2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
silikse üzgünüm ama yoktur gebelik inş. Allah gönlüne göre versin...

silikse üzgünüm ama yoktur gebelik inş. Allah gönlüne göre versin...
olabilir tabi ama gene hamile olan bi arkadaş bu ovulasyon testini bata 2 gün kala yaptığında negatif görmüş bat günü yapınca pozitif olmuş değişebiliyor sanırım

Kizlar bende prsembe gunu 5 haftalik olucam sizde de kasik agrisi oluyormuyduuuuuuuu??????
Benim şiddetli vuruyor gidiyor belimede vuruyor bi sağa geçiyor bi sola ağrı Dr gittim dusuk tehlikesi var dedi pregestan verdi 3 kez onu kullaniyorum

Selam kızlarr ben de geldim aranıza kabul ederseniz Allah hepimize meleklerimizi sağ salim kucağımıza almamızı nasip eder inşallah. Benim sat 19 kasım ama geç döllenme olmuş pko olduğu için. 15 eylül inşallah tahmini doğum tarihim ilk bebişim olacak inşallah

Ayniyiz senle canım bende 20 Kasım sat
ama geç döllenme dedi 15 eylülde doğum inşallah bakalım nasıl geçecek gebeliklerimiz hosgeldin

Cnm cok gecmis olsun Rabbim olmazlari oldurur unsallah senin icin de olmazi oldurur. Benim de bir dusugum var cok aci evet insallah sen bi daha yasamicaksin o aciyi. Tum dualarim seninle. Ha bu arada yilkar once bi arkadasimin da kese cok duzensizdi resmen muz gorunumunde oval idi Rabbim kusmet etti ve suan oglu 3 yasinda. Darisi sana olsun insallah

merhaba dilork bende haftaya çarşamba günü Ankara Tıp Prof. Dr. Cem Atabekoğluna gidicem aynı hastaneye gidicez demekki :) Oğlumu özel hastane de doğurdum bu defa devlet hastanesi istiyorum. Esra hoca doğuma giriyor mu peki? Muayene ve doğum ücretleri nedir acaba?

Kızlar meraba, ben hala bebişimi göremedim. Henüz kese var sadece ya içi boşsa diye endişelenip duruyorum. En son gecen hafta çarsamba gittim doktora yani 6 haftalıktı sizler ne zaman gördünüz?

Ayniyiz senle canım bende 20 Kasım sat
ama geç döllenme dedi 15 eylülde doğum inşallah bakalım nasıl geçecek gebeliklerimiz hosgeldin
evet canım aynıyız bire bir nerdeyse inşallah sağ salim alırız bebeklerimizi hoşbulduk canımm sağol

kızlar belimden başlayıp sol bacağıma vuran ağrılarım var akşam başladı ve çok acı veriyor kasıklarımda da ağrı var yatıyorum hiç kalkmadım biraz geçer gibi oluyor yeniden başlıyor hiç bu kadar olmamıştı şimdiye kadar

wakeupandlive geçmiş olsun canım, hemen karamsar olma bence, inşallah herşey iyi sonuçlanır, kendine daha da iyi bak.

suan aynen bende öyleyim yatıyorum cok ağrım vardemekki normal aynı haftayız

Canım dualarımız senınle... Rabbim senin ve bebeğin için hayırlısını nasıp etsın. Biliyorum bunu soylemek canını acıtabılır ama bende hep kendım için bütün gebe arkadaslarımın ve gebelik istiyenler için de hep duam hayırlısını istemek inş cok guzel haberlerle gelirsin persembe günü bizi de sevindirirsin...

Canım dualarımız senınle... Rabbim senin ve bebeğin için hayırlısını nasıp etsın. Biliyorum bunu soylemek canını acıtabılır ama bende hep kendım için bütün gebe arkadaslarımın ve gebelik istiyenler için de hep duam hayırlısını istemek inş cok guzel haberlerle gelirsin persembe günü bizi de sevindirirsin...

canlarım hepiniz o kadar iyisiniz ki anne olmayı sonuna kadar hakediyorsunuz.allahım bebişlerinizi korusun
biraz daha iyiyim kendime geldim.şimdi daha güzel düşünebiliyorum.
diyorum ki herkes bi kere hcg baktırıp bi daha takip etmiyor keseye kalbe odaklanıyor bilemeyiz ki sağlıklı olanlarında belki ikiye katlamıyordur .ve böyle örneklerde okudum.
kesem bozuk ama dicodico arkadaşımın dediği gibi düzelende varmış.belki benimde öyle olur.
haa eğer nasip değilse sağlıklı değilse bunada diyecek bişeyim yok boynum kıldan ince.
ben beş yıldır bekliyorum bebişimi yine beklerim o gelene kadar.
ama kendi derdimi unutup en çok hala umut dolu olan eşime üzülüyorum.
allahım isteyen herkese anne baba olmayı nasip etsin inşallah
uzun oldu kusura bakmayın...

canım öncelikle çok geçmiş olsun; inşallah korktuklarınız boşa gitsin herşey yolunda gitsin dua edicem sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…