 haftayı bitimiş normal doğum bekliyordum. kanala girmediği için sezaryan oldum. hayırlısı hepimiz için
Evet canim aslinda annem yardm ediyor ama bugun yok bizde yola cikicaz evi kirli birakmak istemedm ondan tek yaptim bugün ama zormuş baya :) teşekkür ederim cevaplarin icin bundan snra eşime yaptiricam :))

Senle h
Arkadaslar merhaba temizlik yapiyormsnz ben bugün supurge aciyim diyorm ama korkuyorm da bebise bisey olursa diye smdiye kadar yerlesme kanamasi dahil hic kanamam olmadi cok şükür neyapsam bilemedim aranizda supurge acip yerleri silen varmi?
Seninle hemen hemen aynıyız canım ben haftada bir kez kendimi yormamak şartıyla yapıyorum temizliği her zaman eşim denk gelmiyor çunku

Kızlar cuma günü kalp atışları ni duydum Allaha şükür boğaz agrim vardi dr sordum napiyim diye cok rahatsız etmiyor sa idare etdedi ateşin cikmiyorsa ilac kulnnma dedi. Ben de hala atlatamadim dr a da atesim cikarsa bebegi dokunur mu diye sormayi akil edemedik şimdi ateş ölçer yok ama halszlik oluyor göz kapaklarim da hafif ateş var acil e gtsem ilac verseler içimde kuşku olur ne yapsam bilmiyorum

Yazdiklarindan ötürü teşekkür ederim blue sana.hislerime tercüman olmuşsun. Arkadaşın tedirginligini anlıyorum ama bizde yaşadığımız olumsuzluklari kimseyi korkutmak için yazmiyoruz.ozellikle ben biraz fazla paylaştığım için üzerime aldim.ama burada yazmasam birazcik tecrübeli arkadaslarin desteğini almasam kafayi yiyecegim.ben de ilk defa anne olucam ve korkuyorum iste bende anne olmak istiyorum. Her ayin anneleri arasında böyle sonu aci bitenler oluyor.ne yapayim yani sessiz sakin çekip gideyimmi.belki salidan sonra tamamen gidicem.ama benim de destege ihtiyacım vardı. Niyetim kimseyi telaslandirmak degildi.belki kimse dile getirmedi rahatsiz olan cok oldu. Herkesten özür dilerim.hakkinizi helal edin.bundan sonra kötü bir durum olursa paylasmayacagim.allah herkesin yavrusunu korusun.hepinizi seviyorum.

Wake tabi ki yazacaksin. Burada bilmediklerimizi öğrenmek için sorular sormamiz kadar normal birsey yok. Burada bulunma amacımız da birbirimize destek olarak bu süreci tamamlamak. endiseni sıkıntı larını paylasmalisin Ki sana yardimci olabilelim. Bu senin ilk bebeğin hicbirsey bilmemen bu nedenle birşeyleri kıyaslayarak ogrenmeye çalışman bunun üzerine de endişe duyman çok çok normal. insanlar hiç bilmedikleri konular hakkında referans alarak yorum yapar ve ogrenmeye çalışır bu da çok normal. Ben kendi adıma sana yardimci olmayı istiyorum ve gerçekten buradaki anneler içerisinde kendime en yakın hissettiğim annelerden biRisin. bana ne istersen sorabilirsin bende çok bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla yardimci olmaya çalışırım. Seviliyorsun :)

Canım ağrın olmadığı sürece kendini fazla zorlamadan işini yavaş yavaş yapabilirsin bence de ama ağrı hissettiğin anda bırak ve dinlen; yukarıya doğru uzanma gerilme; dikkat etmekte fayda var canım.Benim 4 yaşında bir oğlum var; eşim geçen hafta ayak bileğini kırdı ameliyat oldu 3 ay yatıcak kısmetse, ben de çalışıyorum da ama dikkat ederek işimi yapmaya çalışıyorum Allah'a emanet yavrularımız hep

Canım ağrın olmadığı sürece kendini fazla zorlamadan işini yavaş yavaş yapabilirsin bence de ama ağrı hissettiğin anda bırak ve dinlen; yukarıya doğru uzanma gerilme; dikkat etmekte fayda var canım.Benim 4 yaşında bir oğlum var; eşim geçen hafta ayak bileğini kırdı ameliyat oldu 3 ay yatıcak kısmetse, ben de çalışıyorum da ama dikkat ederek işimi yapmaya çalışıyorum Allah'a emanet yavrularımız hep
canım sende 2011 mart annesi miydin, adın tanıdık geliyor da

C
hayırlı olsun. nasip olursa benimde 2. olacak 3 yaşında kızım var. allah bunu da kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin.
bebe aspirinini ne için kullanıyorsun?

bulantı önleyici bileklik nasıl oluyor, ben ilk kez duyuyorum.

canım günümüz beslenme ve radyosyon koşullarında kan da pıhtılsşma olurmuş aspirin Kanı sulandırmak için kullanıyorum bir zararı yok . 33. Haftaya kadar yatarken 1 tane çiğniyorum .

Back