• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Benimkinin de kızı yok canım :KK43: uğraşmıyor çok şükür ama insanın annesi gibi de anlayamıyor maalesef
Ben kendi ailemden görmediğimi kayınvalidemden görüyorum gerçejten. kızı yok eşim de tek çocuk benim üzerime bir titriyor kıyafetler aramalar , ne istersin yemek yapayım demeler. Allah razı olsun kendi ailemden görmediğim her şeyi eşimin ailesinden görüyorum ben. Geçende demiştim anneme değil kayınvalideme telefon açıp ağlıyorum ben yeri geliyor.

Ben kendi ailemden görmediğimi kayınvalidemden görüyorum gerçejten. kızı yok eşim de tek çocuk benim üzerime bir titriyor kıyafetler aramalar , ne istersin yemek yapayım demeler. Allah razı olsun kendi ailemden görmediğim her şeyi eşimin ailesinden görüyorum ben. Geçende demiştim anneme değil kayınvalideme telefon açıp ağlıyorum ben yeri geliyor.
antibiyotik verdi cnm 1 hafta snra da tekrar tahlil yapılacak
maşalah kayınvalidene poponu kaşı işte herkes biri ile imtihan olunuyor

Bende canım istenmeyen gelin oldum eşim hep yanimdaydi benim tek hatam burda oturmak oldu eşim çok istedi ben senin yanındayım dedi adam calisiyor ne kadar yanımda olabilirki çok sinirleniyorum kaynanam ın gorumcemin laf sokmalarindan susuyorum ama bir yere kadar ne kadar dayanirim bilmiyorum kendi canlari o kadar kiymetliki bebeğime üzülüyorum onuda uzdugun için allaha haval ediyorum hepsini
Kimsenin yaptığı yanına kalmayacak ben bunu bilir bunu söylerim bizden uzaktalar yakın da olsa benim için farketmez di zaten doğuma da gelirse pislik çıkarırım

Benimkinin de kızı yok canım :KK43: uğraşmıyor çok şükür ama insanın annesi gibi de anlayamıyor maalesef
Benimkinin de yok sözde beni kızı gibi görürdü de laf bana yaptıklarını insan düşmanına yapmazdi.. Annemin tırnaği bile olamaz :KK43:

Canim sukret ne kadar güzel ben oglusummm olacağı günden beri bi kayinvalideci oldum hemen savunmaya geçiyorum allahtan hayirlisiiiii:63::63:

Evlat sahibi olcaz diye yaslandik ha bu stresli gunlerde.bide derler en guzeli hamilelik bugunleri cok ararsin diye.sanirim bi cogumuz hic aramicaz:KK53:demir ve magnezyum farkli etkiler olusturabiliyo canim mesela demir kabiz yapiyo diyo cogu insan.ben demirle magnezyuma ayni gun basladim iki gun hafif kabiz oldum sonra her sabah ishal.iki gun once doktorum magnezyum ishal yapabilir onu birak duzelirse hap formuna gecelim efervesani birak dedi

Magnezyumu gündüz mu iciyorsunuz? Ben ilk gündüz icmistim ayni şekilde ishal yapmıştı. Sonra gece yatmadan önce aldım yapmadı. Doktoruma da sorunca iyi yapmissin hem gece kilo yapar dedi. Görünce paylaşmak istedim

Gerçekten çok saçma birgunu boşalttı lutfetti desene demekki programın gün boşaltmak için musaitmis isine nasıl geliyorsa öyle davranıyorlar ben senin yerinde olsam sagligima bakar nöbeti sallarim.Bizimde adayligimizda çok cektirdiler şimdikiler ise çok rahat. Ben okula bile kafama göre gidiyorum artık. Burası da çok sıcak öğleden sonraki derslere hiç gitmiyorum vala bişey de diyemezler çünkü işlerine gelen hocaları idare çok güzel idare ediyor bizim suçumuz ne .
Soyle olursa adayliga ters, boyle olursa adaylik yanacak demekten bizi ogretmenlik disinda her iste calistirdilar resmen. Cok sukur ki bitti donem sonunda..

Eşimin ailesi sözde çok iyi ama zamanında yaptıklarını ve dediklerini unutmadım...bazen geçmişe bir sünger çekiyim dıyorum ama kalbim o kadar kırılmışki olmuyor..ALlahım sorsun başka bişi demiyorum..ne yazıkki görüşmek zorunda olduğumuz insanlar

Kimsenin yaptığı yanına kalmayacak ben bunu bilir bunu söylerim bizden uzaktalar yakın da olsa benim için farketmez di zaten doğuma da gelirse pislik çıkarırım
Ben yapamıyorum onlara bişe söylemiyorum ama içim içimi yiyor yine duydum seslerini yarın şeker yüklemesi ne gideceğim umarim bi sorun çıkmaz demiştim kaynanama oda gorumceme söylüyor sanırım yalan söylüyor bende yaptırdım şekerli su iciriyolar diyor ya ben ne yalanı söyleyim benim hakkımda konuşuyorlar yukarı çıkıp benim kimseye yalan borcum yok demek istiyorum şimdi eşim gelmek üzere olaylar daha çok büyür eşime söylesem oda sinirlenir kavga çıkarabilir bana yine susmak kalıyor beni ne kadar kötü biliyorlar yuzumede kızım kızım canım diyorlar arkamdan kuyumu kaziyorlar allahım sen büyüksün

kızlar hepsini tek tek alıntılamadım. ne çok sıkıntı yaşayan varmış eşinden. zamanında hepsini yaşamış biri olarak oluruna bırakın derim. bende çok kavga ettim eşimle iş-dağınıklık olarak. ikimizde çalışıyoruz eve geliyoruz. o üzerini değiştirip tv karşısına ben mutfaga. yemek,çamaşır, bulaşık, etrafı topla, banyo wc yıka bi bakıyordum saat 11. o saatten sonra da yat uyu. ne dinlenmek ne de sosyal bir yaşam. güzellikle söyledim olmadı. kavga kavga sonu gelmedi. öyle mi dedim bıraktım ipin ucunu. ne yemek yaptım ne çamaşır yıkadım. işten geldim koltugun üstündekileri elimle itip öyle oturdum. üstüne giyecek kıyafet kalmayınca mecbur attı çamaşırları makineye. evde oturcak yer kalmayınca başladı toparlamaya. bu arada içim içimi yiyor tabi ev dağınık heryer pis :KK17::KK17::KK17: yine de inat ettim ellemedim bişey. en son bu böyle olmayacak dedi gel temizlik yapalım dedi. 3. yılımızdayız. şimdi ben çağırmadan gelir yanıma. yemeği birlikte yaparız. o bulaşıkları durular ben makineye dizerim. çamaşır yıkama işine hiç karışmıyorum. yıkar asar sağolsun:KK53: temizliğe başladıgımı görünce hemen gider viledasını hazırlar :) bu arada herşeyi dört dörtlük mü yapıyor? hayır tabiyki. ama ses çıkarmıyorum.:KK20: hiç yapmamasından iyidir. arada sallamaya başlıyor ben yine bırakıyorum ipin ucunu gene normale dönüyor. halimden gayet memnunum. size de tavsiye ederim :KK48:

açlık tokluk baksa ilk aşamada? çıkarsa vereceğiniz diyete şimdiden uymaya söz veriyorum de yapmaz:)

söyledim cnm amaaa bakalım dedi :) o kdr tatlıyı normalde de yiyosun zaten, endişelenme dedi.. doktoruma güveniyorum yrn yaptırıcam inş sonuçlarım da iyi çıkar bunu da atlatırım :)

Ben yapamıyorum onlara bişe söylemiyorum ama içim içimi yiyor yine duydum seslerini yarın şeker yüklemesi ne gideceğim umarim bi sorun çıkmaz demiştim kaynanama oda gorumceme söylüyor sanırım yalan söylüyor bende yaptırdım şekerli su iciriyolar diyor ya ben ne yalanı söyleyim benim hakkımda konuşuyorlar yukarı çıkıp benim kimseye yalan borcum yok demek istiyorum şimdi eşim gelmek üzere olaylar daha çok büyür eşime söylesem oda sinirlenir kavga çıkarabilir bana yine susmak kalıyor beni ne kadar kötü biliyorlar yuzumede kızım kızım canım diyorlar arkamdan kuyumu kaziyorlar allahım sen büyüksün
Canim Allah büyük sen canını sıkma. Bunun Yalanla ne ilgisi var sonuçta hastaneye gideceksin hamilesin durumun ortada ne yani illa herseyin içinde bir art niyet arıyorlar. Boşver muhatap olma sen bebeğini düşün. Eşinle iyi ol. Mümkün olunca da o evden taşının. Bilerek yapıyor kayinvaliden seni üzmek icin

aslan bebek aslan bebek burcu hanım da mı tamamlamayı düşünüyorsun cnm bu süreci? doğumu onda mı düşünüyorsun ?
evet canım.burcu hanımdan çok memnun kaldım.faruk beyi de çok seviyordum ama biliyosun sistemleri hoşuma gitmiyordu.her defasında saatlerce beklemek zorunda kalıyordum.iki hastanede birden çalışması da doğumda nolacak sorusunu çok getirdi aklımıza.o yüzden burcu hanıma devam edicem.

Magnezyumu gündüz mu iciyorsunuz? Ben ilk gündüz icmistim ayni şekilde ishal yapmıştı. Sonra gece yatmadan önce aldım yapmadı. Doktoruma da sorunca iyi yapmissin hem gece kilo yapar dedi. Görünce paylaşmak istedim
Yok aksam yemeginden sonra hatta 9dan sonra iciyodum yatmadan hemen once de demiri iciyodum

Soyle olursa adayliga ters, boyle olursa adaylik yanacak demekten bizi ogretmenlik disinda her iste calistirdilar resmen. Cok sukur ki bitti donem sonunda..
4 sene önce benim adayligimda da aynı şeyi bizim idare yapmıştı fakat şimdi ki adaylar gayet rahat. Sizinkiler neyin kafasını yaşıyor hala? ? Sen yine de stres yapma hocam bundan sonra rahat edersin inşallah

Kizlar abiye nerden bulabilir shik bisey olsun istiyorum ama hamisiz malum kizlar buyuk beden abiye nerden bulabilirim

Evet bende okudum bir kez kahvaltı da kayısı olunca eşim yeme dedi bende canım böyle istiyor ne yapayım dedim. Allah a sukur bu zaman a kadar bir sıkıntı olmadi.
zaten diğer yiyeceklere bakarsak yediklerimiz doğal değil yerli değil Allah yavrularimizi korusun
Cok dogru soyluyorsun canim dogal hicbirsey yemiyoruz yedigimiz her lokmada katki maddeleri, gdo var. Ama yapacak biseyimiz de yok malesef bende cok tedirginim bu konuda.

Back
X