- 2 Aralık 2014
- 611
- 547
- 63
- 39
İnşallah benim de en çok istediğim şey o zaten 9 eylülde doğar inşallah. Gurbette zaten çekilmiyor İzmir hasreti. :)Bende izmirliyim canım bebişin doğum tarihi çok güzel 9 eylül inş o gün kucağına alırsın :))))
bende doğum lekesi var bacağımda baya büyük ondan korkuyorum yazın ağustos aylarında kızarıyo diğer aylarda pembe bir renk alıyor annem ciğer diye hatırlıyor ama bilmiyorum gülü bende duymuştum ama büyünce geçiyormuş....Nasıl? Neresinde? Bayağ gül resmi gibi mi oluyo hiç denk gelmemiş bana
İyi geceler size de canım biz de bebeğimle uyku moduna geçiyoruz :) Allah Rahatlık versin herkese :)İyi geceler kızlar ben yatıyorum. Kendinize ve bebeklerinize iyi bakın....
Demekki çok güzel bir anne olacaksın ve şeytan bunu bilip kıskanıyor senin Gözünü korkutmaya çalışıyor canım kafana takma Allah yardım edecek inşallah :)Kızlar ya, acayip rüyalar görüyorum ve garip korkular duyuyorumikiz bebeklerime bakamayacakmışım yetemeyecekmişim onlarıda kendimide rezil edecekmişim beceremeyecekmişim altındn kalkamayacakmuşım gibi hissediyorum gecenin bu saati uykum kaçtı,napıcam ben bu korkularımı
Öyle mi dersin canım ya, inşallah en kısa zamanda atarım bu korkularımı, endişelenmek onlarada iyi gelmiyor biliyorum ama çok garip geliyor elimde olmadan panik olduğumu hissediyorumDemekki çok güzel bir anne olacaksın ve şeytan bunu bilip kıskanıyor senin Gözünü korkutmaya çalışıyor canım kafana takma Allah yardım edecek inşallah :)
Günaydın canımGünaydın bayanlar
bebekleriniz ve siz nasılsınz bakalım
Günaydın canım
biz bugün keseyi görmeye gidiyoruz dua edin bize inş bi aksilik olmaz
İ
İnşlh sıkıntısız görürsün cnm, biz de ctesi gidicez inşlh.[
inş canım bu günleride bi sıkıntısız atlatabilsek ya
günaydın cnm benim de 6 haftalık geçen hafta cuma gittim kese bile çok minikti,biz de bebeği henüz görmedik,pazartesi gidecez. bende de aynı vesvese var ya bebeği göremezsem diye kafamdan silmeye çalışıyorum elimde değil,uykularım bozuldu gece uyuyamaz oldum. inşallah sadece vesvesedir bol bol duamızı yapalım inşallah bebşleri de görürüz pıt oıtları da duyarızKızlar meraba, ben hala bebişimi göremedim. Henüz kese var sadece ya içi boşsa diye endişelenip duruyorum. En son gecen hafta çarsamba gittim doktora yani 6 haftalıktı sizler ne zaman gördünüz?
daha çok koyu kahvemsi benimki canım kırmızı değil ama bazen açık bazen koyu kahve geliyo. sabah uyandığımda sulu oluyor biraz daha. sonra azalıyor. gece yatarken gelemediği için sabah birden geliyor herhalde diye tahmin ediyorum. cumartesi hayırlısıyla görsek keseyi içimiz rahatlıycak biraz daha ama henüz içim hiç rahat değil
çok geçmiş olsun canım,umarım şimdi iyisindir, nasıl oldun bizi habredar et. dualarımız seninle inşallah iyi olursun cnm.Kızlar ben hastahanedeyim. Kahverengi lekelenmem oldu. Doktor yatis verdi. Dua edin bana
kızlar ben çayı çok sevmememe ragmen içemiyorum tiksindim gibi bir de gebe kalmadan önce iki ay önce falan şekeri bırakmıştım şimdi çay sabah bile içemiyorum alternatif ne içebilirim bilmiyorum hazır meyve suyu almadık zararlı katkı maddeleri vardır diye. evde katı meyv sıkacagm var ama onda portakal sıkınca çok köpüüruyor hazır portakl suyu gbi olmuyor
Günaydın fıstiklar birbirinden değerli anne adaylari
Kızlar mide bulantısı için bi yerde okumuştum havucun iyi geldiğini.iş yerinde yedim.öğleden önce ve öğleden sonra şuan daha iyiyim.midem sakinleşti.bilginiz olsun belki sizede iyi gelir.
teşekkürler,sizlerde hayırlısıyla görürsünüz inşallah.sabah kalktığımda leke yoktu.takip edeceğimGözünaydin oh masallah darısı bizlere inş :) bende haftaya gidicem bakalım gerçi d.hastanesindeki doktor duyamayiz sadece canlı olup olmadığını görürüz dedi ama :s lekelenmen içinde biraz takip et devam ederse doktora git .
Çok çok teşekkür ederim kızlar, iyi dileklerniz dualarınız hepimize geçsin inşallah :) ikiz olarak keseler dolu dedi dr kalp atışı için erkenmiş ama herşey yolunda dedi çok şükür cmartesi bidaha gidicam bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?