• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Herkese merhabalar,
aslında yazmadan önce topiğin hepsini okuyayım dedim ama ancak 130'lara gelebildim. Dayanamadım yazıyorum:)
Öncelikle hepinizi tebrik ediyorum, sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah.
Bana gelince, sanırım bende eylül annesi olacağım. Sanırım diyorum çünkü hala şoku atlatamadım. Normalde benim adetim çok düzensizdi bir süredir, bunun için 3 ay tedavi de gördüm ancak sonrasında yine düzeni bozuldu. Ben bu sefer de adet olamadığımı düşündüm ve hiç umursamadım, son adet tarihim 5 aralık. Geçen hafta cumartesi günü eşimin ısrarı ile idrar testi yaptım ve anında 2. çizgiyi gördüm, hemen gidip kan testi yaptırdık değer 9300. Çok şaşırdık tabi. Ama çalıştığım için bu hafta doktora gidemedim, cumartesi için randevu aldım. ama içim içimi yiyor, bende zerre kadar belirti yok. Kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum. Çok korkuyorum:( Hiç kimseye de söylemedim daha, size de anlatmasan çatlayacaktım. Ne diyorsunuz bu duruma?

bende
ozaman erkek :p öyle diyorlar ya şişse erkekdiye:) bel ağrısını doktorunla mutlaka paylaş progestan veriyor bel ağrısına da
hiç şişkinlik yok aksine göbüşüm içine çöktü adet zamanında beri, sanırım kız benimki :)

evet cnm ben ilk düşükle sonuçlanan gebeliği ve su anda 4 yaşında olan oğlumda da kullandım.ama o dönemde rapor vermişlerdi .1-2 hafta dinlendim.bu doktor içerde kanama yok ne raporu dio vs...bankada çalışıyorum ağır bir ilaç dikkat dağınıklığı refleks yavaşması vs biliyorsundur.doktor kafamda soru işaretleri bıraktırdı...
içmezsen, vajinal kullanırsan daha azyan etkisi oluyor canım benm.ben içtiğim ilk gün sarhoştum resmen,sonra diğer yolla aldm

Herkese merhabalar,
aslında yazmadan önce topiğin hepsini okuyayım dedim ama ancak 130'lara gelebildim. Dayanamadım yazıyorum:)
Öncelikle hepinizi tebrik ediyorum, sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah.
Bana gelince, sanırım bende eylül annesi olacağım. Sanırım diyorum çünkü hala şoku atlatamadım. Normalde benim adetim çok düzensizdi bir süredir, bunun için 3 ay tedavi de gördüm ancak sonrasında yine düzeni bozuldu. Ben bu sefer de adet olamadığımı düşündüm ve hiç umursamadım, son adet tarihim 5 aralık. Geçen hafta cumartesi günü eşimin ısrarı ile idrar testi yaptım ve anında 2. çizgiyi gördüm, hemen gidip kan testi yaptırdık değer 9300. Çok şaşırdık tabi. Ama çalıştığım için bu hafta doktora gidemedim, cumartesi için randevu aldım. ama içim içimi yiyor, bende zerre kadar belirti yok. Kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum. Çok korkuyorum:KK43: Hiç kimseye de söylemedim daha, size de anlatmasan çatlayacaktım. Ne diyorsunuz bu duruma?
Tebrikler canım.cumartesi Dr da kesesi görülür baya iyi çıkmış kanda.hayirlı ugurlu olsun

ay evet ya kalbini duydum ya artık cinsiyete odaklandim. Çin takvimine göre kız görünüyor yillardir da hep kızım olsa diye hayal kurarım ama sağlıklı olsun tabi önemli olan o
bende öyle evlenmeden bile istediğm şeydir kız annesi olmak,çin takvimi erkek diyor ama :) hayırlısı, hangisi olursa sağlıkla olsunda

Herkese merhabalar,
Bana gelince, sanırım bende eylül annesi olacağım. Sanırım diyorum çünkü hala şoku atlatamadım. Normalde benim adetim çok düzensizdi bir süredir, bunun için 3 ay tedavi de gördüm ancak sonrasında yine düzeni bozuldu. Ben bu sefer de adet olamadığımı düşündüm ve hiç umursamadım, son adet tarihim 5 aralık. Geçen hafta cumartesi günü eşimin ısrarı ile idrar testi yaptım ve anında 2. çizgiyi gördüm, hemen gidip kan testi yaptırdık değer 9300. Çok şaşırdık tabi. Ama çalıştığım için bu hafta doktora gidemedim, cumartesi için randevu aldım. ama içim içimi yiyor, bende zerre kadar belirti yok. Kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum. Çok korkuyorum:KK43: Hiç kimseye de söylemedim daha, size de anlatmasan çatlayacaktım. Ne diyorsunuz bu duruma?
canım hayırlı olsun öncelikle.. insan inanamıyor.herkes aynı duyguları yaşıyor sanırım bu konuda. tekmelerini hissedene kadar da böyle gidecek belkide :) herkeste aynı olmuyor. benim hiç belirti yaşamayan arkadaşım da var ve şu an 6 aylık.bende mide bulantısı var ama çook değil. o yüzden kafanı çok yorup bebeğe zarar verme. dr a gidip minnakı görünce için rahatlıcak. sağlıkla kucağına almanı dilerim..

Kizlar haftaya cuma kontrolum vardi kalp atisi icin ama dayanamdim bugun baska dr giitim hayatimda duyabilcegim en guzel sesi duydum melegimin kalbi atiyodu 6 sene sonra geldi melegim rabbim sonunu getirsin
aminnnnnn,Allahıma emanetler.. Öyle bir duygu yok dimi.çok sevindim

Tebrikler canım.cumartesi Dr da kesesi görülür baya iyi çıkmış kanda.hayirlı ugurlu olsun
Valla arkadaşım biraz daha umursamasam cinsiyetini öğrenirdim heralde doktora gittiğimde :KK48:
ama kendimi dinlemekten helak oldum, biran önce cumartesi olsa bari:(

canım hayırlı olsun öncelikle.. insan inanamıyor.herkes aynı duyguları yaşıyor sanırım bu konuda. tekmelerini hissedene kadar da böyle gidecek belkide :) herkeste aynı olmuyor. benim hiç belirti yaşamayan arkadaşım da var ve şu an 6 aylık.bende mide bulantısı var ama çook değil. o yüzden kafanı çok yorup bebeğe zarar verme. dr a gidip minnakı görünce için rahatlıcak. sağlıkla kucağına almanı dilerim..
Teşekkür ederim canım, inşallah dediğin gibi olur. Aslında bu benim ilk hamileliğim değil, kızım daha 1 yaşında ama bu kadar az zaman geçmesine rağmen unutmuşum bile. Kaldı ki, onu çok zor elde ettik 3 yıllık tedavi sonucunda tüp bebek yöntemi ile doğdu kızım, bu sefer kendiliğinden olunca şaşkınlığımın bir sebebi de bu, görmeden inanamayacağım heralde

Teşekkür ederim canım, inşallah dediğin gibi olur. Aslında bu benim ilk hamileliğim değil, kızım daha 1 yaşında ama bu kadar az zaman geçmesine rağmen unutmuşum bile. Kaldı ki, onu çok zor elde ettik 3 yıllık tedavi sonucunda tüp bebek yöntemi ile doğdu kızım, bu sefer kendiliğinden olunca şaşkınlığımın bir sebebi de bu, görmeden inanamayacağım heralde
aaayyy maşallah ne kadar güzel:)) bende ikinciyi hemen düşünücem. yaş gidiyo çünküü

Ben etimesgut a oturuyorum suan arabamiz yok lina ya hic gitmedim is arkadasim orda devam ediyordu cok memnun evime biraz ters ama ben de oraya gitmeyi düşünüyorum
lina hatanesini ulaşımı metroyla kolay yenimahalle metrosunda iinince yürüme mesafesinde tercih sizin. bende bikere gittim belki tekrar gderim

5+5 te gitmiştim ilk kez kese ve yolk saç görünmüştü 8+0 da yani dün kalp atışıni duydum çok şükür.. şimdi 12+0 i bekliyorum 2 li tarama için
benim 6+0 da sadece keseyi gördü normalmi sence haftaya çağırdı bebek için

Back