2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
evet canım şanslıyım heralde, ama cumartesinden beri bu cumartesiyi bekliyorum, o da zor tarafı oldu benim için. Herhalde gittiğimde kalp atışlarını da duyarım, öyle umut ediyorum:)

Lovely ho
Merhaba kızlar benimde 5.10.2015 muhtemel tarihim nereye katılacağımı bilemedim genelde bu tarihten 1 hafta önce erken doğabilir dedikleri için. Bir de benim ikiz gebelik olma durumu var.
lovely hoşgeldin

Kizlar mrb insallah kismetse bende eylul annesi olucam 11 aralik sat gunmdu neyse gecen hafta doktora gittim beta hcg 208 cikti bugun tekrar kontrol icin tekrar beta hcg yapildi 3708 cikti doktr iyi katlamis dedi keseyi gormek icin ultrasonla bakmadi bende vajinal ultrasn istemedim karindangozukmez daha dedi on gun sonra gel dedi.bende cok kuruntu yapiyorm bugun degeri gorunce agladim zaten kese gozukmezmi daha kizlar bakmadi ya uyuz oldm.acaba dis gebelik olsa bu kadar deger artarmi cvp yazarsaniz cok sevinirim :)

bugün kan vermiştim.doktoru aradım sonuçlar için.tsh yüksek çıkmış.yarın yine çağırdı t3 ve t4 bakılcakmış dahiliyeye görünüceksin dedi.kötü birşey değildir umarım herşey yolunda gidiyor derken moralim bozuldu.

Canım benim 10 aralık sat ben gördüm keseyi bence görünmesi lazım erken değil kese için..

oyyyy maşallah canım... içimde hiç his yok derken umutsuz musun ??

benim de sat 7 aralık ve 2 gün önce gittim, endişe edeceğin bişey yok, kan tahlili de yaptırmışsın, doktora gidince kese kalp vs görünür hayırlı olsun

Ayy kızlar naapmışsınız siz, kaç saattir oku okuuu bitiremedim, gözlerim pişti valla

Ben cuma günü keseyi gördüm, tansiyonum yüksek çıktı, 10 gün tansiyon takibi yapıp gel dedi doktor, ben oğlumu ağır preeklampsi nedeniyle nisan ayında kaybettim maalesef. O yüzden tansiyondan çok korkuyorum, belki tansiyon ilacı kullanmam gerekecek.

İnşallah sorunsuz bir şekilde hepimiz kucağımıza alırız evlatlarımızı.

benim de sat 7 aralık ve 2 gün önce gittim, endişe edeceğin bişey yok, kan tahlili de yaptırmışsın, doktora gidince kese kalp vs görünür hayırlı olsun
inşallah öyle olur arkadaşım, benim kuruntum önceki yaşadıklarımdan dolayı. Zaten sizleri okudukça içim rahat etti, bir şey olmasa 9300 çıkar mı canım aaaa:)

Bu arada @wakeupandlive ve NEKROZ çok geçmiş olsun.
Umarım şimdi çok çok daha iyisinizdir.
Ama her zaman moralinizi yüksek tutun.

İnsan hayatında her zaman ve özellikle hamileliğimiz boyunca da en büyük düşmanımız STRES.
Öpüyorum herkesi..

iyi düşün iyi olsun canım, hem erken fark etmişsiniz bu sefer, hiçbir şey olmaz Allahın izniyle

Reactions: 2k1
hg bende ağustosta doğum yapıcam ama buraya yazıyorum nasıl rahat edersen sanırım İzmirlisin ayrıca hg :)
Hoşbulduk evet izmirliyim. Buraya gelsem ilerden gidiyor grup diğer taraf desem daha pek kimse yok. Bilemedim bilemedim.

iyi düşün iyi olsun canım, hem erken fark etmişsiniz bu sefer, hiçbir şey olmaz Allahın izniyle

Evet ama insan aynı şeyleri yaşayacağım korkusuyla da olmasa bile tansiyonunu yükseltiyor işte, inşallah herşey çok iyi olur hepimiz için.

Hoşbulduk evet izmirliyim. Buraya gelsem ilerden gidiyor grup diğer taraf desem daha pek kimse yok. Bilemedim bilemedim.

Şimdilik burada takıl, sonra diğer tarafın kıdemlisi olursun

annemlerin bi komşusu gebelik tansiyonu vardı 3 gebeliğindede çıktı kızın ilaç kullandı hep riske atma sakın sürekli kontrolleri olursun Allaha emanet bu sefer inş. bişey olmucak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…