Canim masallah seninki onden gidiyo benim kuzu 874gramcik)))))))Günaydın arkadaşlar :) nasılsınız herkesler iyidir inş.. hasta olanlara acil şifalar bir an önce iyileşin inş..
dün kontrolüm vardı, o kdr uçaklara bindik gezdik tozduk kontrol günü gelince bi korktum ama çok şükür bebişim çok iyi maşalaah :) 1 kilo olmuş hala 1 hafta önden gidiyor ama doktorum temkinli sat la oynamak için 8. ayı bekleyelim diyoor..
bugün de şeker yüklemem var.. az önce açlık verdim, glikozu içtim, 1 saat sonra da tekrar kan vericem.. 50lik yüklettik.. benimkinin pek hoşuna gitti başladı tekmelemeye :)) inş sonuçlarım iyi çıkar bunu da kazasız belasız atlatırız :)
hepinizi öpüyorum, çook güzel bi gün olsun inş..
Canım 75lik yüklendi bir saatin dolmasını bekliyorumFulyacım günaydın.. Bn de birazdan şeker için gidicem.. Doktorum test bitene kdr hiçbşi yeme içme dedi buna ilaçlar da dahildir diye düşünüyorum.. :) 50 lik mi yükleticeksin?
Amin canım okudum ben 10 tane allah kabul etsinAllah hepinizden razi olsun valla cok mutlu oldum sizin dualariniz bizlerden daha yuce.sizin icinizde melekler var.dualariniz icin cok tesekkur ederim ins rabbim bizlerede nasip eder...
Aynen canim haziran ozellikle gecmiyo sanki zaman tenbellesmis gibime geliyo bu ay.ve saka maka kizlar bisey kalmadigünaydınlarrrbenimde yarın kontrolüm var çok sabırsızım bklm ne kadar oldu oğluş tepikleyip duruyor maşallah sizlere de böyle gelen var mı 9 ay hiç bu kadar uzun gelmemişti yahu vakit geçmek bilmiyor sanki yıllardır hamileyim gibi
zaman olsa netten bakardın ..yetişmez alsan bileKizlar hepinize gunaydin pazar dugun var bana yardim edinnn abiye nerden bulabilirim sade shik uzun birsey ariyorum ama buyuk beden lazim olcak 44 46 fln icine yerlesmem icin nerden bulabilirim
Aynen cnm netten yetismez bildigin bi yer varmizaman olsa netten bakardın ..yetişmez alsan bile
ben alabilirim isterseniz hemen okuyabilirimkuzum duası toplanacak bu saatte kime vereyim ben...:S geçmiş olsun
istanbulda değilm ben maalesefAynen cnm netten yetismez bildigin bi yer varmi
ayy çok iyi olur canım ya..bi tane..duası toplanacak seladan önce. strese girdim..niyetlendik bi kereben alabilirim isterseniz hemen okuyabilirim
Arkadaslar merhaba oncelikle rabbimin size bahsettigi o mukemmel essiz mucizeleri sag salim kucaklariniza almanizi nasip etdin guzel allahim.biraz kendimden bahsedeyim.bu bi sitenin baska bi topiginden yaZiyirum.uc yillik evliyim ve esim azosperm su an tedaviyediz eger nasip olursa cumartesi sabah esimi ameliyata alacaklar ve eger sperm bulunursada ignelerle buyuttugum yumurtalarimi toplicaklar.uzun suredir ugrasiyoruz bilmiyoruz nasip olacakmi sperm cikacakmi embriyo olusacakmi tutunacakmi...ama yer gok duayla iste sizlerden gonullu olanlardan bi ricam var 41 tane hamile bayan ayetel kursu okuyup sonra yeni dogum yapmis birine tesbih cektirince rabbim yeni anne olmus anne olacaklarin yuzu suyu hurmetine bizede verirmis.simdi benim ismen tanidigim ve boyle evlatla sinanan 10 arkadasim var.gonullu olarak bizim icin 10 tane ayetel kursu okutmusunuz.okuyacak arkadaslar bana ozelden okudugunuzu yazarsaniz sevinirim not alirim 41 hamisi tamamlamaya calisirim.simdiden hepinize tesekkurler.neye sahip oldugunuzun farkinda olun o minik melege de kendiniZede cok iyi bakin...
tabiki okurum canım ne demek, geçtiğimiz hafta sonu yazmıştım fazla okuyanlardan bir tane de bana yazar mısın diye. sanırım yoğunluktan göremedin :) ama bak yine nasipmiş bana okumak. Hemen okuyorum rabbim kabul etsin inşallahayy çok iyi olur canım ya..bi tane..duası toplanacak seladan önce. strese girdim..niyetlendik bi kere
günaydınlarrrbenimde yarın kontrolüm var çok sabırsızım bklm ne kadar oldu oğluş tepikleyip duruyor maşallah sizlere de böyle gelen var mı 9 ay hiç bu kadar uzun gelmemişti yahu vakit geçmek bilmiyor sanki yıllardır hamileyim gibi
okudumayy çok iyi olur canım ya..bi tane..duası toplanacak seladan önce. strese girdim..niyetlendik bi kere
Arkadaslar merhaba oncelikle rabbimin size bahsettigi o mukemmel essiz mucizeleri sag salim kucaklariniza almanizi nasip etdin guzel allahim.biraz kendimden bahsedeyim.bu bi sitenin baska bi topiginden yaZiyirum.uc yillik evliyim ve esim azosperm su an tedaviyediz eger nasip olursa cumartesi sabah esimi ameliyata alacaklar ve eger sperm bulunursada ignelerle buyuttugum yumurtalarimi toplicaklar.uzun suredir ugrasiyoruz bilmiyoruz nasip olacakmi sperm cikacakmi embriyo olusacakmi tutunacakmi...ama yer gok duayla iste sizlerden gonullu olanlardan bi ricam var 41 tane hamile bayan ayetel kursu okuyup sonra yeni dogum yapmis birine tesbih cektirince rabbim yeni anne olmus anne olacaklarin yuzu suyu hurmetine bizede verirmis.simdi benim ismen tanidigim ve boyle evlatla sinanan 10 arkadasim var.gonullu olarak bizim icin 10 tane ayetel kursu okutmusunuz.okuyacak arkadaslar bana ozelden okudugunuzu yazarsaniz sevinirim not alirim 41 hamisi tamamlamaya calisirim.simdiden hepinize tesekkurler.neye sahip oldugunuzun farkinda olun o minik melege de kendiniZede cok iyi bakin...
öylemi görmedim inan..normalde gün içinde dört buçuğa kadar aktif olabiliyorum akşamlrıda girmiyorum. geçmişi hiç okumadığımdan kaçırmış olabilirim...böyle durumlarda özel mesaj atın bana direk görüyorum...perinin yazdığnı da etiketlediği için gördüm akşam dokuzdan sonra yazmış...yoksa oda gözümden kaçardı bir eksikle duası toplanırdı...eğer istersen haftalık sabitliyeyim seni önümüzdeki hafta ve sonrası için bir tanetabiki okurum canım ne demek, geçtiğimiz hafta sonu yazmıştım fazla okuyanlardan bir tane de bana yazar mısın diye. sanırım yoğunluktan göremedin :) ama bak yine nasipmiş bana okumak. Hemen okuyorum rabbim kabul etsin inşallah
oyyy belgesel izliyor gibi oldu kuzucum...aynen ya bende geçen hazirandan beri hamile gibi hissediyorum kendi arada bi iki aylık boşluk var ama oda buraya dahilmiş gibiHer canlı doğuruyor ama bizim hamileliğimiz çooook uzunmuş diyorum ben de eşime. Karşı çatıya martılar daha geçen ay yuva yaptı, hayvancıklar yuvalarını kurdu yumurtladı üstüne o yumurtadan yavrular çıktı şimdi bide uçma talimi yapıyor biz ise halen zamanını bekliyoruz miniklermizi dışarıdan seviyoruzbide kaybettiğim oğlumda 5 aylık hamileydim, sanki o 5 ay artı bu hamileliğimde geçen süre gibi geliyor bana ve sanki hayatım boyunca hamileymişim gibi hissediyorum
hayy Allah razı olsun senden canım...Allah kabul etsinokudumSUHAN cim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?