- 29 Ağustos 2012
- 80
- 12
- 48
Benim canım genelde açken herşeyi ister:) geçen yine acikmistim aklıma ilk tost geldi k.valideme ayy sanki tost aseriyorum canım çekti dedim, o da yaptı sağolsun:) inşallah canını çektirmemisimdir basit bişey diye söyledim..Kızlar yaa akşam akşam güldüreyim sizi biraz :) aşermeye başlama zamanı var mı acaba? Ben daha 5 haftayı yeni bitirdim ama canım aniden olur olmaz Şeyler istemeye başlıyo :) sizde de oluyo mu ?
valla canım ben hep rüyamda hamur işleri yemekler görüyorum bu aş ermek mi oluyor acaba bende pek anlamıyorum miğdemde bulanmadığı için herşeyi yiyiyorum...Kızlar yaa akşam akşam güldüreyim sizi biraz :) aşermeye başlama zamanı var mı acaba? Ben daha 5 haftayı yeni bitirdim ama canım aniden olur olmaz Şeyler istemeye başlıyo :) sizde de oluyo mu ?
Aynen, günlük hayatta açken sürekli canım bişey ister ama kizimdada bundada gerçek asermeyi rüyamda gördüm, yada sabah kokusuna uyandım, canının çekmesinden ziyade durduk yere buram buram kokuyo o aserdigin şey:)valla canım ben hep rüyamda hamur işleri yemekler görüyorum bu aş ermek mi oluyor acaba bende pek anlamıyorum miğdemde bulanmadığı için herşeyi yiyiyorum...
geçen rüyamda bir meyve yedim ama bu mevsimde olmayan bir meyve sanki tadını aldım ertesi gün o meyvenin suyunu falan aldık ama aynı tat yok sanki birde sürekli peynir istiyor canım özellikle akşam saatlerinde. Birde acıkıyorum ki offf... her akşam yemekten 2-3 saat sonra peynir ekmek rutinim oldu resmen. Şişicem davul gibi galiba...Benim canım genelde açken herşeyi ister:) geçen yine acikmistim aklıma ilk tost geldi k.valideme ayy sanki tost aseriyorum canım çekti dedim, o da yaptı sağolsun:) inşallah canını çektirmemisimdir basit bişey diye söyledim..
Öğrendiğim iyi oldu :) daha aşermenin ne olduğunu bile bilmiyorum ama canım herşeyi çekiyo :) kolay bulunanlar iyi de yazın olan şeylerden çektiği de oluyo ismi lazım değil :) yazı iple çekiyorum valla :))))Aynen, günlük hayatta açken sürekli canım bişey ister ama kizimdada bundada gerçek asermeyi rüyamda gördüm, yada sabah kokusuna uyandım, canının çekmesinden ziyade durduk yere buram buram kokuyo o aserdigin şey:)
Galiba önceki mesajımda Bahsettiğim şey senin de istediğin :) ben de suyunu sodasını denedim fayda yok :) yazı bekliycez mecbur canım :)))geçen rüyamda bir meyve yedim ama bu mevsimde olmayan bir meyve sanki tadını aldım ertesi gün o meyvenin suyunu falan aldık ama aynı tat yok sanki birde sürekli peynir istiyor canım özellikle akşam saatlerinde. Birde acıkıyorum ki offf... her akşam yemekten 2-3 saat sonra peynir ekmek rutinim oldu resmen. Şişicem davul gibi galiba...
Ayy yaa rüyalar da ayrı komik :)) bende hamur işi falan be verirlerse yedim bi akşam hamileyim ben deyip deyip :)))))valla canım ben hep rüyamda hamur işleri yemekler görüyorum bu aş ermek mi oluyor acaba bende pek anlamıyorum miğdemde bulanmadığı için herşeyi yiyiyorum...
yok benimki çok başka ama hep bu mevsimde olmayan şeyler istiyor. Yemek kanalı falan izlemiyorum olurda birşey ister canım diye. Birde küçük bir şehirde yaşıyorum öyle herşeyi bulmak mümkün değil. Ne yapıcaz bilmiyorum.Galiba önceki mesajımda Bahsettiğim şey senin de istediğin :) ben de suyunu sodasını denedim fayda yok :) yazı bekliycez mecbur canım :)))
çok geçmiş olsun canım.6.haftada benim de oldu.düşük tehlikesi deyip progestan verdiler.ilacı alınca kesildi çok şükür.lütfen üzülme panikleme.dualarım seninle.ve bol bol dinlen.ben bi hafta yattım evde.bu haftalarda bi çok kişide oldu.sakin olmaya çalış canım.Allah yardımcın olsun.Kızlar ben hastahanedeyim. Kahverengi lekelenmem oldu. Doktor yatis verdi. Dua edin bana
Geçmiş olsun canım inşallah sağlıkla çıkarsın hastaneden, dua edicem senin için...Kızlar ben hastahanedeyim. Kahverengi lekelenmem oldu. Doktor yatis verdi. Dua edin bana
Allah şifa versin canım çokmuydu kanaman? Bende de var ya aynı sorun o yüzden soruyorum. Dualarımız seninle dinlen güzelceKızlar ben hastahanedeyim. Kahverengi lekelenmem oldu. Doktor yatis verdi. Dua edin bana
Ayy yaa rüyalar da ayrı komik :)) bende hamur işi falan be verirlerse yedim bi akşam hamileyim ben deyip deyip :)))))[/ bende meyveler falan görüyorum ertesi günü yiyiyorum bir şekilde ama bazı korkularım var iz kalmasından falan korkuyorum bu durum onlamı alakalı acaba yiyemeyincemi iz kalıyor yoksa,gizli bişey yendiğindemi alakalı...
Yalnız farkettiysen biz canımızın ne çektiğini bile yazmıyoruz birbirimizi düşünüp ama televizyonda facebookta çarşaf çarşaf millet ne yaptığını ne yediğini paylaşıyor ne kadar rezil bi dünyada yaşıyoruz ya insanların durumu varmı alacak Yada yapabilecek kimsenin düşündüğü yok. Kul Hakkını nasıl ödeyecekler acabayok benimki çok başka ama hep bu mevsimde olmayan şeyler istiyor. Yemek kanalı falan izlemiyorum olurda birşey ister canım diye. Birde küçük bir şehirde yaşıyorum öyle herşeyi bulmak mümkün değil. Ne yapıcaz bilmiyorum.
bende meyveler falan görüyorum ertesi günü yiyiyorum bir şekilde ama bazı korkularım var iz kalmasından falan korkuyorum bu durum onlamı alakalı acaba yiyemeyincemi iz kalıyor yoksa,gizli bişey yendiğindemi alakalı...Ayy yaa rüyalar da ayrı komik :)) bende hamur işi falan be verirlerse yedim bi akşam hamileyim ben deyip deyip :)))))
Allah şifa versin canım çokmuydu kanaman? Bende de var ya aynı sorun o yüzden soruyorum. Dualarımız seninle dinlen güzelce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?