2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Cok dogru soyluyorsun canim dogal hicbirsey yemiyoruz yedigimiz her lokmada katki maddeleri, gdo var. Ama yapacak biseyimiz de yok malesef bende cok tedirginim bu konuda.
Yesek bir türlü yemesek başka türlü :) Allah a emanetiz yapacak birsey yok.
Birde Bu aralar benim ıstahim çok fena. Sizlerde de öyle mi ?
Canım da hep tatli ve hamur işleri istiyor içim gidiyor

Yesek bir türlü yemesek başka türlü :) Allah a emanetiz yapacak birsey yok.
Birde Bu aralar benim ıstahim çok fena. Sizlerde de öyle mi ?
Canım da hep tatli ve hamur işleri istiyor içim gidiyor
olmaz mi canim ya benimde dunyayi yiyesim var az once hamur isleri yaptim bidr oturup afiyetle yedim hizla kilo almaya basladim Allah sonumuzu hayir etsin

olmaz mi canim ya benimde dunyayi yiyesim var az once hamur isleri yaptim bidr oturup afiyetle yedim hizla kilo almaya basladim Allah sonumuzu hayir etsin
Aynı ben adam söylenip duruyo aman sağlıklı bişey yeme sen diye bende yarın yapıcam bu aksam halim kalmadı çok fazla kilo alicaz bunları yemekle

Aynı ben adam söylenip duruyo aman sağlıklı bişey yeme sen diye bende yarın yapıcam bu aksam halim kalmadı çok fazla kilo alicaz bunları yemekle
Aman napalim emzirirken veririz. benimki de yemek yerken cogu zaman beni izledigini fark ediyorum yuzune bakiyorum ne var ya diyorum gulmeue basliyo masallah masallah diyo

Show da dizim vardı sevgili kocacigim miss Turkey i açtı
önümde 825 gr lik nutella bir paket grissini ya depresyona girerim ya kocami öldürürüm artık
bi an gozumun onune geldi sanki o kanali actigi andaki kucaginda koca nutella kavonozuyla yuz ifaden hic gulesim yoktu aksam aksam

Aman napalim emzirirken veririz. benimki de yemek yerken cogu zaman beni izledigini fark ediyorum yuzune bakiyorum ne var ya diyorum gulmeue basliyo masallah masallah diyo
En büyük iki korkum doğum yapmak ve kilo verememek benim ki direk ekmeği çekiyor önumden.sabahlari da düzgün yemedigimi bildiği için kullandığım bi kilo kontrol öğün takviyesi var ise gitmeden Muzlu Çilekli pekmezli olarak onu hazırlar
bi an gozumun onune geldi sanki o kanali actigi andaki kucaginda koca nutella kavonozuyla yuz ifaden hic gulesim yoktu aksam aksam
açtı valla bende yedim 3 tane grissini ye müsade etti sonra baktım kızlar güzel değil kapat kapat bunlar senin tipin değil dedim biraz kizdirmaya çalıştı ama baktı olmuyor kapattı

Kizlar bugün seker yuklemem vardı 50 lik açlık 80 tokluk 120 cok mutlu oldum çünkü oğlumda şekerim yüksekti o zaman zorlanmıstım ama şimdide idrar tahlilim kötü galiba degerler pek hoş gorünmüyo ki ben zaten tahmin ediyodum aşırı akıntı sıkıntısı ben de de var zira .Bakalım doktorum yarın ne yorum yapacak

Arkadaslar merhaba oncelikle rabbimin size bahsettigi o mukemmel essiz mucizeleri sag salim kucaklariniza almanizi nasip etdin guzel allahim.biraz kendimden bahsedeyim.bu bi sitenin baska bi topiginden yaZiyirum.uc yillik evliyim ve esim azosperm su an tedaviyediz eger nasip olursa cumartesi sabah esimi ameliyata alacaklar ve eger sperm bulunursada ignelerle buyuttugum yumurtalarimi toplicaklar.uzun suredir ugrasiyoruz bilmiyoruz nasip olacakmi sperm cikacakmi embriyo olusacakmi tutunacakmi...ama yer gok duayla iste sizlerden gonullu olanlardan bi ricam var 41 tane hamile bayan ayetel kursu okuyup sonra yeni dogum yapmis birine tesbih cektirince rabbim yeni anne olmus anne olacaklarin yuzu suyu hurmetine bizede verirmis.simdi benim ismen tanidigim ve boyle evlatla sinanan 10 arkadasim var.gonullu olarak bizim icin 10 tane ayetel kursu okutmusunuz.okuyacak arkadaslar bana ozelden okudugunuzu yazarsaniz sevinirim not alirim 41 hamisi tamamlamaya calisirim.simdiden hepinize tesekkurler.neye sahip oldugunuzun farkinda olun o minik melege de kendiniZede cok iyi bakin...

Canım ben 1 tane okudum. Allah kabul etsin inş

Bir kişi 10 ayetel kursi mi okuyacak canım

ne güzel ya maşallah milyonda bir olan kaynvalide sana denk gelmiş

Ewet canim ya zahmet olmicaksa.cunku on kidiyiz biz hepimiz icin birer tane toplamda bi kisi on tanee canim

Yarın okurum inşallah canım 10 tane kime niyet é diyim.
Bu arada benim esimde varikosel ameliyat oldu spermlerimiz yarısı ölü idi kür ler vs derken rabbim nasip etti. Ben umudumu hiç kaybetmedim her şey bi sınav bunu dua ederk atlattık.
Allah sizede hayırlı evlat nasip etsin

Allah razi oldun canim benim ya.ne guzel spermleriniz varmis bizim varmi yokmu bilmiyoruz esimin kanallari yok hersey cumartesi belli olacak ins rabbim en hayirliaini nasip eder.bu arada canim sen adi gececek on kisi icin diye niyetnelip okursan cook sevinirim.allah razi olsun gercekten rabbim sizlere armaganlarinizi saglikla kucaklariniza almayi nasip etsin.bizim gibi evlet hasretiyle dinananlarada nasip etsin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…