suan aynen bende öyleyim yatıyorum cok ağrım vardemekki normal aynı haftayız
canım çok geçmiş olsun...Allah hakkında hayırlısını nasip etsin...dualarım seninle canım..selam kızlar bugün dayanamayıp doktora gittim ve alttan keseyi gördü doktor.
kese düzensiz dedi bhcg 3150 çıktı.yani dünden beri sadece 320 artış var.
aslında hcg yarın yapılacaktı ama bugün ve perşembe takip yapılacak dedi.
duruma göre sanırım kürtaj olucam.
umarım kimse benim yaşadığımı yaşamaz çok ağır ikinci kez aynı şeyi yaşamak.
benim için dua edin lütfen en kısa sürede bende sağlıklı bir gebelik geçirebileyim.
hepinize bu yolda musmutlu zamanlar paylaşmayı evlatlarınızı sağlıcakla kucağınıza almayı dilerim.
listeyi perşembe günü isteyen bir arkadaşa devrederim.belki bir mucize olur diye hala allahtan diliyorum.
Ahh parcaladın benı amacanlarım hepiniz o kadar iyisiniz ki anne olmayı sonuna kadar hakediyorsunuz.allahım bebişlerinizi korusun
biraz daha iyiyim kendime geldim.şimdi daha güzel düşünebiliyorum.
diyorum ki herkes bi kere hcg baktırıp bi daha takip etmiyor keseye kalbe odaklanıyor bilemeyiz ki sağlıklı olanlarında belki ikiye katlamıyordur .ve böyle örneklerde okudum.
kesem bozuk ama dicodico arkadaşımın dediği gibi düzelende varmış.belki benimde öyle olur.
haa eğer nasip değilse sağlıklı değilse bunada diyecek bişeyim yok boynum kıldan ince.
ben beş yıldır bekliyorum bebişimi yine beklerim o gelene kadar.
ama kendi derdimi unutup en çok hala umut dolu olan eşime üzülüyorum.
allahım isteyen herkese anne baba olmayı nasip etsin inşallah
uzun oldu kusura bakmayın...
Ahh canım parcaladın ama benicanlarım hepiniz o kadar iyisiniz ki anne olmayı sonuna kadar hakediyorsunuz.allahım bebişlerinizi korusun
diyorum ki herkes bi kere hcg baktırıp bi daha takip etmiyor keseye kalbe odaklanıyor bilemeyiz ki sağlıklı olanlarında belki ikiye katlamıyordur .ve böyle örneklerde okudum.
kesem bozuk ama dicodico arkadaşımın dediği gibi düzelende varmış.belki benimde öyle olur.
haa eğer nasip değilse sağlıklı değilse bunada diyecek bişeyim yok boynum kıldan ince.
kimse hatırlamıyor mu bebeğin kaçıncı haftada göründüğünü?
Canım benim ki 5+0 da gozuktu. Kalbini de 6+4 de dinledik. Sen kaçtasın?kimse hatırlamıyor mu bebeğin kaçıncı haftada göründüğünü?
Ben göremedim kendini ama kalp atışını duydum daha nohut kadar bakalimm ne zaman gorebilcezKızlar meraba, ben hala bebişimi göremedim. Henüz kese var sadece ya içi boşsa diye endişelenip duruyorum. En son gecen hafta çarsamba gittim doktora yani 6 haftalıktı sizler ne zaman gördünüz?
Anladim canim benim hic bilgim yok bu konularda insallah uzmemisimdir senicanım benim sorunum şu mesela hcg takip yapılıyor ve en az yüzde 60 artması isteniyor sağlıklı bir gebelik olduğu zaman
benim değerlerim hiç öyle artmıyor.
1447 \1.gün
2129\ 3.gün
2833 \5.gün
3153 \6.gün
yani bu şekilde artış hep var ama istenilen kadar değil ve bugünde kesenin şeklinin bozuk olduğu görüldü.
yani sağlıksız gebelik.senin bu değerin kaçıncı gün değerin yani kaç artı kaçken.
yo keseyi görüyor hatta sağlıklı bi kese ama bebeği göremiyorum Allah Allah diyip duruyor.Kese mi goremio anlamadim.
hayır geçen hafta hafta keseyi gördüm bebeği göremiyorum haftaya tekrar gel dedi ve baska hiçbir şey söylemedi :/ önceki haftada aynısını yapmıştı ben doktoru değiştirmeliyim galibaKalp atisi gorebildimi.mesela ben gecen cuma gittim 6+6ydi doktor bebek 3 mm dedi.kalp atisini duyduk kalp olam yer yanip yanip sonuo ama bebegi oyle goremedim bende
canım bende daha sadece keseyi gördüm ayın 12sinde (5+5'tim) perşembe randevum var tekrar bakıcaz inşallah bebeği görürüz ama şöyle bir durum var usg aleti eskiyse ve kese boyutu biraz geriden geliyorsa bazen göremiyoruz. Üzülme öyle bir durumda benim doktorumun kullandığı alet biraz eski ve ilk görüntü bulanık çıktı ama ne yapalım yapacak birşey yok doktor biraz daha büyüyünce daha belirgin olur dedi. Doktor meselesine gelince kimi doktor konuşmayı sevmez kimide çok yoğundur. Sen sormalısın ben ya ilk randeuyu alırım yada son randevuyu daha çok zamanı oluyor böylelikle ve soruyorum herşeyi. Kızar diye korkma onlara öyle sorular geliyor ki inan senin araştırılmış ve bilinçli soruların onlarda cevaplama iştahı sağlayacak.hayır geçen hafta hafta keseyi gördüm bebeği göremiyorum haftaya tekrar gel dedi ve baska hiçbir şey söylemedi :/ önceki haftada aynısını yapmıştı ben doktoru değiştirmeliyim galiba
Cnm aynı gündeyiz senle ve ben de geçen çarş gittim Dr a ilk kez, keseyi ve içinde yolk kesesini gördü bu herşey yolunda demek dedi, bebek çok küçük olduğu için göremedim, karından baktı çünkü.sen vajinal mi baktırdın, ctesi kalp atışlarını duyarım ben de inşallahKızlar meraba, ben hala bebişimi göremedim. Henüz kese var sadece ya içi boşsa diye endişelenip duruyorum. En son gecen hafta çarsamba gittim doktora yani 6 haftalıktı sizler ne zaman gördünüz?
6.5 de duydum ben kalp atışlarını geçen hafta çarşamba bu takvimler 1hafta ileri sayıyorlarkimse hatırlamıyor mu bebeğin kaçıncı haftada göründüğünü?
Kızlar meraba, ben hala bebişimi göremedim. Henüz kese var sadece ya içi boşsa diye endişelenip duruyorum. En son gecen hafta çarsamba gittim doktora yani 6 haftalıktı sizler ne zaman gördünüz?
Cnm benim buyuk gecmis olsun rabbimin isine sual olmaz ins minigin seni birakmaz belki inanmazsin ama bunlari yazarken agliyorum bilmiyorum hormonlardanmidir ve senin icin yasinle fetih okuycam simdi rabbim hayirli saglikli evlat versin hepimize olumlu dusun ve dua et hayirlisi icin bende bundan once dusuk yaptim aklima geldikce agliyodum arkadasin esinin dedigi gibi esimde bana soyledi dogru dedim rabbim bize hayirli kilmamis o bebegi siz saglikli olun allahin izniyle hrrsey guzel olucak ins hayirli bebekleriniz olsun hic uzulme...canlarım hepiniz o kadar iyisiniz ki anne olmayı sonuna kadar hakediyorsunuz.allahım bebişlerinizi korusun biraz daha iyiyim kendime geldim.şimdi daha güzel düşünebiliyorum.
canlarım hepiniz o kadar iyisiniz ki anne olmayı sonuna kadar hakediyorsunuz.allahım bebişlerinizi korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?