evet canım şanslıyım heralde, ama cumartesinden beri bu cumartesiyi bekliyorum, o da zor tarafı oldu benim için. Herhalde gittiğimde kalp atışlarını da duyarım, öyle umut ediyorum:)Waaooovv 9300ken öğrenmek harika bi duygu olsa gerek :) tebrik ederim hayırlı olsun bebişinizzzz :) ben daha Beta hcg 4ken öğrendim. Bildiğiniz 4 :))) değer yükselecek mi düşecek mi sıkıntısı, şimdi de keseyi görcez mi derdi derken ömrümden Ömür gidiyo :) ne güzel siz direk kalp atışlarını duymaya gitceksiniz:) maaşallah :))))
lovely hoşgeldinMerhaba kızlar benimde 5.10.2015 muhtemel tarihim nereye katılacağımı bilemedim genelde bu tarihten 1 hafta önce erken doğabilir dedikleri için. Bir de benim ikiz gebelik olma durumu var.
Canım benim 10 aralık sat ben gördüm keseyi bence görünmesi lazım erken değil kese için..Kizlar mrb insallah kismetse bende eylul annesi olucam 11 aralik sat gunmdu neyse gecen hafta doktora gittim beta hcg 208 cikti bugun tekrar kontrol icin tekrar beta hcg yapildi 3708 cikti doktr iyi katlamis dedi keseyi gormek icin ultrasonla bakmadi bende vajinal ultrasn istemedim karindangozukmez daha dedi on gun sonra gel dedi.bende cok kuruntu yapiyorm bugun degeri gorunce agladim zatenkese gozukmezmi daha kizlar bakmadi ya uyuz oldm.acaba dis gebelik olsa bu kadar deger artarmi cvp yazarsaniz cok sevinirim :)
Hoşbulduk canım geleyim mi gelmeyim mi bilemedim. Nereye gideceğimi bilemedim.Lovely ho lovely hoşgeldin
Benim de göbeğim acayip şiş pantolonlarım olmuyor.. ama içim de hiç his yok henüz.. Bu da benim meleğim bu arada tam 8+0 da
Benim de göbeğim acayip şiş pantolonlarım olmuyor.. ama içim de hiç his yok henüz.. Bu da benim meleğim bu arada tam 8+0 da
hiç bakmadı bile baska dokra gıdeymCanım benim 10 aralık sat ben gördüm keseyi bence görünmesi lazım erken değil kese için..
Herkese merhabalar,
aslında yazmadan önce topiğin hepsini okuyayım dedim ama ancak 130'lara gelebildim. Dayanamadım yazıyorum:)
Öncelikle hepinizi tebrik ediyorum, sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah.
Bana gelince, sanırım bende eylül annesi olacağım. Sanırım diyorum çünkü hala şoku atlatamadım. Normalde benim adetim çok düzensizdi bir süredir, bunun için 3 ay tedavi de gördüm ancak sonrasında yine düzeni bozuldu. Ben bu sefer de adet olamadığımı düşündüm ve hiç umursamadım, son adet tarihim 5 aralık. Geçen hafta cumartesi günü eşimin ısrarı ile idrar testi yaptım ve anında 2. çizgiyi gördüm, hemen gidip kan testi yaptırdık değer 9300. Çok şaşırdık tabi. Ama çalıştığım için bu hafta doktora gidemedim, cumartesi için randevu aldım. ama içim içimi yiyor, bende zerre kadar belirti yok. Kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum. Çok korkuyorumHiç kimseye de söylemedim daha, size de anlatmasan çatlayacaktım. Ne diyorsunuz bu duruma?
Avrupa yakasındaki Türkiye hastanesi mi?Kızlar Türkiye hastahanesine giden var mı, varsa hangi doktor
inşallah öyle olur arkadaşım, benim kuruntum önceki yaşadıklarımdan dolayı. Zaten sizleri okudukça içim rahat etti, bir şey olmasa 9300 çıkar mı canım aaaa:)benim de sat 7 aralık ve 2 gün önce gittim, endişe edeceğin bişey yok, kan tahlili de yaptırmışsın, doktora gidince kese kalp vs görünür hayırlı olsun
hg bende ağustosta doğum yapıcam ama buraya yazıyorum nasıl rahat edersen sanırım İzmirlisin ayrıca hg :)Hoşbulduk canım geleyim mi gelmeyim mi bilemedim. Nereye gideceğimi bilemedim.
iyi düşün iyi olsun canım, hem erken fark etmişsiniz bu sefer, hiçbir şey olmaz Allahın izniyleAyy kızlar naapmışsınız siz, kaç saattir oku okuuu bitiremedim, gözlerim pişti valla
Ben cuma günü keseyi gördüm, tansiyonum yüksek çıktı, 10 gün tansiyon takibi yapıp gel dedi doktor, ben oğlumu ağır preeklampsi nedeniyle nisan ayında kaybettim maalesef. O yüzden tansiyondan çok korkuyorum, belki tansiyon ilacı kullanmam gerekecek.
İnşallah sorunsuz bir şekilde hepimiz kucağımıza alırız evlatlarımızı.
Hoşbulduk evet izmirliyim. Buraya gelsem ilerden gidiyor grup diğer taraf desem daha pek kimse yok. Bilemedim bilemedim.hg bende ağustosta doğum yapıcam ama buraya yazıyorum nasıl rahat edersen sanırım İzmirlisin ayrıca hg :)
iyi düşün iyi olsun canım, hem erken fark etmişsiniz bu sefer, hiçbir şey olmaz Allahın izniyle
Hoşbulduk evet izmirliyim. Buraya gelsem ilerden gidiyor grup diğer taraf desem daha pek kimse yok. Bilemedim bilemedim.
sen bilirsin orası anca şubat başı gibi dolar burasıda öyle oldu çünki :)Hoşbulduk evet izmirliyim. Buraya gelsem ilerden gidiyor grup diğer taraf desem daha pek kimse yok. Bilemedim bilemedim.
annemlerin bi komşusu gebelik tansiyonu vardı 3 gebeliğindede çıktı kızın ilaç kullandı hep riske atma sakın sürekli kontrolleri olursun Allaha emanet bu sefer inş. bişey olmucak...Evet ama insan aynı şeyleri yaşayacağım korkusuyla da olmasa bile tansiyonunu yükseltiyor işte, inşallah herşey çok iyi olur hepimiz için.
Şimdilik burada takıl, sonra diğer tarafın kıdemlisi olursun
Canim kan uyusmazligini mutlaka soyle yoksa allah korusun bebek sakat olabiliyo ona igne veriyolar sanirim ihmal etmeevet cnm. ben negatif eşim pozitif. acaba ne yapılıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?