- 5 Mart 2015
- 961
- 1.740
- 33
bu ne ya hem suçlu hem güçlü gibi takmıcan canım benim kayınvalide de gelir bir ay kalır bir kere eline bardak almadan dönerdi bir ara hiç konuşmadık yeni yenievlerine gidiyorum zaten artık o kadar da gelemez çok aptalmışım eskiden onu anladım kendisi kaybetti sen de bu halinle bi de ona hizmet etmeye kalkma nolurrapor almayı düşünüyordum evde olursam herşey benim üstüme kalır gibi..aman napcağımızı şaşırdık vallaa...bide yüzün eğilmicek sürekli gülecen karşısında alınganlık yapıyor çocuk gibi...yok yarın giderim yok sabah ilk arabayla çıkarım..istemiyorsunuz vs. tarzında birsürü laf..
kolayı var sekerım calısıyor musun blmıyorum ama onune tek cesıt yemek yok anca buna yetısebılıyorum de enınde sonunda yola gelıyorlar valla ıkı cesıt bulunca mutlu oluyor benımkı hele agır vakıt alıcı yemeklerı hıc yapmıyorum cogu zamanAkşam yemeğinden sonra mutfağı düzeltip mutfaktan çıkıyorum başka da bir şey almıyorum yemiyorum yatana kadar
Yatarken bir bakıyorum 3 tencere yemek yapsam o kadar dağılmaz tezgah
Büyük bir şey de yemiyor ne ara o hale getiriyor şaşıyorum
Bana çok yorma kendini diye her zaman tembihliyor ama hiç yardım yok
Dün kızartma yaparken su damladı kızgın yağa fayansa, tezgaha, yere hep yağ sıçradı eşime dedim ki viledaya biraz su ile deterjan koyup getirsene dedim
Ama nasıl sinirliyim her yer yağ içinde oraları siliyorum falan geldi viledayı koydu kapının önüne döndü gitti oturdu oyun oynuyor, gittim bi sinirle vileda da yaptım
Ya dedim o kadar yemek yaptım, üstüne yağla uğraştım hani ben silivereyim de kadın hamile yorulmasın demiyor musun içinden dedim, biraz kızardı bozardı ya aklıma gelmedi demek dedi
Allahım hepsi aynı bu erkeklerin![]()