hiç şişkinlik yok aksine göbüşüm içine çöktü adet zamanında beri, sanırım kız benimki :)ozaman erkeköyle diyorlar ya şişse erkekdiye:) bel ağrısını doktorunla mutlaka paylaş progestan veriyor bel ağrısına da
içmezsen, vajinal kullanırsan daha azyan etkisi oluyor canım benm.ben içtiğim ilk gün sarhoştum resmen,sonra diğer yolla aldmevet cnm ben ilk düşükle sonuçlanan gebeliği ve su anda 4 yaşında olan oğlumda da kullandım.ama o dönemde rapor vermişlerdi .1-2 hafta dinlendim.bu doktor içerde kanama yok ne raporu dio vs...bankada çalışıyorum ağır bir ilaç dikkat dağınıklığı refleks yavaşması vs biliyorsundur.doktor kafamda soru işaretleri bıraktırdı...
Tebrikler canım.cumartesi Dr da kesesi görülür baya iyi çıkmış kanda.hayirlı ugurlu olsunHerkese merhabalar,
aslında yazmadan önce topiğin hepsini okuyayım dedim ama ancak 130'lara gelebildim. Dayanamadım yazıyorum:)
Öncelikle hepinizi tebrik ediyorum, sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah.
Bana gelince, sanırım bende eylül annesi olacağım. Sanırım diyorum çünkü hala şoku atlatamadım. Normalde benim adetim çok düzensizdi bir süredir, bunun için 3 ay tedavi de gördüm ancak sonrasında yine düzeni bozuldu. Ben bu sefer de adet olamadığımı düşündüm ve hiç umursamadım, son adet tarihim 5 aralık. Geçen hafta cumartesi günü eşimin ısrarı ile idrar testi yaptım ve anında 2. çizgiyi gördüm, hemen gidip kan testi yaptırdık değer 9300. Çok şaşırdık tabi. Ama çalıştığım için bu hafta doktora gidemedim, cumartesi için randevu aldım. ama içim içimi yiyor, bende zerre kadar belirti yok. Kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum. Çok korkuyorumHiç kimseye de söylemedim daha, size de anlatmasan çatlayacaktım. Ne diyorsunuz bu duruma?
bende öyle evlenmeden bile istediğm şeydir kız annesi olmak,çin takvimi erkek diyor ama :) hayırlısı, hangisi olursa sağlıkla olsundaay evet ya kalbini duydum ya artık cinsiyete odaklandim. Çin takvimine göre kız görünüyor yillardir da hep kızım olsa diye hayal kurarım ama sağlıklı olsun tabi önemli olan o
canım hayırlı olsun öncelikle.. insan inanamıyor.herkes aynı duyguları yaşıyor sanırım bu konuda. tekmelerini hissedene kadar da böyle gidecek belkide :) herkeste aynı olmuyor. benim hiç belirti yaşamayan arkadaşım da var ve şu an 6 aylık.bende mide bulantısı var ama çook değil. o yüzden kafanı çok yorup bebeğe zarar verme. dr a gidip minnakı görünce için rahatlıcak. sağlıkla kucağına almanı dilerim..Herkese merhabalar,
aslında yazmadan önce topiğin hepsini okuyayım dedim ama ancak 130'lara gelebildim. Dayanamadım yazıyorum:)
Öncelikle hepinizi tebrik ediyorum, sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah.
Bana gelince, sanırım bende eylül annesi olacağım. Sanırım diyorum çünkü hala şoku atlatamadım. Normalde benim adetim çok düzensizdi bir süredir, bunun için 3 ay tedavi de gördüm ancak sonrasında yine düzeni bozuldu. Ben bu sefer de adet olamadığımı düşündüm ve hiç umursamadım, son adet tarihim 5 aralık. Geçen hafta cumartesi günü eşimin ısrarı ile idrar testi yaptım ve anında 2. çizgiyi gördüm, hemen gidip kan testi yaptırdık değer 9300. Çok şaşırdık tabi. Ama çalıştığım için bu hafta doktora gidemedim, cumartesi için randevu aldım. ama içim içimi yiyor, bende zerre kadar belirti yok. Kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum. Çok korkuyorumHiç kimseye de söylemedim daha, size de anlatmasan çatlayacaktım. Ne diyorsunuz bu duruma?
aminnnnnn,Allahıma emanetler.. Öyle bir duygu yok dimi.çok sevindimKizlar haftaya cuma kontrolum vardi kalp atisi icin ama dayanamdim bugun baska dr giitim hayatimda duyabilcegim en guzel sesi duydum melegimin kalbi atiyodu 6 sene sonra geldi melegim rabbim sonunu getirsin
Valla arkadaşım biraz daha umursamasam cinsiyetini öğrenirdim heralde doktora gittiğimdeTebrikler canım.cumartesi Dr da kesesi görülür baya iyi çıkmış kanda.hayirlı ugurlu olsun
Canım bende anlamadım ki kanamam falan yoktu sadece değerim son gidişimde tam iki kat olmamıştı sanırım ondan ama kese göründü alttan bakıncayaa iğnesini nie verdi acaba doktor bişey dedi mi?
Bende sen gibi duzensizdim adet söktürücü alcaktim tesadüfen ogrendimValla arkadaşım biraz daha umursamasam cinsiyetini öğrenirdim heralde doktora gittiğimde
ama kendimi dinlemekten helak oldum, biran önce cumartesi olsa bari
Gerçekten zor.. Benimde tansiyonum çok düşük hissediyorum. O neden oluyorki?Selam hamişler bende bulantı hat safhada günün her saatine yayıldı. Tansiyonum 7-4 bu halde de işe geliyorum. Ah aah zor günlerrr....
Teşekkür ederim canım, inşallah dediğin gibi olur. Aslında bu benim ilk hamileliğim değil, kızım daha 1 yaşında ama bu kadar az zaman geçmesine rağmen unutmuşum bile. Kaldı ki, onu çok zor elde ettik 3 yıllık tedavi sonucunda tüp bebek yöntemi ile doğdu kızım, bu sefer kendiliğinden olunca şaşkınlığımın bir sebebi de bu, görmeden inanamayacağım heraldecanım hayırlı olsun öncelikle.. insan inanamıyor.herkes aynı duyguları yaşıyor sanırım bu konuda. tekmelerini hissedene kadar da böyle gidecek belkide :) herkeste aynı olmuyor. benim hiç belirti yaşamayan arkadaşım da var ve şu an 6 aylık.bende mide bulantısı var ama çook değil. o yüzden kafanı çok yorup bebeğe zarar verme. dr a gidip minnakı görünce için rahatlıcak. sağlıkla kucağına almanı dilerim..
geç öğrenmek daha iyimiş ama, kızımda 4. haftada öğrendim, kesesi kalp atışı derken ömründen ömür gidiyor insanınBende sen gibi duzensizdim adet söktürücü alcaktim tesadüfen ogrendim
aaayyy maşallah ne kadar güzel:)) bende ikinciyi hemen düşünücem. yaş gidiyo çünküüTeşekkür ederim canım, inşallah dediğin gibi olur. Aslında bu benim ilk hamileliğim değil, kızım daha 1 yaşında ama bu kadar az zaman geçmesine rağmen unutmuşum bile. Kaldı ki, onu çok zor elde ettik 3 yıllık tedavi sonucunda tüp bebek yöntemi ile doğdu kızım, bu sefer kendiliğinden olunca şaşkınlığımın bir sebebi de bu, görmeden inanamayacağım heralde
hadi işallah, çok heyecanlı yaaaabende
hiç şişkinlik yok aksine göbüşüm içine çöktü adet zamanında beri, sanırım kız benimki :)
evet farklı bi heyecan. rabbim eksikliğini yaşatmasın kimseyehadi işallah, çok heyecanlı yaaaa
bende hiç korkmuyorum, çokta mutluyum hatta. Ben kızım için o kadar uğraştım Allah birdaha uğraştırmadı çok şükür, inşallah güzel günler görürüz hep birlikte:)aaayyy maşallah ne kadar güzel:)) bende ikinciyi hemen düşünücem. yaş gidiyo çünküü
aminn isteyen herkese nasip etsin, aratmasınevet farklı bi heyecan. rabbim eksikliğini yaşatmasın kimseye
lina hatanesini ulaşımı metroyla kolay yenimahalle metrosunda iinince yürüme mesafesinde tercih sizin. bende bikere gittim belki tekrar gderimBen etimesgut a oturuyorum suan arabamiz yok lina ya hic gitmedim is arkadasim orda devam ediyordu cok memnun evime biraz ters ama ben de oraya gitmeyi düşünüyorum
benim 6+0 da sadece keseyi gördü normalmi sence haftaya çağırdı bebek için5+5 te gitmiştim ilk kez kese ve yolk saç görünmüştü 8+0 da yani dün kalp atışıni duydum çok şükür.. şimdi 12+0 i bekliyorum 2 li tarama için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?