2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Nasıl? Neresinde? Bayağ gül resmi gibi mi oluyo hiç denk gelmemiş bana
bende doğum lekesi var bacağımda baya büyük ondan korkuyorum yazın ağustos aylarında kızarıyo diğer aylarda pembe bir renk alıyor annem ciğer diye hatırlıyor ama bilmiyorum gülü bende duymuştum ama büyünce geçiyormuş....

kızlar ben kızımda aserdım gecenın bır yarısı buram buram kokular gelıyor burnuma bırılerı pısırıyor gıbı ımkansız bıse o saate sabah uyanıyorum aynı koku sonra yaz meyvesı heryerı aradık sankı o yaz meyvesı burnumun ucunda kokusu cok ılgınc can cekmesı gıbı bıse degıl burnumun ucunda kokusu oluyor sankı yanında gıbı

Kızlar ya, acayip rüyalar görüyorum ve garip korkular duyuyorum ikiz bebeklerime bakamayacakmışım yetemeyecekmişim onlarıda kendimide rezil edecekmişim beceremeyecekmişim altındn kalkamayacakmuşım gibi hissediyorum gecenin bu saati uykum kaçtı,napıcam ben bu korkularımı

Demekki çok güzel bir anne olacaksın ve şeytan bunu bilip kıskanıyor senin Gözünü korkutmaya çalışıyor canım kafana takma Allah yardım edecek inşallah :)

Demekki çok güzel bir anne olacaksın ve şeytan bunu bilip kıskanıyor senin Gözünü korkutmaya çalışıyor canım kafana takma Allah yardım edecek inşallah :)
Öyle mi dersin canım ya, inşallah en kısa zamanda atarım bu korkularımı, endişelenmek onlarada iyi gelmiyor biliyorum ama çok garip geliyor elimde olmadan panik olduğumu hissediyorum

Kızlar meraba, ben hala bebişimi göremedim. Henüz kese var sadece ya içi boşsa diye endişelenip duruyorum. En son gecen hafta çarsamba gittim doktora yani 6 haftalıktı sizler ne zaman gördünüz?
günaydın cnm benim de 6 haftalık geçen hafta cuma gittim kese bile çok minikti,biz de bebeği henüz görmedik,pazartesi gidecez. bende de aynı vesvese var ya bebeği göremezsem diye kafamdan silmeye çalışıyorum elimde değil,uykularım bozuldu gece uyuyamaz oldum. inşallah sadece vesvesedir bol bol duamızı yapalım inşallah bebşleri de görürüz pıt oıtları da duyarız Allah a emanet yavrularımız. şimdilik bize düşen ne biliyor musun bol bol dinlenmek ve beslenmemize dikkat etmek,en önemlisi bol bol dua etmek canım.

canım endişe etme, benim de 13.haftaya kadar devam etmişti lekelenme, artık alışmıştım. olabiliyor yani..

meyve suyunun evde sıkılsa dahi hiçbir faydası yok, tamamen şeker.. portakalın c vitamini beyaz kısmında ve posasında.. portakal suyu malesef bildiğimizin aksine pankreasa oldukça zarar verir,asit ve şeker nedeniyle çok fazla insulin salgılanmasına neden olur.. ayrıca hepsini geç, hamile iken mide ekşimesi yapabilir..
ben çok açık çay içebiliyorum hala, limon atıyorum içine bir dilim, sonra işyerinde sıcak su içiyorum.. komik ama iyi geliyor, süt de içebilirsin en güzeli süt aslında..

Günaydın fıstiklar birbirinden değerli anne adaylari

Günaydın nasılsınız? bende öyle bir uyku hali varki resmen sayıklıyorum.
Kızlar mide bulantısı için bi yerde okumuştum havucun iyi geldiğini.iş yerinde yedim.öğleden önce ve öğleden sonra şuan daha iyiyim.midem sakinleşti.bilginiz olsun belki sizede iyi gelir.

bulantı için dün doktorum metpamid verdi.sabah içtim,iyiyim şükür

teşekkürler,sizlerde hayırlısıyla görürsünüz inşallah.sabah kalktığımda leke yoktu.takip edeceğim

Günaydın herkese.. ben de bugun akşamüstü kalp atişı duymak için gidicem doktora.. okadar heyecanliyimki vakit geçmiyor okulda umarım duyabilirim melegimin kalbini.. daha onceki nde kalp atışı oluşmamisti kürtaj olmak zorunda kalmıştım.. oyüzden bugün büyük gün benim için

çok güzeller ya çok farklı bişey ikiz:) zor ama bir anda 2 tane birden büyüyecek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…