2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
maalesef engelli ama kalbi ve kendi dünyalar güzeli teyzesi ... oyuzden 2 ci kızımı doğumdan 1 hafta önce suni sancıyla doğum yaptım.. günüm geçer dio o korkuyla duramadım

Allah size hep huzur mutluluk versin canım..eminim çok güzeldir, sen de harika bir annesin buradan hissediliyor..

Benim de göbeğim acayip şiş pantolonlarım olmuyor.. ama içim de hiç his yok henüz.. Bu da benim meleğim bu arada tam 8+0 da

Benim de göbeğim acayip şiş pantolonlarım olmuyor.. ama içim de hiç his yok henüz.. Bu da benim meleğim bu arada tam 8+0 da

Eklentiler

• 20150121_174047.jpg
    90,3 KB · Görüntüleme: 92

ay evet ya kalbini duydum ya artık cinsiyete odaklandim. Çin takvimine göre kız görünüyor yillardir da hep kızım olsa diye hayal kurarım ama sağlıklı olsun tabi önemli olan o

bebeğini kaç haftalıkken gördün ultrasyonda canım

progestanı 3 kutu bitiren bile biliyorum canım . ben de kullanıyorum şuan, progestan korkcağın bişey değil,hormon.. doktor konusunda düşünmelisin derim..

evet cnm ben ilk düşükle sonuçlanan gebeliği ve su anda 4 yaşında olan oğlumda da kullandım.ama o dönemde rapor vermişlerdi .1-2 hafta dinlendim.bu doktor içerde kanama yok ne raporu dio vs...bankada çalışıyorum ağır bir ilaç dikkat dağınıklığı refleks yavaşması vs biliyorsundur.doktor kafamda soru işaretleri bıraktırdı...

Evet ben doktordan geldim ve kalp atışımızı gördük sonunda sat a göre 7+1 im ama bebek 6+1 doktor gayet iyi dedi. Çok mutluyum yarin endokrine gidicem tsh yuksekti bende1 haftadir ilac kullansamda yukselmeye devam etti onu gostericem.

Kızlar merhaba bugün doktor kontrolüne gittim.Artık tüp bebek doktoruma gitmiyorum.Sadece verilen ilaçları 3 ay kullanmam gerektiğini söylemişti.Tüp bebekten önce gittiğim doktoruma devam ediyorum.Adet tarihime göre bugün 8+5dim.Bugün doktorumun verdiği kağıtta 8+2 yazıyor.Ama sağlıklıymış bebişim kalp atışlarınıda duyduk yine çok şükür.Heralde üç beş gün farketmiyor çok.Birde test istedi.Daha önce yaptırmamıştım.Sonuçlarını öğleden snra alcakmışım
Yaptırdığım testlerde şunlar;
TSH
HBSAG
HEMOGRAM
IDRAR TETKIKI
GLUKOZ
ANTI HIV
ANTI RUBELLA
ANTI TOXOPLAZMA
AST

Kizlar haftaya cuma kontrolum vardi kalp atisi icin ama dayanamdim bugun baska dr giitim hayatimda duyabilcegim en guzel sesi duydum melegimin kalbi atiyodu 6 sene sonra geldi melegim rabbim sonunu getirsin
Hadi gözün aydin canım ben 5+5 de duydum kalp atışını ayni seyleri hissediyo galiba herkes dunyanin en guzel sesi...

Ca Bk ım senle
Selam kizlar bizde dun gittik doktora minigim kocaman olmus.kalp atislarini duyduk cok sukur.doktor bir ay sonraya randevu verdi ikili test icin bide cinsiyetini de soylerim dedi :) sizlaerden ne haber?
Canım seninle hemen hemen aynı sayılırız benim beklenen doğum da 4 eylül ben de pazartesi gideceğim inş kontrole. Ultrason fotosunu koyar mısın bi bakayım merak ettim acaba bu aralar nasıl oluyorlar

Ay canım benim gibi bulantı vs olmayanı görünce rahatlıyorum benim debugun 8+2 inş.

Merhaba kızlar benimde 5.10.2015 muhtemel tarihim nereye katılacağımı bilemedim genelde bu tarihten 1 hafta önce erken doğabilir dedikleri için. Bir de benim ikiz gebelik olma durumu var.

Selam hamişler bende bulantı hat safhada günün her saatine yayıldı. Tansiyonum 7-4 bu halde de işe geliyorum. Ah aah zor günlerrr....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…