• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
rapor almayı düşünüyordum evde olursam herşey benim üstüme kalır gibi..aman napcağımızı şaşırdık vallaa...bide yüzün eğilmicek sürekli gülecen karşısında alınganlık yapıyor çocuk gibi...yok yarın giderim yok sabah ilk arabayla çıkarım..istemiyorsunuz vs. tarzında birsürü laf..

eltim hamile olsa acaba eltim misin diyecem o derece :-):-)

Hadi bakalım ankara heee :KK19: ayy kendine dikkat et kuzum. tahlil sonuçların iyi çıksr umarım.
evet cnm artık oraya yerleşiyoruz çok şükür sonuçları aldım kanımda enfeksiyon çıktı antibiyotik başlıyoruz ayrıca kan hapını 2 ye cıkardı sen de bı tahlıl yaptır ıstersen ıhmal etme

Puhhahahahahahhahahahahah:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: ya benim koca fena. Dün gelmişiz 11 de eve zaten çalışan bayanım o saatte bir de salata yap sofrayı kur dedim bizimkine vallaha yatcam zaten idrarımda da sorun çıkmışrı dedim sofrayı sen kaldır. Tamam dedi. Gittim yattım. Sabah kalktım evin hali şöyle ;

1. yatak odasında yere atılmış yuvarlanmış, top yapılmış bornoz
2.salon da soda içilmiş şişe masada , çoraplar yerde battaniye koltukta top yapılmış,
3. mutfak (buna girmesemde olur.) 2 tabak içinde yarım kalan yemekler mutfak tezgahın üstünde. çatallar ve bardaklar lavabonun içinde. Çorba tenceresi ve yemek tenceresi kapakları açık halde ocağın üstünde......:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

Demek ki rabbim ona göre bana ağırlık vermiyor. Yemin ederim bayılazağım sandım. Ben ağırlaşınca ne yapıcam. Adam bulaşık makinasına bile üşeniyor tabakları koymayı. Ha bu arada banyo da berbattı.....
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:hayal gücümü baya zorladım belmaaa:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Canım insan gelip karnını oksayip konuşup sevmez mi? Yok İşte onu bile yapmıyor yatarken hareket edince ben elini tutup karnima koyuyorum hissetsin diye. Canım çocuk gelince çok güzel olacağına inanıyor konuşunca da sen çok büyütüyorsun çok takiyorsun diyor mutlu olsun diye o kadar çaba sarfediyorum ki sevdiği yemekler, hoşuna gidecek şeyler herseyi yapıyorum karşılığını beklemez mi insan?
canım benimkide okşamıyordu yeni yeni böyle yaklaşıyor işte tekme attı vs. dediğimde bakayımmı diyor..tedirginliği var bunu hissediyorum ben...okadar çok bekleme bence..doğduktan sonra eminim hepsi değişecek..onlarla bizim hissettiklerimiz aynı olmaz..biz bire bir yaşıyoruz bebeğimizin gelişimin..

Canım benimkinin 4 kız 1 erkek evladı var kızların hepsi evli hatta gorumcemin biri 2 sene ayrı yaşadı yeni barıştı kayinvalide yüzünden sorun yaşamışlar ama yine aynı :) yapacağını yapıyor

bazısı da kızım çekiyor gelin de çeksin diyor sanırım. ben sadece "etme bulursun" dünyasında olduğumuzu düşünüyorum. çok dikkatli olmak gerek inşallah iyi bir kayınvalide olurum 2 oğlum olacak malum:)

Puhhahahahahahhahahahahah:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: ya benim koca fena. Dün gelmişiz 11 de eve zaten çalışan bayanım o saatte bir de salata yap sofrayı kur dedim bizimkine vallaha yatcam zaten idrarımda da sorun çıkmışrı dedim sofrayı sen kaldır. Tamam dedi. Gittim yattım. Sabah kalktım evin hali şöyle ;

1. yatak odasında yere atılmış yuvarlanmış, top yapılmış bornoz
2.salon da soda içilmiş şişe masada , çoraplar yerde battaniye koltukta top yapılmış,
3. mutfak (buna girmesemde olur.) 2 tabak içinde yarım kalan yemekler mutfak tezgahın üstünde. çatallar ve bardaklar lavabonun içinde. Çorba tenceresi ve yemek tenceresi kapakları açık halde ocağın üstünde......:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

Demek ki rabbim ona göre bana ağırlık vermiyor. Yemin ederim bayılazağım sandım. Ben ağırlaşınca ne yapıcam. Adam bulaşık makinasına bile üşeniyor tabakları koymayı. Ha bu arada banyo da berbattı.....
Bende birtek benim koca böyle sanıyordum :KK70:vallahi her dağınığını gözünün içine soka soka gösterip yapması gerekeni söylüyorum ama nato kafa nato mermer adam ya kalsın ben dağınıklığı seviyorum hem acelesi yok toplanır diyor ya :KK20: gelde çıldırma. Bide ben arkasını toplayınca kızıyor bi yerinde otur dinlen bebeğe bişe olur diyor

Bende birtek benim koca böyle sanıyordum :KK70:vallahi her dağınığını gözünün içine soka soka gösterip yapması gerekeni söylüyorum ama nato kafa nato mermer adam ya kalsın ben dağınıklığı seviyorum hem acelesi yok toplanır diyor ya :KK20: gelde çıldırma. Bide ben arkasını toplayınca kızıyor bi yerinde otur dinlen bebeğe bişe olur diyor

benimki de dağıtınca kızarsam bunun için kırdığına değer mi diye üste çıkıyor bi de :-)

Canım insan gelip karnını oksayip konuşup sevmez mi? Yok İşte onu bile yapmıyor yatarken hareket edince ben elini tutup karnima koyuyorum hissetsin diye. Canım çocuk gelince çok güzel olacağına inanıyor konuşunca da sen çok büyütüyorsun çok takiyorsun diyor mutlu olsun diye o kadar çaba sarfediyorum ki sevdiği yemekler, hoşuna gidecek şeyler herseyi yapıyorum karşılığını beklemez mi insan?
Ah be canım benimki de aynı sadece kızım iyi geceler der öper yatar saniyelik oda. Ben her tekmesin de deli gibi heyecanlanıyorum aşkım bak getir elini koy diyorum zorla gelip koyuyo kızımda o ne zaman elini koysa kıpırdamıyor :) adamda tık yok elini 2 saniye zor tutuyor karnımda. Yani bir çoğunluğu aynı sanırım baba olduktan sonra anlayacaklar.

Kızlar bu ıhlamur limon bal zencefil vs bana işlemiyor sanırım
Allahım içim alev alev dışım buz gibi
Hapşırmaktan helak oldum korkuyorum da hapşırırken
Bütün kışı hasta olmadan geçirip Haziran da hasta oldum :D

Aynisindan bir tane de bende var :KK70: ya 2 senedir adama bornozu cikardiktan sonra kapının üzerine değilde banyoya asmayi ogretemedim. Rahat bi adam dağınık 3 gün önce internetten aldığı ayakkabıları geldi birini giydi kutusu salonda gideri de kutusundan çıkmış kağıtları sacilmis salonda. Bekliyorum daha ne kadar orda kalacak diye. Dağıtma diyorum toplarim diyor haftasonu toplamaya kalkıyor daha çok dagitiyor:mad::mad::mad::mad: ben yapınca da bana kızıyor :mad:

:KK70::KK70::KK70: benim ki de öyle dikkat et kendine falan.. Ay allahım ne olacak bunların hali. Sabah sabah çok söylendim ama ... Hayır onun dağınıyla uğraşmaktan ayrı yoruluyorum ben. Diyprum ki bulaşık makinasına tabakları koy ben beceremem ki diyor. Allahım bir tepem atıyor benim. Bir de ben iş yapıyorsam mutlaka seslenir bir yerden belmacımmmmmmmmmmm bana meyve getirir misin der.:KK62::KK62: ama karar verdim hiç bir şey yapmayacağım eve bakalım nasıl olacak.

Kızlar bu ıhlamur limon bal zencefil vs bana işlemiyor sanırım
Allahım içim alev alev dışım buz gibi
Hapşırmaktan helak oldum korkuyorum da hapşırırken
Bütün kışı hasta olmadan geçirip Haziran da hasta oldum :KK70:
Nane limon dene bana ihlamurdan daha iyi gelmişti. Çok geçmiş olsun bende de hafif bir boğaz ağrısı baş gösterdi :(

benimki de dağıtınca kızarsam bunun için kırdığına değer mi diye üste çıkıyor bi de :-)
Gecen hafta kavga ettik yeter artık dedim bağırdım ağladım ki biz 1 ay kadar önce ev taşıdık bazı şeyler halen açılmadı. Haftasonu bir temizlik yaptı bulasik makinesinin filtresine kadar yikadi:KK70:
Aksam da bak yaptım işte ayıp değil mi el kadar bebeğin yanında beni rencide ediyosun şimdiden dedi :KK70:

:KK70::KK70::KK70: benim ki de öyle dikkat et kendine falan.. Ay allahım ne olacak bunların hali. Sabah sabah çok söylendim ama ... Hayır onun dağınıyla uğraşmaktan ayrı yoruluyorum ben. Diyprum ki bulaşık makinasına tabakları koy ben beceremem ki diyor. Allahım bir tepem atıyor benim. Bir de ben iş yapıyorsam mutlaka seslenir bir yerden belmacımmmmmmmmmmm bana meyve getirir misin der.:KK62::KK62: ama karar verdim hiç bir şey yapmayacağım eve bakalım nasıl olacak.

Akşam yemeğinden sonra mutfağı düzeltip mutfaktan çıkıyorum başka da bir şey almıyorum yemiyorum yatana kadar
Yatarken bir bakıyorum 3 tencere yemek yapsam o kadar dağılmaz tezgah
Büyük bir şey de yemiyor ne ara o hale getiriyor şaşıyorum
Bana çok yorma kendini diye her zaman tembihliyor ama hiç yardım yok
Dün kızartma yaparken su damladı kızgın yağa fayansa, tezgaha, yere hep yağ sıçradı eşime dedim ki viledaya biraz su ile deterjan koyup getirsene dedim
Ama nasıl sinirliyim her yer yağ içinde oraları siliyorum falan geldi viledayı koydu kapının önüne döndü gitti oturdu oyun oynuyor, gittim bi sinirle vileda da yaptım
Ya dedim o kadar yemek yaptım, üstüne yağla uğraştım hani ben silivereyim de kadın hamile yorulmasın demiyor musun içinden dedim, biraz kızardı bozardı ya aklıma gelmedi demek dedi
Allahım hepsi aynı bu erkeklerin :D:D

Aynisindan bir tane de bende var :KK70: ya 2 senedir adama bornozu cikardiktan sonra kapının üzerine değilde banyoya asmayi ogretemedim. Rahat bi adam dağınık 3 gün önce internetten aldığı ayakkabıları geldi birini giydi kutusu salonda gideri de kutusundan çıkmış kağıtları sacilmis salonda. Bekliyorum daha ne kadar orda kalacak diye. Dağıtma diyorum toplarim diyor haftasonu toplamaya kalkıyor daha çok dagitiyor:mad::mad::mad::mad: ben yapınca da bana kızıyor :mad:
Yok anacım yok bunlar değişmez vallahide billahide:KK20: ömür törpüsü ya

Yok anacım yok bunlar değişmez vallahide billahide:KK20: ömür törpüsü ya
Değişecek değişmek zorunda. Bak bi temizlik yapar yemin ederim mis gibi pırıl pırıl olur benden iyi yapar. Ama dağınıklığı dert söyledim açık açık bebek geldiğinde ne yapacaksin ben hem sana hem ona nasıl bakayım nasıl yetiseyim bana da yazık dedim. Yapmam evi b.k götürür cocugunda sık sık hastalanir ugrasiriz beraber dedim :KK70:3 haftam kaldı memlekete gitmek için ya değişecek ya değişecek :confused:

Back
X