2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
kızlar bişey sorucam ben bugün aile sağlık merkezine kayıt olmak için gittim. daha önce gerek duymamıştım ama gebelik takibi başlasın diye gittim.. hem kayıt oldum. hem kan aldılar kansızlık şeker falan var mı diye değerler için..bir de idrar testi.. sonuçlar yarın çıkıcak ama ben size şunu sorucam?
Normalde biz eşimle c.tesi doktora gidicektik bebeği 2.kez görüp bu değerlere baktırmak için.. ama şimdi sağlık ocağında bütün testlerimi aldılar kan,idrar.. gitmemize gerek var mı sizce? çünkü bebeği gecen hafta gördük 10 gün sonrada kalp atışları için gelin demişti doktor..ama biz bu hafta nolur nolmaz diye gidicektik belki test yaparlar falan diye.. sağlık ocağında yapıldıgı ıcın gıtsekmi bilemedim ona göre randevu alıcam bugun. bir de özele gidicez ve burda hastaneler cok pahalı 60-85 arası siz olsanız gidermiydiniz? içiniz rahat etmesi için

Kalp atışı için çağırdıysa mutlaka sağlık ocağından aldığın sonuçlarla beraber git bence canım

e gözün aydın nedinir bu duruma sevinmelisin bence anne olucaksın :)
belirti arama illa olucak diye bir şey yok ama yavaştan göğüsler şişmeye başlamıştır o sinyal veriyor aslında ama biz inanmak istemiyoruz...

kalp atışlarını duymaya gidersin yeterli dr kan tahlili isticek bunlarıda götür yanında sonuçları yani ama herhalkulade yine isticek toxplazma falan sağlık ocağında bakılmıyor başka tetkiklerde istiyor çünkü dr sağlık ocağı hepsine bakmıyor onlar kan sayımı tsh falan bakıcak tek...

evet bir tek o var gibi:) doktorum da şaşıracak kendiliğimden hamile kaldığıma:)

Kalp atışı için çağırdıysa mutlaka sağlık ocağından aldığın sonuçlarla beraber git bence canım

kalp atışı için haftaya haftasonu için cagırdı.. ama biz ilk gidişimizde doktora pek bişey soramamıştık doktorda başından savmıştı daha doğrusu.. aklımda sorcam şeyler var diye bu haftada gitsekmi dedik

o dediğin ne testi canım toxplazma? sağlık ocağında hemoglabin değerine bakıldı kansızlık, şeker var mı diye..

Ay canım benim gibi bulantı vs olmayanı görünce rahatlıyorum benim debugun 8+2 inş.
bende çok endişeleniyordum, doktorum tam tersine çok şanslı olduğumu söyledi. Bulantı olmamasına rağmen bende de yemeklere karşı , yemek yapmaya karşı büyük bi iştahsızlık var. Hatta hiç ama hiç bişey yapasım gelmiyor.

benim 6+0 da sadece keseyi gördü normalmi sence haftaya çağırdı bebek için

alttan mi baktı karından mı peki o da çok etkiliyor.. benim vajinal baktı canım. ama 2-3 gün geç gitsen sende de yolk saç görünür kesin. bence normal haftaya kesin duyarsın kalp atışını.. hiç canını sıkma

Karından baktı ultrasyon çok net göstermiyordu zaten bulanıktı haftaya gel dedi inşallah duyarım canım yaa hayırlısı ile...

Waaooovv 9300ken öğrenmek harika bi duygu olsa gerek :) tebrik ederim hayırlı olsun bebişinizzzz :) ben daha Beta hcg 4ken öğrendim. Bildiğiniz 4 :))) değer yükselecek mi düşecek mi sıkıntısı, şimdi de keseyi görcez mi derdi derken ömrümden Ömür gidiyo :) ne güzel siz direk kalp atışlarını duymaya gitceksiniz:) maaşallah :))))

Hm anladım canım sağol yapılsın bakalım o da delik deşik olcaz heralde hamilelik bitene kadar :)
yok artık 6 aya kadar başka bişey yapılmıcak tatonoz var bi birde şeker yüklemesi... pardon birde ikili 3 lü testler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…