- 26 Nisan 2013
- 608
- 276
- 123
Süt içiyom ondan galiba şişlik :) Çin Rus hepsi kız diyo :)ozaman erkeköyle diyorlar ya şişse erkekdiye:) bel ağrısını doktorunla mutlaka paylaş progestan veriyor bel ağrısına da
şimdi doktor 11 haftalıkken ikili test için gel dediaynen öyle,rahat olmak bence çok önemli
maalesef engelli ama kalbi ve kendi dünyalar güzeli teyzesi ... oyuzden 2 ci kızımı doğumdan 1 hafta önce suni sancıyla doğum yaptım.. günüm geçer dio o korkuyla duramadım
ben de pazartesi günü gidicem dr. henüz kalp atışını duymadım. umarım bebeğim sağlıklıdır ve duyarım. ben kilo almadım ama inanılmaz göbeğim şişti. erken şişen göbekler genelde erkek bebeklerde oluyor diyorlar ama bakalım :) içime biraz erkek doğuyor gibi :)
ben de pazartesi günü gidicem dr. henüz kalp atışını duymadım. umarım bebeğim sağlıklıdır ve duyarım. ben kilo almadım ama inanılmaz göbeğim şişti. erken şişen göbekler genelde erkek bebeklerde oluyor diyorlar ama bakalım :) içime biraz erkek doğuyor gibi :)
:) İnsan kalp atışını duyana kadar cinsiyeti hiç umursamıyor Dimi .Kalp atışını ne zaman duydym bende cinsiyet ne ki demeye baladım.. Hissettiğim Bişey yok ama çin takvimi diye bişey var:))) erkek diyor, Ama bilemiyorum tabiki:)
yaa iğnesini nie verdi acaba doktor bişey dedi mi?Canım bende şuan kahverengi akıntı yok ama sabah akşam 100 mg progestan atıyorum dün bide iğnesini verdi 5 tane ona başladık
bebeğini kaç haftalıkken gördün ultrasyonda canımBenim de göbeğim acayip şiş pantolonlarım olmuyor.. ama içim de hiç his yok henüz.. Bu da benim meleğim bu arada tam 8+0 da
Benim de göbeğim acayip şiş pantolonlarım olmuyor.. ama içim de hiç his yok henüz.. Bu da benim meleğim bu arada tam 8+0 da
merhaba kızlarr bugün öğrendim bende allah ım kısmet ederse bende eylül annesiyimm :)
progestanı 3 kutu bitiren bile biliyorum canım . ben de kullanıyorum şuan, progestan korkcağın bişey değil,hormon.. doktor konusunda düşünmelisin derim..
bebeğini kaç haftalıkken gördün ultrasyonda canım
Hadi gözün aydin canım ben 5+5 de duydum kalp atışını ayni seyleri hissediyo galiba herkes dunyanin en guzel sesi...Kizlar haftaya cuma kontrolum vardi kalp atisi icin ama dayanamdim bugun baska dr giitim hayatimda duyabilcegim en guzel sesi duydum melegimin kalbi atiyodu 6 sene sonra geldi melegim rabbim sonunu getirsin
:) BANA DA ERKEK DİOSüt içiyom ondan galiba şişlik :) Çin Rus hepsi kız diyo :)
ohhhh ne güzellşimdi doktor 11 haftalıkken ikili test için gel dedi
Canım seninle hemen hemen aynı sayılırız benim beklenen doğum da 4 eylül ben de pazartesi gideceğim inş kontrole. Ultrason fotosunu koyar mısın bi bakayım merak ettim acaba bu aralar nasıl oluyorlarSelam kizlar bizde dun gittik doktora minigim kocaman olmus.kalp atislarini duyduk cok sukur.doktor bir ay sonraya randevu verdi ikili test icin bide cinsiyetini de soylerim dedi :) sizlaerden ne haber?
Ay canım benim gibi bulantı vs olmayanı görünce rahatlıyorum benim debugun 8+2 inş.arkadaşlar ben geçen cuma gittim doktora ve bebeği gördük ve kalp atışını dinledik yani 7 haftalıkken. hala bende bulantı vs yok, sadece bol yorgunluk ve uyku hali var . 6. hafta da keseyi görüp bebeği görememiştik . o yüzden endişelenmeyin her bebek farklı , ham,lel,k hesaplamarda sapma olabilir. benim ki mesela geç döllenme olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?