2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
suan aynen bende öyleyim yatıyorum cok ağrım vardemekki normal aynı haftayız

acaba dr a gitsem mi diye düşünüyorum..Ağrılarla gidip progesteron tedavisine başlayanlar var burada. Kafam çok karışık
Bi taraftan yanıyorum bi taraftan üşüyorum

canım çok geçmiş olsun...Allah hakkında hayırlısını nasip etsin...dualarım seninle canım..

Ahh parcaladın benı ama
Ahh canım parcaladın ama beni

Kızlar meraba, ben hala bebişimi göremedim. Henüz kese var sadece ya içi boşsa diye endişelenip duruyorum. En son gecen hafta çarsamba gittim doktora yani 6 haftalıktı sizler ne zaman gördünüz?
Ben göremedim kendini ama kalp atışını duydum daha nohut kadar bakalimm ne zaman gorebilcez

doktor yarın için yine çağırmıştı geçen hafta,gidip gitmemekte kararsız kaldım. Belirsizlik yoruyor beni birde iki haftadır doktor Allah Allah neden göremiyoruz acaba diyo çok tedirgin oldum. Bir hafta daha beklesem de netleşse mi acaba diyorum. Son adet başlangıcım 30 kasım:/

Anladim canim benim hic bilgim yok bu konularda insallah uzmemisimdir seni
Benim ilk yaptirdigim kan trstinde bu deger cikti yani 5 haftalikken suan 5+3um sanirim. Tekrar yaptirmama gerek varmi ki?
Senin icinde dua edicem canim insallah gonlunr gore olur hersey.nolursa olsun pes etme hem unutma cektigimiz ufacik sıkıntı bile gunahlarimiza kefaret.vardir elbet bi hayir yeterki tevekkul et

Kalp atisi gorebildimi.mesela ben gecen cuma gittim 6+6ydi doktor bebek 3 mm dedi.kalp atisini duyduk kalp olam yer yanip yanip sonuo ama bebegi oyle goremedim bende

Kalp atisi gorebildimi.mesela ben gecen cuma gittim 6+6ydi doktor bebek 3 mm dedi.kalp atisini duyduk kalp olam yer yanip yanip sonuo ama bebegi oyle goremedim bende
hayır geçen hafta hafta keseyi gördüm bebeği göremiyorum haftaya tekrar gel dedi ve baska hiçbir şey söylemedi :/ önceki haftada aynısını yapmıştı ben doktoru değiştirmeliyim galiba

hayır geçen hafta hafta keseyi gördüm bebeği göremiyorum haftaya tekrar gel dedi ve baska hiçbir şey söylemedi :/ önceki haftada aynısını yapmıştı ben doktoru değiştirmeliyim galiba
canım bende daha sadece keseyi gördüm ayın 12sinde (5+5'tim) perşembe randevum var tekrar bakıcaz inşallah bebeği görürüz ama şöyle bir durum var usg aleti eskiyse ve kese boyutu biraz geriden geliyorsa bazen göremiyoruz. Üzülme öyle bir durumda benim doktorumun kullandığı alet biraz eski ve ilk görüntü bulanık çıktı ama ne yapalım yapacak birşey yok doktor biraz daha büyüyünce daha belirgin olur dedi. Doktor meselesine gelince kimi doktor konuşmayı sevmez kimide çok yoğundur. Sen sormalısın ben ya ilk randeuyu alırım yada son randevuyu daha çok zamanı oluyor böylelikle ve soruyorum herşeyi. Kızar diye korkma onlara öyle sorular geliyor ki inan senin araştırılmış ve bilinçli soruların onlarda cevaplama iştahı sağlayacak.

Kızlar meraba, ben hala bebişimi göremedim. Henüz kese var sadece ya içi boşsa diye endişelenip duruyorum. En son gecen hafta çarsamba gittim doktora yani 6 haftalıktı sizler ne zaman gördünüz?
Cnm aynı gündeyiz senle ve ben de geçen çarş gittim Dr a ilk kez, keseyi ve içinde yolk kesesini gördü bu herşey yolunda demek dedi, bebek çok küçük olduğu için göremedim, karından baktı çünkü.sen vajinal mi baktırdın, ctesi kalp atışlarını duyarım ben de inşallah

bende carsamba gıtım kese bar henuz kalp atısı duymadık gec dolenme dıye umıt edıp beklıyorum

Cnm benim buyuk gecmis olsun rabbimin isine sual olmaz ins minigin seni birakmaz belki inanmazsin ama bunlari yazarken agliyorum bilmiyorum hormonlardanmidir ve senin icin yasinle fetih okuycam simdi rabbim hayirli saglikli evlat versin hepimize olumlu dusun ve dua et hayirlisi icin bende bundan once dusuk yaptim aklima geldikce agliyodum arkadasin esinin dedigi gibi esimde bana soyledi dogru dedim rabbim bize hayirli kilmamis o bebegi siz saglikli olun allahin izniyle hrrsey guzel olucak ins hayirli bebekleriniz olsun hic uzulme...

ahh canım benım gercekten sukret hep dua et hayırlı zManda olacak buna ınan ben kendımı ornek vereyım ıkı kere hamılelıklerım son buldu sonra kızım oldu tam 5.yılımda kızımı kucagıma aldım ve kızımdan sonrA aynı ayda kızıma hamıle kaldıgım ayda hamıleyım yıne hıc olmayacak gıbı uzgundun her hamılelık husranla sonuclanacak gıbıydı her kontrolde umutsuzdum hep esıme uulurdum senın gıbı bak daha belı degılkı kesenın duzelme ıhtımalı var sukret dua et canım hayırlı zamanda saglıklı bebeklerın olsun ınsallah bende kalp atısı yoktu bebebgımde gecen hafta sımdı beklıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…